E2h

Miten päästä eroon vauva akne

Jotkut vanhemmat ovat tyrmistyneitä

Jotkut vanhemmat ovat tyrmistyneitä, kun heidän vastasyntyneen täydellinen kasvot yhtäkkiä puhkeaa pieni punainen kuoppia, kuten näppylöitä, jota kutsutaan vauva akne. Vaikka tila voi näyttää kivulias, se ei yleensä häiritse vauvaa lainkaan. Ja kuten monet muut vaikeasti ikävuosien, myös tämä on läpäistävä.

Miten päästä eroon vauva akne. Vältellä mitään voiteita tai voiteita.
Miten päästä eroon vauva akne. Vältellä mitään voiteita tai voiteita.

Vauva akne useimmiten johtuu hormonit, ja voi esiintyä milloin tahansa syntymästä, kun vauva on muutaman viikon vanha. Tavallisesti paranee omasta mennessä lapsi on noin kuusi kuukautta vanha. Mutta jos haluat yrittää nopeuttaa prosessia, tässä on muutamia vauvan ihonhoito vinkkejä ja muita asioita sinun tulisi tietää:

 1. Etsi vauva akne poskissa, otsa ja leuka. Jotkut vauvat myös saada niiden takaisin samoin.
 2. Ymmärtäkää, että mitään et todennäköisesti aiheuttaa vauva akne, mutta on olemassa asioita, jotka voivat tehdä nykyistä kunto huonompi.
 3. Ymmärtäkää, että vauva akne on usein pahentaa kuolaaminen tai pulauttaa joka ärsyttää herkkä iho kasvoissa. Siksi yritän pitää suun ympärillä mahdollisimman puhdas ja kuiva kuin mahdollista.
 4. Ymmärtää, että tilalla vauva vasten vaatteet voi myös lisätä ongelmaa. Yllään pehmeät kankaat pestään kaikki luonnolliset pesuaineet voivat auttaa.
 5. Varo ylikuumenemisen vauva, koska tämä voi olla yksi tekijä, joka aiheuttaa aknea purkautua.
 6. Kokeile siivous lapsesi kasvot kerran päivässä veden tai miedolla baby saippuaa.
 7. Vältä pesee vauvan kasvot, jotka voisivat entisestään ärsyttää ihoa ja tehdä kunto huonompi.
 8. Pese vauvan vaatteet erityinen, kemian-pesuaineella tehty vauvojen herkälle iholle.
 9. Vältellä mitään voiteita tai voiteita, koska ne voivat tehdä vauvan akne pahempi. Muista, akne kohtelu aikuisille on todennäköisesti liian ankara sinulle vauvan pehmeä iho. Kuitenkin jotkut vanhemmat ovat havainneet, että Aveeno vauvan pesut ja rauhoittava voiteet, samoin kuin muut kaikki luonnolliset tuotteet tehty vain vauvoille, ovat parantaneet vastasyntyneen herkkää, akne-altis iho. Ennen kuin käytät näitä tuotteita vauva, voit kokeilla kotiin korjaustoimenpiteitä varten akne edellisissä vaiheissa ensin.
 10. Kerro lastenlääkäri noin yrittää etikka ratkaisu vauvan aknen hoitoon. Tämä toimii joissakin tapauksissa, mutta testaa pieni laastari vauvan ihoa ensin olla varma, että se ei ärsytä aluetta enemmän.
 11. Valitse peitevoide, joka on kaikki luonnolliset ja valmistettu herkälle iholle, jos huomaat täytyy yrittää kattaa akne erikoinen, kuten perhekuva. Mutta varmasti käyttää tätä säästeliäästi, kuin laittaa mitään vauvasi kasvot voivat pahentaa.