E2h

Kuinka selkeä silmään roskia

Ottaa joitakin ulkomaisia ​​materiaalia silmään voi olla häiritsevää ja vaarallista. On olemassa muutamia tapoja, joilla voit poistaa roskat silmäsi turvallisesti ja tehokkaasti. Yleisin vieraita esineitä, että voimme olla silmämme ovat silmäripsien tai pieniä pölyhiukkaset. Seuraa yksinkertaisia ​​ohjeita, miten voit poistaa ne turvallisesti.

Kuinka selkeä silmään roskia. Yritä poistaa roskat.
Kuinka selkeä silmään roskia. Yritä poistaa roskat.

Tässä ovat vaiheet, kuinka voit poistaa silmäsi roskia:

  1. Rentoudu ja hengitä. Joillakin ihmisillä on taipumus paniikkiin, kun he kokevat, että heillä on jotain sisällä heidän silmänsä. Kun tunnet läsnäolon vieras esine sisällä silmään, rentoutua ja hengittää niin, että voit poistaa roskat ilman hermostuneisuus.
  2. Tarkista silmään. Hetki, että olet mielestäsi jotain silmässä, mene peilin, jotta voit nähdä mitä vaivaa se. Vedä silmäluomen päällä silmään ja tarkastaa silmämunan. Jos et näe mitään, vedä alaspäin ihon alle silmäsi ja tarkista alaosassa teidän silmämunan. Saattaa olla ripsien tai jotain likaa.
  3. Yritä poistaa roskat. Kun tarkastaa silmäsi, olet todennäköisesti on helpotus, kun siirrät silmäluomet tai alue silmien ympärillä sormella. Jos sinulla on vielä häiritsevä tunne, kannattaa nojata päätäsi alas. Tämä voi poistaa roskia silmään. Voit myös käyttää sormella, mutta ei tämä varovasti, jotta et naarmuta silmämuna.
  4. Kokeile muutaman kerran. Se on ok, jos et saa roskat ulos ensimmäistä kertaa. Voit yrittää uudelleen. Voit halutessasi pysähtyä jos silmämuna alkaa saada punainen ja ärtynyt. Anna silmäsi levätä ennen kuin aloitat yrität uudelleen. Voit myös laittaa silmätippoja silmäsi helpottaa ärsytystä ja saada silmämuna voideltu.
  5. Vilkkuu muutaman kerran. Joissakin tapauksissa voit päästä eroon roskia silmäsi vilkkumalla muutaman kerran. Silmä antaa joitakin luonnollinen voitelu muodossa kyyneleitä ja kyyneleesi voi pestä pois kaikki roskat on juuttunut teidän silmämuna.

Nämä ovat ohjeita siitä

Nämä ovat ohjeita siitä, miten voit poistaa silmäsi roskia. Jos et vieläkään ole päässyt eroon roskat jälkeen yrittää vaiheita yllä, voit joutua hakemaan apua ammattilainen vahingoittamatta silmäsi. Jos silmä on ärtynyt muiden nesteiden, sinun tulee tyhjentää silmäsi huuhtelemalla se vedellä. Myöhemmin, mene lääkäriin on silmäsi kassalla.

Voit estää roskien pääsyn silmäsi

Voit estää roskien pääsyn silmäsi, voit silmälaseja tai aurinkolaseja kun menet ulos ja tai pysyä tuulinen paikka. Silmäluomien ja silmäripsien pystyy pitämään pois pölyn ja muun lian, mutta joissakin tapauksissa, ne eivät riitä. On parempi, jos käytät suojaimia silmille niin, että sinulla ei ole mitään roskilta sitä.