E2h

Miten rauhoittaa hermoja aromaterapia

Job ahdistus on yhteinen missä voi olla

Job ahdistus on yhteinen missä voi olla. Yritä olla murehtimatta liikaa. Pikemminkin keskittyä itse tekemään valmiussuunnitelmia ja valmisteet. Ja yritä rentoutua. Stressi on osa elämää. Jokainen kokee tiettyjä stressiä. Jotkut stressi on terveellistä, koska se voi ajaa sinut menestyä ja voittaa haasteita. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa, se on meille, jotka voitetaan stressiä. Kanssa uhkaava määräajat työssä, ja paljon häiriötekijöitä teidän sähköpostin, chat, matkapuhelin ja työkaveri seuraavan kennon, saatat saada halu vain huutaa.

Onneksi voit onnistuneesti rauhoittaa hermoja käytön astutukseen

Miten rauhoittaa hermoja aromaterapia. Aromaterapia liittyy käytön eteerisiä öljyjä.
Miten rauhoittaa hermoja aromaterapia. Aromaterapia liittyy käytön eteerisiä öljyjä.

Onneksi voit onnistuneesti rauhoittaa hermoja käytön astutukseen. Aromaterapia on yksi näistä. Seuraavassa on muutamia tapoja saada itsesi rentoutua kautta aromaterapia.

  • Aromaterapia liittyy käytön eteerisiä öljyjä. Öljyt eri kasveja ja kukkia uutetaan kautta tislaamalla. Öljy nimi tulee yleensä kasvi on peräisin. Esimerkiksi Laventeliöljyä tulee Lavender kukka, ja niin edelleen.
  • Ennen aloittamista aromaterapia, yritä rentoutua. Hengitä syvään. Tyhjennä mielesi ongelmista päivän.
  • Valitse eteerinen öljy. Jokainen öljy vastaavat eri tunnelmissa. Jotkut öljyt on tarkoitus virkistää aisteja ja tarmoa. Jotkut öljyt on tarkoitus rauhoittua hermoja. Valitse Lavender ja kamomilla, koska nämä voivat auttaa rauhoittumaan hermot.
  • Voit kokeilla erilaisia ​​sekoituksia öljyjä. Yhdistelmä laventeli, kamomilla, voikukka ja tilli toimii yleensä hyvin rauhoittava kenenkään hermoja. Lapsille yhdistelmä kahdesta osasta laventeli ja yksi osa kamomilla toimii parhaiten.
  • Voit käyttää aromaterapia öljyjä suoraan iholle. Valitse pulssi pisteitä, koska öljyt on tehokkainta siellä. Nämä ovat aloja tavallisesti sovelletaan hajuvesi, joka kuuluu sisällä ranteet, kaula ja temppeleitä. Öljyn tuoksu tulee vapauttaa kehon lämpöä. On kuitenkin huomattava, että aromaterapiaöljyjä, joita levitetään iholle ei pitäisi olla puhdas eteerinen öljy. Tämän tulisi olla sellaisessa muodossa, laimennettiin joitakin alkoholia tai muita öljyjä. Pure eteeriset öljyt saattavat aiheuttaa ihon rikkoutumista.
  • Voit myös käyttää diffuusori jakaa tuoksu koko huoneeseen. On kynttilä-pohjainen diffuusorit, jossa voit asettaa muutama tippa eteerisiä öljyjä on astia ja kynttilä alla. Lämpö liuottaa öljyt ilmaan. Jotkut laitteet ovat yksinkertaisesti kivi täytetyt lokerot, jotka tekevät eteerinen öljy reagoi ilman kanssa.
  • Voit myös hakea eteeriset öljyt päälle vaatteita tai nenäliina. Varmista haet sen ensin huomaamaton laastari vaatteita, kuten öljyt saattavat aiheuttaa värimuutoksia kankaita, jotka eivät ole värinpitävä.


Lisäksi saada tunne rentoutumista, tuoksuja eteeriset öljyt voivat myös laukaista muistoja, koska meidän hajuaisti läheisesti osakkuusyritysten tuoksuu tiettyjä tapahtumia.

Jos olet raskaana tai epäilet

Jos olet raskaana tai epäilet, älä käytä aromaterapia öljyjä. Jotkut tuoksut tiedetään aiheuttavan kuukautiset, kuten basilika. Hengittämästä nämä saattavat aiheuttaa ennenaikaisen synnytyksen. Sama pätee, jos sinulla on tiettyjä ehtoja tai sairauksia. Saat parhaat tulokset, ota yhteys lääkäriin, jos voit turvallisesti käyttää aromaterapia.