E2h

Miten puhdistaa Beltone kuulokojeet

Beltone kuulolaitteita ovat toiminnallisia

Beltone kuulolaitteita ovat toiminnallisia. Ne ovat varmasti hienostunut muotoilu. Siksi, että sinun täytyy käyttää niitä erittäin huolellisesti pitääkseen ne toimi hyvin pidemmän aikaa.

Sinun täytyy ymmärtää

Sinun täytyy ymmärtää, että käytät kuulokoje lähes koko ajan. Laitat sähköisen suunnittelemaan korvissa ja se istuu siellä seistä lämpöä, kosteutta, öljyä ja vahaa. Voit myös altista sitä paljon tavaraa - hikoilua, pöly ja muut elementit. Joten, siivous joka päivä tulee välttämättömyys. Muutoin kuulolaitteen tulee olemaan likainen ja sen yleinen suorituskyky saattaa saada vaikuttaa. Seuraavassa on muutamia ohjeita, miten voit puhdistaa Beltone kuulokojeen:

Miten puhdistaa Beltone kuulokojeet. Hanki paperia tai pala kuivalla liinalla.
Miten puhdistaa Beltone kuulokojeet. Hanki paperia tai pala kuivalla liinalla.

  • Hanki paperia tai pala kuivalla liinalla. Pyyhi teidän Beltone kuulolaite. Keskity koko pinnalle. Tee se huolellisesti.
  • Tutustu kuulolaitteen. Etsi tiettyä osaa, joka menee suoraan korvaan. Käytä pehmeää harjalla poistaa vaha ympäri osa. Harjaa huolellisesti. Huolehdi, että harjakset harja ei pääse aukon.
  • Etsi mikrofonin sisääntuloa. Spot onko roskat ja lika poistetaan. Jos näet joitakin, kevyesti harjata aivan poikki aukkoja.
  • Siirry paristokotelo. Avaa se. Jälkeen, katso akun päälle. Onko se näytä olevan ruskehtava ja / tai vihertävä? Jos näin on, ota akku pois. Vaihda se uuteen pala.
  • Kun et käytä kuulokoje, pitää sen akkukotelo avoinna. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä. Ensinnäkin se voi antaa kosteutta kuivua. Lisäksi se voi säilyttää akun käyttöikää.
  • Selvitä jos kuulokoje on ohut putki. Katsokaa sitä. Normaalisti se on kosteudelle ja / tai vahaa. Joten, jatka poistaa sen kuulolaitteita. Sijoita purkitettu ilmasuuttimen suoraan putkeen. Sen jälkeen, puhaltaa siihen. Tämän pitäisi poistaa kosteuden ja / tai vahaa ulos. Kun putki on puhdas, asenna se takaisin nopeasti.
  • Tarkasta jos kuulokoje on mukautetun korvakappaleen. Jos se on yksi, tarkista korvakappaleen letku. Sinun pitäisi irrota se korvan koukku kuulolaitteen. Sitten valmistaudu pestä. Voit puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Jälleen, voit luottaa purkitettu ilma suutin puhaltaa pois kaikki vesi custom korvakappaleen. Sen jälkeen voit pyyhi.
  • Tutki jos kuulokoje sai vastaanottimen lanka. Jos näet jonkin tarkastaa sen kupoli. Sinun pitäisi pyyhi se. Selvitä jos sinun täytyy laittaa uusi vahasuoja. Se sijaitsee aivan alla kupoli.

Kun et laitat kuulokojeen yöllä

Kun et laitat kuulokojeen yöllä, säilytä se teidän kuivaus pakki. Se voi auttaa kuivumista kosteutta laitteen sisällä. Jos kuulet pilli, kiljua, tai jos ääni on tulossa heikko, katso se välittömästi kuulemistilaisuuden ammattilainen.