E2h

Kuinka parantaa alkoholismi

Alkoholi on äärimmäisen addicting ainetta

Alkoholi on äärimmäisen addicting ainetta. On ihmisiä, jotka saavat koukussa siihen, ja ei voi toimia ilman sitä. Ironisesti, se on samaa ainetta, joka estää niiden toiminnallisuuden kuin terveillä henkilöillä. Alkoholismi ei vaikuta ainoastaan ​​mieli, mutta on haitallisia vaikutuksia normaaliin fysiologiaan samoin. Krooninen alkoholistit ovat lisääntynyt riski monia muita sairauksia, etenkin että maksasairaus. Metaboliitit alkoholin myrkyllinen aine, joka vaurioittaa maksassa, mikä johtaa rasva rappeutumista ja lopulta, kirroosi. Se on myös liitetty lisääntynyt riski pahanlaatuisia kasvaimia. Alkoholisti, varsinkin kun päihtynyt, myös aiheuttaa riskin itselleen ja muille. Koska menetys estoja, alkoholisti tekevänä riskialtista käyttäytymistä, joka voi aiheuttaa haittaa muille.

Tappava riippuvuutta aiheuttavia ominaisuuksia alkoholia on kahdenlaisia: fysiologisia ja psykologisia. Vuonna Jälkimmäisessä henkilön mielessä on huijanneet häntä luulemaan, että hän tarvitsee juoda ollakseen normaali. Hän ei voi ajatella ilman sitä, eikä hän voi olla toimiva ihminen ilman hänen korjata. Fysiologinen riippuvuus on tappava: alkoholin vieroitusoireet voivat vaihdella vilunväristykset, pahoinvointi, oksentelu, tiukempaan ja tappavia oireyhtymä tunnetaan "juoppohulluus" - kouristukset, hallusinaatiot, ja kuoleman riskiä.

Kuinka parantaa alkoholismi. Paras tapa aloittaa on saada henkilö myöntää hänellä on ongelma.
Kuinka parantaa alkoholismi. Paras tapa aloittaa on saada henkilö myöntää hänellä on ongelma.

Alkoholismi sitten, on hoitaa ja parantaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tässä muutamia vinkkejä, että sinun pitäisi pystyä pitämään mielessä, kun kuivatuksen rakkaansa alkoholismin.

  • Paras tapa aloittaa on saada henkilö myöntää hänellä on ongelma. Älä taistelunhaluinen ja vastakkainasettelua - tämä voi johtaa ainoastaan ​​henkilölle yhä puolustuskannalle ja vihamielinen, joka on counterintuitive aloittamasta hoidon. Parasta olisi, jos ponnistus tuli koko perheen muodossa intervention.
  • Voit puhua lääkärin kuinka rekisteröidä oman alkoholijuomien rakastettu vuonna kuntoutusohjelma. AA ei ole ainoa ohjelma käytettävissä alkoholismi (itse asiassa jotkut vastustaa uskonnollisia pohjavirettä sekä sen erittäin relapseja). Voit valita itsellesi sopivan rakkaasi tarpeet ja uskomusjärjestelmiä.
  • Vältä paikkoja, joissa juominen nähdään. Et halua henkilö saada houkutellaan juomaan vain hieman nähdä muut ihmiset nauttivat ilo hän riistää itseään. Tee se tapa menossa "kuiva" paikkoja - kirjasto, kirkko, ostoskeskus, ja muissa vastaavissa paikoissa, joissa voit olla alkoholiton hauskaa.
  • Haluat ehkä puhua lääkärille noin farmakologisia hoitomuotoja alkoholismiin. On joitakin lääkkeitä, jotka osoittavat lupaus kuivatuksen alkoholismi kuten acamprosate ja naltreksoni.
  • Ole kärsivällinen ja sinnikäs. Et voi kumota vuoden huonot tottumukset yhden päivän, eikä viikko, eikä kuukauden, eikä vuosi. Se vie kaikki rakkautta ja huolenpitoa perheen parantavan potilaan hänen alkoholismin.


Nämä ovat vain vinkkejä

Nämä ovat vain vinkkejä, eikä kattava opas kovettumisen alkoholismiin. Vaikka parhaansa, ei ole 100% taata, että ne käsitellään tai kunnostetaan alkoholismi on kovettunut elämän. Alkoholismi säilyttää erittäin korkea relapseja, ja kuolemantapauksia, jotka johtuvat komplikaatiot ovat edelleen olevan suuri. Tämä on vakava kansanterveydellinen ongelma, joka tarvitsee lisää tutkimusta ja vaivaa kaikilta - hallitus, terveydenhuolto, ja julkinen.