E2h

Miten saada hyötyä vesiliikunta

Vesi hoito

Vesi hoito, joka tunnetaan myös vedessä tai hydro-terapia, on fysikaalinen hoito suoritetun harjoituksen vettä. Vesi harjoitukset voidaan tehdä säännöllisesti altaalla tai liikunta-allas, järvessä tai meressä. Numerot vesivoimistelu harrastajat ovat kasvaneet koko vuoden, koska monia etuja saatu tällaista toimintaa.

Miten saada hyötyä vesiliikunta. Vesi aiheuttaa tarkoituksellisesta kestävyys.
Miten saada hyötyä vesiliikunta. Vesi aiheuttaa tarkoituksellisesta kestävyys.

Uinti ei ole ainoa muoto veden käyttämisen. Joitakin muita esimerkkejä ovat: vatsan harjoitukset, vesi pyöräily, derriere potkuja, ja nuudeli venyttely. Nämä harjoitukset voidaan sijoittaa kahteen pääryhmään:

 1. Vesijumppa liittyy hölkkä, juoksu, tehostamalla ja potkivat vedessä.
 2. Veden vastus tai vahvistumiseen parantaa joustavuutta ja liikkuvuutta sekä sävyjä ja vahvistaa lihaksia.

Vaikka kuka tahansa voi tehdä veden harjoituksia, yksilöiden seuraavat edellytykset voivat saada suurimman hyödyn:

Vesi harjoitukset hyödyttää tahansa kuntotaso. Huom: vaikka vesi harjoitukset ovat turvallisia.
Vesi harjoitukset hyödyttää tahansa kuntotaso. Huom: vaikka vesi harjoitukset ovat turvallisia.

 • Nivelvaivoja
 • Selkäkipu
 • Niveltulehdus
 • Multippeliskleroosi
 • Sydämen tai aivohalvauksen
 • Pehmytkudoksen vammoja
 • Liikalihavuus

Vesi harjoitukset hyödyttää tahansa kuntotaso

Vesi harjoitukset hyödyttää tahansa kuntotaso. Sinun ei tarvitse loukkaantua, kipua tai lihavia käyttää vedessä. Alla on muutamia monista hyödyt veden tai uima harjoituksia.

 1. Vesi harjoitukset vähentää kipua ja lisätä joustavuutta. Käyttäessään veteen nesteen liikkeitä suoritetaan vähentää stressiä tai vaikutusta niveliin.
 2. Vesi, joka vilkasta luonteeltaan tuet ja hierontaa kehon ja auttaa suojaamaan loukkaantunut polvet, nilkat, nivelet ja lonkat. On turvallisempaa teidän toipumassa kehon.
 3. Vesi aiheuttaa tarkoituksellisesta kestävyys. Silloinkin kun olet juuri kävely veteen, voit tuntea joitakin paineita kehon. Sinun täytyy työntää ja vetää liikkumaan vedessä. Se on kuin treenata painoilla.
 4. Polttaa kaloreita. Ylipainoisille henkilöille, joilla on vaikeuksia kävely, vesi hoito vähentää tehokkaasti painoa ilman lisää paineita heidän selkänsä ja alaraajojen.
 5. Ei hikoilu! Vesi on viilentävä vaikutus kehon joten et koskaan tuntea ylikuumentunut toisin kuin perinteiset liikuntaa.
 6. Aquatic hoito voi alentaa verenpainetta, koska se on käytännössä stressiä ja vahinkoa vapaa. Se on suuri sydän ja hengityselinten harjoitus, koska se lisää hapenottokykyä ja verenkiertoa.
 7. Hydro hoito voi myös parantaa tasapainoa, koordinaatiota ja kestävyyttä.

Huom: Vaikka vesi harjoitukset ovat turvallisia

Huom: Vaikka vesi harjoitukset ovat turvallisia, älä ota yhteyttä lääkäriin ensin, jos sinulla on jokin edellä mainituista ehdoista. Jos liikut omalla eikä osana luokan muista lämmitellä ennen ja jäähtyä harjoituksen jälkeen. Älä unohda pitää sammutettua juomalla vettä / nesteitä. Vain koska olet treenata vedessä ei tarkoita, että kehon kosteuttaa itseään.

Löydät allas liikuntatunteja verkossa. Luokat ovat yleensä tehneet eri vedessä laitteita, joista esimerkkejä ovat vaahdotus renkaat, kelluva käsi baareja, vesi painot, vesi täynnä baari kelloja, vastus bändejä ja letkut, sisärengasta, ja vaahdotus vyöt.

Vesijumppa on paitsi hyödyllistä henkilöille, jotka tarvitsevat fysioterapiaa, mutta myös niille, jotka etsivät vaihtoehtoa maalla (ja joskus tylsää) harjoituksia. Whatever your syitä ovat valinneet vedessä hoitoa, vain muistaa pitää hauskaa, koska vesi harjoitukset ovat viileä matka kohti terveemmän ruumiin.