E2h

Miten ratkaista vauvan unihäiriöitä

Kuten mikä tahansa uusi emoyhtiö voi kertoa teille, "nukkui kuin vauva" ei tarkoita mitä luulet sen tekee. Vauvat ovat tunnetusti huonoja ratapölkkyjen ja uupunut vanhemmat kaikkialla ovat valmiita kokeilemaan mitä tahansa saadakseen kunnon yöunet. Jos löydät itsesi vauhdista lattia pissata tuntia yöllä yrittää vakuuttaa vauva että yöllä on tarkoitettu nukkumista varten, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista vauvan nukkua ongelmia:

 1. Jos olet huolissasi siitä, että vauva ei nuku normaalisti, aloita vierailun lastenlääkäri. Vaikka yleensä mitään vikaa, joskus uneton vauva voi kärsiä korvatulehdus tai muu sairaus, joka pitää hänet saada syvän unen.

  Miten ratkaista vauvan unihäiriöitä. Jos olet huolissasi siitä, että vauva ei nuku normaalisti, aloita vierailun lastenlääkäri.
  Miten ratkaista vauvan unihäiriöitä. Jos olet huolissasi siitä, että vauva ei nuku normaalisti, aloita vierailun lastenlääkäri.

 2. Harkitse ikä vauva. Normaali unirytmin ovat jatkuvassa muutoksen tilassa, joten mitä pidetään tyypillinen kolme kuukautta ja yhdeksän kuukautta ovat hyvin erilaisia. Seuraavassa on muutamia ohjeita iän perusteella:
  • Syntymästä noin kaksi kuukautta, vauva luultavasti nukkua noin 16 tuntia joka päivä, mutta useimmat jotka nukkuvat tulee olemaan noin kahden tunnin venyy. Kolmen kuukauden, hän todennäköisesti nukkua noin 14 tuntia vuorokaudessa, ja se voi pystyä nukkumaan kolme tai neljä tuntia kerrallaan. Ei ole harvinaista, että häntä on hänen päivää ja yötä sekaisin, vaikka, joten tämä on hyvä aika alkaa opettaa hänelle, että yöllä on nukkumista varten. Päiväsaikaan, leikkiä aktiivisesti hänen kanssaan pitää hänet ympäristö kirkas, ja älä tee yrittää pitää asiat hiljaa. Illan lähestyessä, himmentää valoja ja tarjota rauhallisempi, hiljaisempi ympäristö. Varten keskellä yötä imetykset, yritä puhua liikaa vauva, vain huolehtia hänen tarpeistaan ​​hiljaa ja sitten palata häntä hänen plagiaatti.
  • Kolmesta kuuteen kuukautta, hyödyntää vauvasi kasvaa kyky nukkua pitempään. Luodaan rutiini kertaa päiväunet ja nukkumaanmenoa. Yritä antaa lapselle alas, kun hän on uninen, mutta ei täysin unessa. Tämä auttaa opettaa häntä nukahtamaan omaan, pikemmin hän oppii tämän arvokkain taito, pikemmin se, että voit olla keskeytymätön yöunet! Kuuden kuukauden ikäisten vauvojen ovat fyysisesti kykenevä nukkuvan läpi yön, mutta riippuen tottumukset, jotka on vahvistettu tuolloin, he eivät voi valita.
  • Kuudesta yhdeksään kuukautta, monet vauvat, jopa ne, jotka olivat aiemmin oppinut nukkuu läpi yön, alkavat herätä yhden tai useamman kerran yössä. Kasvukipuja voi tehdä vauvoja tämän iän epämukavaksi ja tämä on myös aika, jolloin monet vauvat ensimmäinen kokemus eroahdistusta. Jos vauva herää yöllä ja hänen itkee ovat itsepintaisesti, et mene ja lohduttaa häntä, mutta vastustaa kiusausta jäädä hänen kanssaan kunnes hän nukahtaa. Jos teet niin säännöllisesti, hän menettää hänen kykynsä nukahtaa itsekseen. Muista nämä ensimmäiset unettomia kuukausi?!
