E2h

Miten rakentaa rock solid ydin voimaa yhden harjoituksen

Jos asetat nähtävyyksiä vahvistaa teidän ydin

Jos asetat nähtävyyksiä vahvistaa teidän ydin, niin tietää, että sinun ei tarvitse olla työtä toteuttamissuunnitelmasta koostuu erilaisista ja eri harjoituksia. Todellisuus on, että voit vahvistaa koko ydin yhdellä harjoitus. On oikeastaan ​​kaksi vaihtoehtoa voit saavuttaa toivottuja tuloksia. Molemmat voidaan tehdä toisistaan ​​riippumatta ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Nämä ovat Turkin nousta ja Pilates pallo harjoitukset.

Turkin nousta

  • Voit aloittaa tätä yksinkertaista vaan kuormittavien liikuntaa, sinun on ensin kantaa itse makuuasennossa kädet pidentää ja suunnata kohti taivasta. Jalkasi olisi lattialla, mikä tarkoittaa, että jalat on taitettu. Toisaalta (oikea) olisi jolla on käsipaino tai pallo, jossa on painoja pallon varren kanssa.
  • Tästä asennosta, laske toinen haara (vasen käsi), yksi ilman laitteita, jotta lattia teidän kyynärpää koskettaa lattiaa. Käytä tätä varsi apuna saada itsesi kohonnut tällä puolella. Jalka tällä puolella olisi nyt suoristaa toinen jalka ylentävä kehosta. Tämä vahvistaa aseiden, abs, ja jalat toisella puolella. Laajennetaan aikataulu on tässä asennossa, kunnes tunnet kireys asiaa lihaksia. Parin minuutin ajan asennossa, käännä sivulle enemmän kunnes vasen polvi koskettaa lattiaa. Tässä vaiheessa vasemmalla kyynärvarren tulisi olla tasaisesti lattialla ja tukemaan oman painon. Jatkamaan ylentävä kunnes muodostavat Juoksutus asema oikea polvi lattialle. Muista pitää varren kanssa painot päälle kaikkina aikoina. Sen pitäisi olla yli pään mennessä.
  • Vuonna syöksy muodossa, käytä oikealla tukijalan kanssa oikea käsi, jolla painot, osoittaa taivasta kohti. Kun teette liikkeen seisomaan, varmista kehosi on suora ja tasapainoisesti. Kun olet suorittanut seisten. Toista prosessi toisella puolella. Pitää tehdä harjoitus 15 minuuttia joka päivä, ja sinun pitäisi olla vahvempi runko ytimen pari kuukautta.

Pilates pallo

  • Vaikka on olemassa monia harjoituksia Pilates pallo, on yksi harjoitus, että voit tehdä jatkuvasti joka päivä, joka rakentaa ydin ilman liikaa vaivaa, käytä pallo kuin istuin. Kyllä, jos vaihtaa työtuoli Pilates pallon ja istua sen kun työtä joka päivä, tulet lopulta alkaa kehittyä vahvempi ja rock solid core. Kuvittele, 8 tuntia työtä samalla saada treenata.
  • Saavuttaakseen parhaat tulokset valitsemalla pallo merkitystä koko työpöydän. BASE inflaatio pallon korkeutta on olemassa tuolin. Kun tämä on tehty, istua pallon jalat lattialla ja selkä ylävartalo suorassa. Aseman säilyttämistä koko päivän. Kerran aikaa, saat jopa saada kahvia, hakea joitakin asiakirjoja toiselta alueelta tai saada muutaman minuutin raitista ilmaa. Prosessi nousemisen pallo tulee workout samoin kuin se liittyy käyttämällä jalka, selkä, ja abs lihakset saada toivottu tasapaino seistä tämän epävakaan ja pomppiva pallo.

Miten rakentaa rock solid ydin voimaa yhden harjoituksen. Voit aloittaa tätä yksinkertaista vaan kuormittavien liikuntaa.
Miten rakentaa rock solid ydin voimaa yhden harjoituksen. Voit aloittaa tätä yksinkertaista vaan kuormittavien liikuntaa.

Turkin nousta ja Pilates pallon järjestelmät yksin harjoituksia, että voit tehdä työtä teidän ydin. Kanssa jatkuvaa ponnistelua, ydin tulee rock solid jota voidaan verrata jopa kaikkein fyysisesti kunnossa urheilija.