E2h

Miten oppia Lou Gehrig tauti

Lou Gehrigin tauti on yleinen nimi heikentävä hermoston sairaus, amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS). Amyotrofinen lateraaliskleroosi on sairaus, joka pakotti Lou Gehrig lähteä baseball (vuonna 1939), ja otti hänen elämänsä muutamaa vuotta myöhemmin (vuonna 1941). Seuraavassa on muutamia kohtia, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin Lou Gehrig tauti:

 1. Sekä ylä-moottori neuronien ja alemmat liikehermosolut vaikuttavat Lou Gehrigin tauti. Ylä moottori neuronit ovat hermosolujen aivoissa, joka lähettää viestejä aivojen selkäydin ja kevyempi moottorin neuronit ovat hermosolujen selkäytimessä että lähettää viestejä lihaksia.
 2. Lou Gehrigin tauti on etenevä sairaus. Vuonna Lou Gehrig tauti, hermosolut ja keskushermoston että ohjaus vapaaehtoinen lihasliikkeet vähitellen heikkenevät. Vapaaehtoinen lihaksia koko kehon vähitellen heiketä ja surkastumista. Lopuksi, aivot ei pysty hallitsemaan liikkumisen tahdonalaisten lihasten lainkaan.
 3. Varhaiset oireet Lou Gehrigin tauti voi olla vaikea diagnosoida. Näitä ovat kouristelua lihaksia ja lihasten tics, voimattomuutta ja valvonnan lihakset raajojen, väsymys, kompastuminen ja kaatuminen ei pysty pitämään esinettä käsiinsä ja / tai nielemisvaikeuksia, puhua tai hengitysvaikeuksia. Ei ole olemassa yhtä testiä, joka voi tarjota diagnoosi Lou Gehrigin tauti. Kuitenkin, kun läsnä on sekä ylä-että liikehermosolujen oireet ovat vahvoja indikaattoreita taudin.
 4. Kärsiville Lou Gehrig tauti ei menetä henkistä toimintaa. Älykkyys, persoonallisuus, ja muisti ihmisiä Lou Gehrig tauti säilyvät. Tauti on erityisen julma tältä osin sillä sairastuneille ovat hyvin tietoisia niiden menettämisen toimintaa.
 5. Skleroosi on seurausta arpeutuminen selkäytimen. Koska selkäydin (jossa hermosolut, jotka ohjaavat vapaaehtoiset lihakset sijaitsevat) heikkenee, selkäytimen tulee arpinen (prosessi tunnetaan myös skleroosi).
 6. Miehet kärsivät amyotrofinen lateraaliskleroosi hieman useammin kuin naiset, vaikka molempia sukupuolia, sekä kaikki rodut, vaikuttaa. Tauti useimmiten kärsii vuotiaista 40-60, mutta se vaikuttaa myös ulkopuolisten ihmisten että ikäryhmässä. Syy amyotrofinen lateraaliskleroosi edelleen tuntematon, vaikka tutkimukseen sen syyn jatkuu monilla eri tasoilla.
 7. Miten oppia Lou Gehrig tauti. Sekä ylä-moottori neuronien ja alemmat liikehermosolut vaikuttavat.
  Miten oppia Lou Gehrig tauti. Sekä ylä-moottori neuronien ja alemmat liikehermosolut vaikuttavat.

  Ei parannuskeino on löydetty ALS. On yksi lääke hyväksytty hoitoa kutsutaan rilutsoli, joka lisää nopeutta selviytymistä useita kuukausia. Tasot Rilutsoli veressä on seurattava tiiviisti, jotta maksavaurioita ei tapahdu. Taudin etenemisen vaihtelee sairastuneille. Keskimääräinen elinaika diagnoosin jälkeen sairauden kanssa on kolmesta viiteen vuotta, mutta on olemassa joitakin ihmisiä, jotka elävät huomattavasti pidempään. Toisinaan ALS on tiedetty pysäyttää etenee omalla.

 8. Muut hoidot eivät ole helposti hoitaja oireita Lou Gehrigin tauti. Koska uskomattoman haastava fyysisiä oireita tämän taudin, erilaisia ​​terveydenhuollon ammattilaisten tulee arvioida parhaimman hoidon suunnitelma. Todennäköiset vaihtoehdot ovat fyysisiä, ammattitautien ja puheterapeuttien, sosiaalityöntekijöiden ja saattohoidon sekä kotihoidon sairaanhoitajia. Laitteet kuten tuulettimet, pyörätuolit, ääni-vahvistavia laitteita tai puheen generaattorien lopulta tullut välttämättömäksi.

  Lou gehrigin tauti on etenevä sairaus. Varhaiset oireet lou gehrigin tauti voi olla vaikea diagnosoida.
  Lou gehrigin tauti on etenevä sairaus. Varhaiset oireet lou gehrigin tauti voi olla vaikea diagnosoida.

On vielä paljon opittavaa Lou Gehrig tauti. Jos olet kiinnostunut lahjoittamalla tutkimukseen Lou Gehrig tauti, voit tehdä sen osoitteessa ALS hoidon kehittämisen perusta .