E2h

Miten palata työpaikalla, jos olet HIV-positiivinen

Learning että olet tartunnan kamala koettelemus

Learning että olet tartunnan kamala koettelemus, kuten HIV ei voi olla helppoa. Fyysinen ja emotionaalinen trauma voi jättää sinua järkyttynyt ja sanattomaksi raskas määrän epätoivon ja katumusta. Kuitenkin, sinun pitää vielä liikkua eteenpäin elämässäsi ja tämä edellyttää menossa takaisin töihin, koska et edelleenkään tarvitse tehdä elantonsa. On useita asioita, jotka sinun tulee selvittää ja järjestää palata normaaliin työntekijälle kolkko elämää, että useimmat ihmiset joutuvat kestämään.

Miten palata työpaikalla, jos olet HIV-positiivinen. Ota yhteys lääkäriin.
Miten palata työpaikalla, jos olet HIV-positiivinen. Ota yhteys lääkäriin.

Ota yhteys lääkäriin. Ennen jopa viihdyttävä ajatus trudging takaisin töihin, se olisi viisasta neuvotella ensin lääkärin siitä. Lääkäri on ainoa henkilö, joka voi määrittää, jos kehosi on valmis puuttumaan stressiä ja ahdistusta työn. Hän voi antaa sinulle luettelon rajoituksista merkitystä linjan työtä olet tuumaa

Päätä työ haluat. Kun lääkäri antaa sinulle mennä eteenpäin aloittaa työt uudelleen, määrittää linjan työtä olet kiinnostunut kuitenkin luultavasti lopulta menee samantyyppistä työtä teit ennen selville oman vaivansa.

Valmista ansioluettelosi. Se on ollut jonkin aikaa

Valmista ansioluettelosi. Se on ollut jonkin aikaa, koska viimeksi työskennellessään, joten voit halutessasi päivittää ansioluettelosi, kun tulee lähettää tätä mahdollisille työnantajille. Koska nyrkkisääntö, eivät osoita, että olet HIV-positiivinen ansioluettelosi välttämään syrjintää. Sen sijaan valmistella hyvä selitys, joka paljastaa teidän tilanteessa haastattelija myöhemmin.

Learning että olet tartunnan kamala koettelemus. Päätä työ haluat.
Learning että olet tartunnan kamala koettelemus. Päätä työ haluat.

Etsi tukiryhmä tai HIV-AIDS toimisto. Hyvä HIV-AIDS tukiryhmä tai virasto voi todella auttaa sinua henkisesti ja emotionaalisesti. Etsi yksi ja osallistua niiden työpajoja ja toimintaa, koska ne voivat valmistautua teitä työhönpaluun. Itse asiassa nämä ryhmät voivat jopa auttaa sinua löytämään työnantajat voivat ottaa työntekijöitä HIV.

Valmistaudu haastatteluihin. Teknisesti

Valmistaudu haastatteluihin. Teknisesti, et pakko mainita terveydentilaasi työnantajille, koska tämä voi johtaa syrjintään. Ellei kysymys terveyden kysytään kaikista hakijoista, älä luovuta tilasi ellet halua. Älä huolestu, jos he eivät valitse sinua, koska HIV koettelemus, voit aina ottaa ne oikeuteen ja tehdä niistä pahoillani. Toisaalta käsissä, jotkut työnantajat ovat hyvin avoimia työllistävät vammaisia ​​ja koettelemuksia. Näissä tapauksissa voit avoimesti keskustella heidän kanssaan ja kysyä tiettyjä majoitusta että olet oikeutettu kautta Euroopan vammaisten lain.

Kerää lisätietoa hiv-positiivista henkilöä ja työtä. Jos haluat lisätietoja asiasta, se on erittäin suositeltavaa käydä ja lukea National AIDS rahaston verkkosivuilla, aidsfund.org . Tämä sivusto tarjoaa erilaisia ​​tietoa selviytymistä ja HIV. Heillä takaisin töihin kannustinjärjestelmää samoin. Tsekkaa oppia lisää siitä, miten saada takaisin töihin ja teidän kansalaisoikeudet ja tulevaisuuden työntekijä.

Kun maa haastattelun

Kun maa haastattelun, varmista, että olet kysyä haastattelija yksityiskohdista ja työn laajuus. Sinun täytyy selkeästi pystyttävä toimimaan tehokkaasti huolimatta tilasi. Hyväksy työtä, kun tarjotaan vain, jos olet fyysisesti ja psyykkisesti kykenevä tehtävään.