E2h

Kuinka rakastaa lenkkeily

Lenkkeily ei anna sinulle instant ihmelääke kaikkiin terveysongelmiin, mutta se voi edistää yleistä terveyttä ja kuntoa asteittain, varsinkin jos pitää sitä säännöllisesti tapana. Jos olet hieman epävarma lenkkeily, tässä on muutamia asioita harkitsemaan niin että hetkessä, voit myös oppia rakastamaan lenkkeily.

Kuinka rakastaa lenkkeily. Aseta saavutettavissa käytännön tavoitteita.
Kuinka rakastaa lenkkeily. Aseta saavutettavissa käytännön tavoitteita.

 1. Aseta saavutettavissa käytännön tavoitteita. Päästä tunnelmaan, aloita tavoite, joka toimii sinun veturina lenkkeilyyn. Ehkä vietät liikaa aikaa tietokoneen ääressä tai istuu edessä desk omassa toimistossa ja joskus tuntuu jaloissa ja raajojen ole voimaa heitä enää, koska he ovat aina lepoasennossa. Se on täydellinen tekosyy aloittaa lenkkeily. Kehittää voimaa raajoissa ja pitää kehon aktiivinen voi olla yksi tavoitteista. Aseta käytännöllinen, yksinkertainen ja saavutettavissa olevia tavoitteita, jotta ei petä itseäsi. Esimerkiksi menettää 10 puntaa vain viikon lenkkeily on aivan mahdotonta.
 2. Käytä mukavia, tukeva lenkkitossut. Jos sinulla ei ole lenkkitossut, parempi investoida mukava istuva parin. Osta oikeanlainen. Niiden ei tarvitse olla kallista, ja uusin trendi, mutta ne pitäisi mahtua jalat täydellisesti ja tehdä olosi mukavaksi ajettaessa tai kävely niihin.
 3. Ota se hitaasti. Jos olet asunut melko istumista elämää ennen aloittamista lenkkeily, ja jos et ole tehnyt joitakin harjoituksia varsin pitkään, se on parempi ottaa asiat hitaasti. Älä järkyttää kehon äkillisesti rasittava käynnissä tai lenkkeily. Tahtiin itsesi ja ehkä aloittaa 20 minuutin kävely ja hölkkä kahdesti viikossa. Sitten jos kehosi on jopa se, jatka kolmekymmentä minuuttia kolme kertaa viikossa. Tunne tahtiin ja luoda rutiini.
 4. Älä käytä itseäsi. Kuuntele kehoasi ja lopeta kun tunnet olosi yllättäen hyvin väsynyt. Älä pakota itseäsi siihen pisteeseen, että tuntuu kehossa koko ajan. Älä lenkille, kun olet sairas. Hanki paljon ansaittua lepoa ja ohittaa päivä tai kaksi lenkkeily. Jatka kun tuntuu kaikki paremmin taas. Jotkut ihmiset lannistu helposti, koska he työnsivät itsensä rajaa liian nopeasti ja kärsi kramppeja ja lihaskipuja.
 5. Pitää itse sammutettua. Aina on kätevä mukaasi kun menet ulos harjoituksia, kävelee, lenkkeily ja käynnissä. Sinun täytyy vaihtaa kaikki nesteet menetit pitämään kehon toimintaa hyvin.
 6. Lisää vaihtelua ja muuttaa tahtiin. Kun olet luonut normaalia rutiinia ja kun elimistö on tottunut kaikkiin liikkeen ja harjoituksia olet kohteeksi sen, älä pelkää sekoittaa sitä hieman. Voit yrittää hölkätä tai juosta pelkästään 20 minuuttia sitten muutama minuutti välillä on reipasta kävelyä. Voit yrittää mennä eri reittiä tai suuntaan kuin mitä yleensä kestää. Voit yrittää nopeuttaa tai hidastaa tai tehdä erilaisia ​​harjoituksia väliin jogs.
 7. Kutsu ystävä tai kumppani hölkätä kanssasi. Joskus se saa yksinäinen tai jopa tylsää niin miksi ei yritä kutsua ystävä, perheenjäsen tai joku tuttusi mukaasi ja liittyä teitä tavoite kunnon. On hyvä pystyä innostamaan joku muu ja on vilkas ja mielenkiintoinen yritys puhua.
 8. Kuunnella musiikkia lenkillä. Jos haluat kuunnella musiikkia, kokeilla tuo iPod kanssasi seuraavan kerran lenkillä. Se vain voisi tehdä enemmän mielenkiintoinen ero teidän lenkkeily kokemus.
 9. Nauti raikkaasta ilmasta ja maisemista. Yksi Parasta lenkkeily ulkona on, että saat hengittää raikasta ilmaa ja nauttia ulkoilmavalossa. On aina jotain uutta löytää kun saat tutustua ulkona.
 10. Ajattele sitä aikaa itsellesi. Saatat valittavat, että työ-tai jopa perheen asiat eivät jätä sinua tarpeeksi aikaa itsellesi. Voit harkita lenkkeily kuin aika yksinäisyyttä ja pohdintaa, kun kukaan muu ei voi häiritä sinua.
 11. Ajattele myönteisillä ajatuksia urheillessa. Jos syvä harkinta urheillessa ei houkutteleva joillekin, turvautuvat positiivinen, kohottava ajatuksia. Se voi olla niinkin yksinkertainen kuin odottaa yllätyksiä loppupäivän voisi tuoda, ajattelen mitä video katsella perheesi kanssa yöllä, suunnittelu uusi jälkiruoka kokeilla, romanttinen illallinen, iltapäivällä ystävien kanssa.
 12. Älä anna periksi! Olet lähtemässä pois ja saatat tuntea joitakin kipuja ja särkyjä varsinkin jos et ole tehnyt venyy ja harjoituksia pitkään. Mutta lopulta, saat roikkua sitä ja sinusta tuntuu kuin jos kehosi on tullut entistä virkeänä. Loppujen lopuksi meidän elinten tulisi aina käyttää ja hyvin hoidettu.

Opit rakastamaan lenkkeily ei ole aikaa, jos pidät avoin ja positiivinen asenne siitä. Seuraa näitä vihjeitä.