E2h

Miten rakentaa suuria lihaksia menemättä kuntosalille

Kehosi on ainoa painoa sinun täytyy saavuttaa lihasten kasvua. Se on tehokas työkalu, joka voi olla yhtä tehokas kuin mikä tahansa pala kuntosalilaitteet. Seuraavia tekniikoita opettaa miten kasvaa tärkeimmät lihasryhmät nopeasti ja tehokkaasti käyttäen kehon omaa vastus.

 • Push-ups: pumppaa rintaevien. Tämä harjoitus kehittää rintalihakset ja ojentajat. Push-ups ovat erinomainen tapa kasvattaa rintalihakset. Jos se on tehty oikein, se on yhtä tehokas kuin työskentely ulos penkiltä. Kehosi on vastus paino ja pohtii kuinka monta toistoa (ylös ja alas liikettä) tulet saavuttamaan ennen lihakset eivät (voi nousta enää).
  • Push-up tekniikka - etäisyyden kädet ovat toisistaan ​​heijastavat jonka alueella rinnassa on toiminut. Kädet lähemmäs toimii sisempi rinnassa ja antaa mukavan määritellään linja. Paikannus kädet yli olkapään pituus toisistaan ​​toimii ulompi lihaksia. Jos olet valoa ja tarvitsevat enemmän vastus voit lisätä vastus laittamalla jalat ylös sohvapöytä tai laatikko. Saada mahdollisimman lihasten kasvua on tärkeää jatkaa harjoittelua, kunnes lihas vika.
  • Push-up rutiini - Aloita kädet mukaisesti hartiat (kunnes vika). Odota 2-3 minuuttia, sitten vaihtaa sisemmän käden asento (kunnes vika). Odota 2-3 minuuttia, sitten vaihtaa ulomman käden asentoon (kunnes vika). Odota 3-5 minuuttia, ja toista sykli 2 kertaa.
 • Pull-ups: valtava aseet ole aikaa. Käsinkohonta edistää nopeaa ja räjähtävä kasvu hauis ja selkälihaksia. Jos tehdään säännöllisesti, elimistö kokee uskomattoman vahvuus kasvaa.
  • Pull-up tekniikka - Etsi tasainen vaakasuora napa voit ripustaa pois ilman vaaraa kaatua tai loukata kädet. Pelaa maajärjestelmät paikallisessa puistossa on suosittu valinta. Tukeva puu oksa voidaan myös käyttää. Kun roikkuu valokeilan suorat käsivarret, se auttaa on tilaa välillä jalat ja maahan välttää jalat ja maahan kontaktin harjoituksen aikana. Tartu napainen peukaloilla ulospäin ja ojentaa hieman yli hartioiden leveydelle.

   Miten rakentaa suuria lihaksia menemättä kuntosalille. Push-ups: pumppaa rintaevien.
   Miten rakentaa suuria lihaksia menemättä kuntosalille. Push-ups: pumppaa rintaevien.

   Hitaasti ja tasaisesti vedä ylös ja tuoda kasvosi tasolle pole, hengitys ulos kuten mennä ylös. Pidä hetki ja tuo itsesi alas, kunnes kädet ovat suorassa. Pysähdy hetkeksi, sitten mennä uudelleen. Toista kunnes lihakset eivät. On tärkeää, että et pomppia kun tulet alas. Kuten teidän vahvuus kasvaa, voit vaihdella kuinka pitkälle mennään alas ja mihin suuntaan ranteet kasvot.

  • Pull-up rutiini - Tee 1 setti asti lihaksia epäonnistua. Odota 2 minuuttia, toista sitten 3 kertaa.
 • Kyykky: voimakas pehmentänyt jalkoja. Kyykky ovat osoittautuneet nopein tapa saada lihasmassaa jaloissa ilman painoja. Kyykky myös treenata takareisien, pohkeiden ja alaselän.

  On tärkeää, ettei tehdä liikaa liian pian jalat voivat taipumus satuttaa muutaman päivän intensiivisen harjoittelun jälkeen. Selvitä kuinka monta olet mukava, ja sitten lisätä, että numeron 5 joka päivä.

  • Kyykky tekniikka - Seiso suorassa jalat hartioiden leveydellä toisistaan. Hitaasti koukista polvia ja tuo pohja alas kunnes polvet on taivutettu 90 asteen kulmaan. Pidä 3 sekuntia, sitten tasaisesti takaisin seisoma-asennossa. Muista pitää selkä salmen.
  • Kyykky rutiini - Do 10 kyykky, sitten ottaa 2-3 minuutin tauko. Sitten tee 15 kyykky ja jälkeenpäin ottaa 2-3 minuutin tauko. Sitten tee 20 kyykky. Jatka lisäävä ylös, kunnes tunnet mukava lihakset ovat työskennelleet ulos (te tiedätte!).

 • Rutistus: veistää pyykkilauta vatsa. Rutistus harjoittaa vatsalihaksia ja jos tehdään säännöllisesti, antaa sinulle hieno 6 kpl. Crunch voi olla vaikeaa ja tuskallista tehdä aluksi, mutta yritä keskittyä tuloksiin tulet saavuttamaan. Se on tosiasia, että jos teet rutistus lihakset kasvaa - se on niin yksinkertaista. Vatsa on jaettu 3 pääalueeseen, ylä-, keski-ja alaosassa.
  • Crunch tekniikka - Top: makaamaan selällään polvet koukussa 45 asteen kulmassa, jalat lattialla, kädet alas teidän puolin. Hitaasti nosta pää ja hartiat irti lattiasta ja kohti polvia. Älä ota alaselkään irti lattiasta. Kun tulet kohtaan missä lihakset supistuvat, pidä ja purista, laskea 1, 2, 3. Puristaminen ja kiristys lihas on avain kasvavaan vatsalihakset ilman painoja.

   On tärkeää ymmärtää. Pull-ups: valtava aseet ole aikaa.
   On tärkeää ymmärtää. Pull-ups: valtava aseet ole aikaa.

   Keski-ja alaosaan: Lay samassa lähtöasentoon kuin ennen, mutta tällä kertaa laittaa kädet reisien kanssa kädet suorina. Kuten mennä ylös, siirrä kädet ylös reisien asti ranteesi vastaa polvet. Purista 1,2,3 sitten helposti takaisin alas. Vinkki: Ota aikaa tämän harjoituksen, hitaampaa ja ohjata teidän liikkeet ovat, sitä enemmän lihasten kasvua koet.

  • Crunch rutiini - Tee niin monta huippu abs rutistus kuin voit, kunnes se sattuu. Venyttele kehon ulos curling palloksi, kun teidän puolella, niin ojentamalla. Odota 2-3 minuuttia, niin tee kuten monet keski / alemman rutistus kuin voit.

On tärkeää ymmärtää

On tärkeää ymmärtää, että nämä harjoitukset täytyy tehdä rutiininomaisesti saada tuloksia. Kolme päivää viikossa on hyvä alku. Jälkeen 3-4 viikkoa, kasvaa neljä päivää viikossa. Lisätä liikunta syklit kuin vahvuus kasvaa. Saadaksesi parhaan tuloksen, sinun täytyy kestää jonkin verran lihaskipua ja kipeä. No pain, no gain! Pidä sitä ja elimistö sopeutuu ja voit lopettaa kipeä. Voit auttaa lihasten kasvua, hyödyntämistä ja uudistumista, investoida amme proteiinin ja kreatiinin jauhe.