E2h

Miten eroon diabetes ruoan ja liikunnan

Diabetes on sairaus

Diabetes on sairaus, jossa on liikaa sokeria veressä. Sokeri ei yleensä ole haitallinen, koska keho käyttää sitä tuottaa energiaa. Diabetes, elimistö ei pysty käyttämään jopa sokeri kunnolla, joten se kerääntyy vereen ja aiheuttaa komplikaatioita teidän elinten ja verisuonten. Päästä eroon diabetes, sokeri veren on vähennettävä ja ylläpitää normaalia tasoa. Oikea ruoka ja liikunta ovat yksi tapa tehdä tämä.

  • Mene ruokavaliota. Keskustele ravitsemusterapeutti saada ruokavalio, joka on suunniteltu torjumaan diabetesta. Ravitsemusterapeutti pitää tekijät kuten paino, ikä, muut sairaudet, ja kuten, tehdä ruokavalion suunnitelma sinua varten. Ravitsemusterapeutti antaa sinulle listan ruokia syödä, miten valmistaa heitä, kun syödä niitä, ja muuta tärkeää tietoa. Jos olet kiinnostunut seuraamaan erikoisruokavaliota kysy ravitsemusterapeutin jos voi turvallisesti ottaa ruokavaliota. Hän saattaa joutua muuttamaan joitakin yksityiskohtia ruokavalion sopivaksi terveydentilaan paremmin.
  • Syö terveellistä. Verensokeritasosi vaikuttaa ruokaa syöt. Valitse, mitä syödä huolellisesti. Tiedä mitkä elintarvikkeet ovat hyväksi sinulle ja syödä niitä sopivia määriä. Levitä ateriastasi 5 pienempiä aterioita, niin että sokeri ei nouse yhtäkkiä kuin syöt valtava aterian. Vältä junk elintarvikkeita ja elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti säilöntäaineita, kemikaaleja ja haitallisia rasvoja, koska ne voivat pahentaa tilaasi.
  • Syö kuitupitoisia ruoka ja juo vettä. Kuitu-ja vesi huuhtoo pois myrkkyjä ja rasvat kehosta. Syö hedelmiä ja vihanneksia, koska ne ovat paljon ravinteita tehdä kehosta terveempi. Myös nämä elintarvikkeet täyttää vatsasi niin, että sinun ei tarvitse syödä epäterveellistä ruokaa vain olla täynnä. Juo tarpeeksi vettä kuivumisen estämiseksi ja puhdistaa verta.
  • Syö vähän sokeria elintarvikkeet. Syöminen oikeus ei tarkoita täysin välttää sokeria, koska ne ovat yleensä esiintyy elintarvikkeessa vaihtelevia määriä. Kuitenkin, sinun täytyy välttää elintarvikkeita, jotka ovat erittäin korkeat sokeripitoisuus. Tiedä kuinka paljon sokeria ruoka sisältää. Vältä ruokia yksinkertaisia ​​sokereita, kuten makeisia, pastat ja valkoiset leivät, koska nämä sulavat helposti ja nostaa verensokeria nopeasti.
  • On käyttää rutiininomaisesti. Nopeuttaa aineenvaihduntaa niin, että elimistö käyttää sokeria että otat sisään harjoitusrutiinien polttaa rasvaa ja kuluttaa verensokerin, sekä vahvistaa kehon ja koskemattomuutta. Kysy lääkäriltäsi tai fyysistä terapeutin noin harjoitukset pitää kehon kunnossa. Jos olet ylipainoinen, käyttää säännöllisesti on normaali paino. Joiden normaali paino lisää mahdollisuuksia päästä eroon diabetes.
  • Olla aktiivisempi. Active Body taistelee diabetesta tehokkaammin. Löytää tapoja pysyä liikkeellä. Hölkätä, tehdä joitakin askareita, kiivetä portaita, kävellä varastot jne. tehdä joitakin venyy ja lievä harjoituksia. Istuminen ei vieläkään parantaa terveyttä kunnossa, joten jos olet valmentaja peruna, hankkia tehokkaampaa harrastus. Jos olet altis liikaunisuus, käyttää herätyskellon herättämään sinut sopivana ajankohtana.


Kun voit hallita ruokaan ja liikuntaan

Miten eroon diabetes ruoan ja liikunnan. Syö kuitupitoisia ruoka ja juo vettä.
Miten eroon diabetes ruoan ja liikunnan. Syö kuitupitoisia ruoka ja juo vettä.

Kun voit hallita ruokaan ja liikuntaan, voit hallita verensokeri ja diabetes. Kanssa yhtenäisempi hallinto, voit päästä eroon diabeteksen hyvää. Keep it up, seurata terveys neuvonantajia, ja aina tavoitteena elää terveellistä elämää.