E2h

Miten rauhoittaa nivelet

Kipu nivelissä on hyvin yleinen valitus aikuisten keskuudessa

Kipu nivelissä on hyvin yleinen valitus aikuisten keskuudessa. Tämä kipu voi johtua eri syistä vaihtelevat vahinkoa, niveltulehdus, liikakäyttöä, liiallista rasitusta johtuu ylipaino. Mukaan joitakin tutkimuksia, yksi kolmesta aikuisilla elämää tällaista kipua päivittäin. Valitettavasti ei ole puuttua tähän ongelmaan ei pelkästään rajoita yksilön päivittäistä toimintaa, se voi itse aiheuttaa enemmän vakavia vaurioita nivelissä. Kun kipulääkkeiden voi väliaikaisesti auttaa, mutta se voisi olla parempi idea kokeilla muita menetelmiä käsitellä ja helpottaa kipua nivelissä. Tietäen, miksi juuri sinun nivelet ovat kivuliaita on ensimmäinen askel. Tässä lisää vaiheita, että voit ryhtyä rauhoittaa kipeä nivelet.

  • Rest ruumiinosa, jossa kipu on peräisin. Jos sen jälkeen juoksu istunnon yhtäkkiä kokea äärimmäistä kipua jalka nivelet, se on hyvä idea lepuuttaa jalkoja mahdollisimman paljon. Joillekin urheilijoille, sinnikkäästi läpi kipu on merkki päättäväisyyttä. Kuitenkin, jos olet kärsinyt vahinkoa tai jos sinulla on liikaa niveliä, jatkuva liikunta voi todella johtaa edelleen vahinkoja. Jos havaitset kipua tai turvotusta, makuulle ja nosta vammautunut ruumiinosa. Prop tyynyjä alla jalka, jos tämä on osa, joka vahingoittaa.
  • Ota aikaa lämmetä, jäähtyä ja venyttely ennen ja jälkeen harjoituksen. Lämpenee ja venyttely ennen voimakas tai verottamalla merkintäaika tulee valmiina teidän nivelet ja lihakset käyttöön. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä kärsivien yksilöiden niveltulehdus tai niille, jotka ovat olleet käyttämättä hyvin pitkään. Jos nivelet tuntuu jäykältä, pyydä kouluttaja ehdottaa käyttää rutiineja, jotka tekevät nivelet vahvempi. Ellei jäähtyä ja venyttää jälkeen aiheuttaa toksiinien olla ansassa lihaksia ja tulos äärimmäistä kipua. Lisäksi venyttely helpottaa stressiä nivelet. Kun sykkeesi palaa lähes normaali, aloita venyttelyyn. Muista venyttämään suuria lihaksia, varsinkin ne, jotka käytit aikana harjoituksen. Pidä venytys vähintään kahdeksan sekuntia. Toista venyy alueisiin, jotka ovat erityisen kipeä.
  • Levitä kylmä ja kuuma pakkaa sen liitokset jotka kipeä. Tee kotitekoinen kylmä pakkaus laittamalla jääpalat muovipussiin. Kääri ohut pyyhe ympärille jää pussiin ja laita tämä paketti yhteisestä joka aiheuttaa kipua. Kipu ja turvotus pitäisi alkaa laantua viiden minuutin kuluttua hakemuksen. Tällä hetkellä, sinun pitäisi siirtyä kylmästä lämpimään pakkaamaan. Voit käyttää kuumavesipullo tähän tarkoitukseen. Jos vesipullo ei ole saatavilla, voit tehdä oman riisi lämpöpakkaus. Täytä puhdas sukka, edullisesti valmistettu puuvillasta, kupin tai kaksi kypsentämätöntä riisiä. Kiinnitä aukon joko sitomalla se lanka tai ompelemalla aukko kiinni. Kuumenna riisi paketissa mikroaaltouunissa noin kahden minuutin ajan. Varovasti paikka tämä lämpö Pack kipeä nivel ja jätä se sinne viisi minuuttia. Edelleen soveltaa jään ja kuuma pakkauksissa ongelma-alue, kunnes kipu kokonaan laantuu.
  • Hiero ongelma-alue. Jotkut hierontaa on suunniteltu rentoutua lihaksia ja lievittää kipua nivelissä. Se voisi olla hyvä idea hieronta jälkeen harjoituskertojen tai jos tunnet äärimmäistä kipua nivelissä. Kysy henkilö hierovat sinua hakea kuumaöljyt teennäinen edelleen rauhoittaa kipua.


Miten rauhoittaa nivelet. Rest ruumiinosa, jossa kipu on peräisin.
Miten rauhoittaa nivelet. Rest ruumiinosa, jossa kipu on peräisin.

Jos olet tehnyt kaikki edellä mainitut vaiheet ja nivelet ovat vielä antaa sinulle ongelmia, se voi olla aika soittaa lääkärille. Hän voi ehdottaa hyvää kipulääkettä, että voit tehdä. Tiedustele myös noin voiteita tai ajankohtaisista analgeetit että voit hieroa tuskallista kehon osa. Jos huomaat, että sinulla tarvitaan kolme annoksia kipulääkkeitä päivässä pitääkseen kipua loitolla, käydä heti lääkärille.