  • Yhdeksästä kahdentoista kuukauden vauva pitäisi pystyä nukkumaan jälleen hyvin, mutta kun hän ei herää, hän voi istua tai vetää itsensä ylös luntti ja haluavat pelata. Useimmat vanhemmat huomaavat, jos he jättävät vauvan yöllä pyyntöihin, hän pian oppii laskevan takaisin nukkumaan. Lisäksi hän pitäisi olla hyvin perustettu kaksi nap rutiini, joka auttaa häntä säätelemään hänen nukkua.
  • Joskus välillä vauvan ensimmäinen syntymäpäivä, ja kun hän täyttää 18 kuukautta vanha, hän luultavasti valmis ottamaan yhden pitkän päiväunien sijasta kaksi lyhyempää päiväunet joka päivä. Siirtyminen voi olla hieman hankala, koska hän on tottunut nukkumaan aamulla, joten odottaa äkäinen vauva aamupäivä ensimmäisen viikon tai niin sen jälkeen teet siirtyminen. Jos huomaat, että vauva ei nuku hyvin öisin, lisätä, eikä lasku, hänen päiväunien aika. Monet vanhemmat virheellisesti olettavat, että jos vauva voi nukkua öisin, se tarkoittaa, että he nukkuvat liian paljon päivisin. Useimmiten kuitenkin päinvastainen. Väsynyt vauvoja on paljon nukahtamisvaikeuksia ja pysyä unessa, joten varmista, että lapsi on tulossa kiinteä iltapäivällä torkkua.
  • 18 kuukauden jälkeen, monet lapset vastustavat nukkumaanmenoa, ei koska he eivät ole väsynyt, vaan koska he yrittävät käyttää joitakin hallitsemaan omaa elämäänsä. Tämä on täysin luonnollista, ja on olemassa tapoja saada lapsesi sänkyyn ilman argumentti. Koska et voi antaa ja anna lapsen jäädä ylös ja katsella myöhään, Late Show, tarjoa hänelle valvontaa antamalla hänelle valintoja hänen nukkumaanmenoa rutiini. Kysy häneltä, jos hän mieluummin harjata hampaansa ennen tai jälkeen hän joutuu hänen pyjama. Anna hänen valita iltasatu. Anna hänelle kaikki mahdollisuudet tehdä muutamia valintoja oman ja hän on paljon vähemmän todennäköisesti kiistellä kanssasi yli päästä sänkyyn.
 3. Vauvoille kaikenikäisille on tärkeää tarjota suotuisa ympäristö hyvä nukkua. Pue vauva valossa vaatteet ja pitää huoneen hieman viileä puolella. Vanhemmat usein yli nippu vauvoja, jotka eivät vain saa vauvan epämukavaa, mutta lisää heidän SIDS riskiä.
 4. Keskosille usein hieman kauemmin nukkua läpi yön kuin täysiaikaisena ikäisensä. Salli ylimääräinen kuukausi tai kaksi preemies kiinni muiden vauvojen ikäryhmässä.
 5. Tohtori Richard Ferber, johtaja Center for lasten unihäiriöt Bostonissa, laatineet progressiivinen menetelmä opetuksen vauva nukkumaan läpi yön. Lyhyesti sanottuna, tohtori Ferber suosittelee laittaa vauvoille yli kuuden kuukauden ikäiset nukkumaan, kun he ovat hereillä ja sitten vähitellen venyttely kerran otat vastaamaan vauvan yöllä itkee. Tohtori Ferberin menetelmät ovat hieman ristiriitaisia ​​joillekin vanhemmille, kun taas toiset huomaamaan tämän menetelmän nopeasti opettaa heidän vauva nukahtaa ilman aikuisen väliintuloa. Jos haluat lisätietoja Dr. Ferberin teorioita lasten unihäiriöitä, voit poimia kopio hänen kirjansa, Ratkaise Lapsesi unihäiriöitä.