E2h

Miten saada joogamatto desinfiointiaine

Osallistuminen jooga voi auttaa sinua saavuttamaan korkeampi luottamus, voimaa ja tasapainoa. Kautta jooga, voit tehdä paljon kehon: laajennus, koukistus, sieppaus, hyperextension, venytys, circumduction, ja kierto. Muotona liikunta, jooga auttaa myös helpottaa stressiä nivelet ja lihakset ilman yli väsymystä.

Jos olet vakavasti kanssa on jooga harjoittaja

Miten saada joogamatto desinfiointiaine. Sekoita ainekset suihkepullossa.
Miten saada joogamatto desinfiointiaine. Sekoita ainekset suihkepullossa.

Jos olet vakavasti kanssa on jooga harjoittaja, on erittäin todennäköistä, että sinulla on oma joogamatto. Sinun joogamatto tulisi aina pitää desinfioida. Kun käytät joogamatto aikana workout istuntoja, toivottuja bakteereja ja sieni voi vähitellen rakentaa. Lisäksi hygieeninen tarkoituksiin, voit myös luoda ihana aromaterapia tilaa aikana liikuntaa. Henkilöille, joilla on hyvin kiireinen ja hektinen aikataulut, ei oikeastaan ​​ole aikaa tehdä pesu ja matot. Ottaa erittäin puhdas joogamatto on paljon etuja.

Jos sinulla ei ole aikaa puhdistaa Jooga matot

Jos sinulla ei ole aikaa puhdistaa Jooga matot, joiden joogamatto desinfiointiaineella suuresti apua. Se merkittävästi vähentää bakteereita, jotka ovat kertyneet matto aikana jooga istunnon. Voit ostaa joogamatto desinfiointiaine, mutta se säästää enemmän rahaa, jos teet omia kotona.

Tässä ovat asioita, sinun täytyy tehdä oma jooga matto desinfiointiaine: spray pullo, lähdevesi, etiketti, eteeriset öljyt, taikapähkinä ja greipin siemen uutetta.

Seuraa näitä helppoja ohjeita:

  • Sekoita ainekset suihkepullossa. Valmista spray pullo jota käytät. Huolehdi, että se on hyvin puhtaita. Laita ruokalusikallinen taikapähkinää joka on antiseptinen, ja sitten kahdella-kolmella tippaa anti sieni greipin siemen uutetta. Nämä ovat saatavilla huumeiden myymälöissä
  • Laita eteerisiä öljyjä. Eteerinen öljy on ainesosa tekemään desinfiointiaine joka luo erottuva tuoksu. Se on todella yleisesti käytetty tehdä kosmetiikka, saippuat, hajuvedet, ruoka ja juoma makuja ja suitsukkeita. Laita 10 tippaa valitsemasi eteerisiä öljyjä. Voit vapaasti jakaa tippaa. Tässä muutamia suositellaan öljyjä: Lavender (Relaxing ja Antibakteerinen), Tea Tree Oil (Anti sieni), ja Sweet Basil tai Citrus (veto), piparminttu, eukalyptus öljy, ja Rose öljyä.

    Tässä on myös muutamia ihanteellisia seokset: Vanilla ja Lavender kamomilla, greippi, Coconut, Lime, Ylang Ylang, ja Kamomilla ja korianteri, Tea Tree, kamomilla, ja timjami. Voit kokeilla muita yhdistelmiä ja selvittää, mitä sopii valintasi ja maku.

  • Lisää vettä. Kaada lähdevesi seokseen. Kierrä kansi pullo ja ravista hyvin. Tee spray testi ja tarkistaa, jos se toimii sinulle. Olet nyt valmis käyttämään matto desinfiointiaineella.


Joogan johtaa terveempään elämäntapaan

Joogan johtaa terveempään elämäntapaan. Se on myös muoto rentoutumista mielen ja ruumiin. Voidakseen keskittyä täysin oman joogan, on tärkeää, että sinulla on myös puhdasta tilaa, ja joka sisältää jooga matto. Ottaa joogamatto desinfiointiaineella saatavilla tekee ihmeitä sinulle. Sinun ei tarvitse ostaa, koska voit tehdä kaiken itse. Etu on tehdä oma on, että voit kokeilla yhdistelmä eteerisiä öljyjä. Voit myös luoda niin monenlaisia ​​suihkeita, jotka haluat tarvitsematta paljon ostoksia.