E2h

Miten oksennuttaa ruokamyrkytysten

Jos et ole tietoinen henkilön kunnossa täysin

Jos et ole tietoinen henkilön kunnossa täysin, se ei kannata oksennuttaa. Jos ruokamyrkytys peräisin Rotten Tomatoes tai raaka liha, jota ei ole käsitelty oikein saa aiheuttaa kiireellistä oksennuttaa. Jos henkilö on epäilty ruoka myrkytetty tai on niellyt jotain todella myrkyllisiä, niin ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä, on soittaa lääkärille sijaan toimii impulssi ja antaa väärän diagnoosin. Lääkäri olisi oikein opastaa mitä tehdä perustuvat tapaukseen. Jos lääkäri ei ole läsnä, ja te tiedätte, että tulisi oksentaa, tässä ovat vaiheita voit seurata.

Miten oksennuttaa ruokamyrkytysten. Hanki ipecac ja varmista annat oikean määrän iästä riippuen.
Miten oksennuttaa ruokamyrkytysten. Hanki ipecac ja varmista annat oikean määrän iästä riippuen.

  • Valmista iso muovipussi sen päät kattaa vannetta roskakori. Yritä varmista muovi ei reikiä tapauksessa oksentaa on tutkittava lääkintäviranomaiset.
  • Hanki Ipecac ja varmista annat oikean määrän iästä riippuen. Jos annat Ipecac siirappi vauva, joka on vähemmän kuin kaksitoista kuukautta, annostus on kaksi teelusikallista. Jos se on lapsi kahdentoista vuoden iässä ja alle, anna yksi ruokalusikallinen. Jos henkilö on yli kaksitoista vuotta, annan kaksi ruokalusikallista.
  • Nieltyä Ipecac siirappi, tehdä henkilö juoda noin kolme neljä lasillista vettä.
  • Ipecac siirappi voi tulla voimaan tahansa viidestä kolmekymmentä minuuttia. Joten valmiina muovi ja varmista, että henkilön pään lasketaan tykö bin estämiseksi tukehtuminen.
  • Jos oksentelua ei tapahdu kolmenkymmenen minuutin kuluttua saanti ipecac, se voi olla parasta tässä vaiheessa ei ole antaa lisää ipecac siirappia. Sen sijaan voit oksentamaan työntämällä sormea ​​alas henkilön kurkkuun aktivoida henkilön nieluheijaste.
  • Kun henkilö on oksentanut, anna lääkehiiltä veteen ja tehdä henkilö juo sitä. Tämä seos pitäisi rauhoittaa mahassa Ipecac.
  • Kukistamaan henkilö, jos henkilö on paniikissa ja eristää henkilön lämpöä huovalla, jos hän on tulossa kylmä.


Odottaessaan apua saapumista

Odottaessaan apua saapumista, anna henkilön loput mukava asento. Jos tunne pahoinvointi jatkuu tekevät henkilön kasvot hänen päänsä sivulle ennakoida toisen ottelun. Sen on oltava kallistus sivuttain erityisesti välttää vaarat tukehtuminen. Ei ole väliä kuinka kaoottinen ympäristö on sinun itsesi pitäisi pysyä rauhallisena. Varmista, että jos apua on kutsuttu, on ainakin yksi henkilö vahtii myrkytetty yksilön. Jos sinulla ei vielä ole Ipecac siirappi kotona niin nyt on hyvä aika saada yksi tai jos yksi olet jo päättynyt, niin saat uuden. Et halua elämääsi tai jonkun muun vaarannu huolimattomuudesta. Toisaalta, jos oksentelu ei ole suositeltavaa myrkyttänyt yksittäisten sitten turvallisin tapa on soittaa 911.