E2h

Miten saada tulla sijaissynnyttäjä

Monet naiset haluavat tulla sijaissynnyttäjä joko auttaa niitä parit

Monet naiset haluavat tulla sijaissynnyttäjä joko auttaa niitä parit, jotka eivät ole siunattu oman lapsen tai vain ansaita rahaa. Becoming sijaissynnyttäjä ei ole niin helppoa kuin mitä muut ajattelevat. On toimenpiteitä, on noudatettava saada tulla sijaissynnyttäjä.

  1. Ikä vaatimus. Jos haluat tulla sijaissynnyttäjä, onko auttaa muita heidän lapsensa tai rahaa, ensimmäinen seinä, että sinun täytyy kulkea on ikää vaatimus. Sinun täytyy olla vähintään 21-vuotiaita ja 38-vuotias eniten.
  2. Edellinen ennätys raskauden. Voit katsoa sijaissynnyttäjä, se ei saa olla hakijan ensimmäinen raskaus. Hakijan on jo raskaana, ja on synnyttänyt ennen. Lisäksi hakija ei ole mennyt caesarian operaatio enemmän kuin kerran ennen sovelluksen. Hän on myös mennyt säännöllinen ja normaali raskaus, ilman komplikaatioita.
  3. Terveys ennätys. Nainen yrittää tulla sijaissynnyttäjä on oltava seksuaalisesti terveitä. Tämä tarkoittaa, että naisen on olla mitään sukupuolitauti (STD), aikana tai sitä ennen sovelluksen. Toisin sanoen, nainen on ei ole aikaisemmin infektoitu STD, samoin kuin HIV tai AIDS. Osittain STD: n, nainen ei saa myöskään tartunnan mahdollisesti sairauksia voi tarttua geneettisesti. Tietenkin lapsen vanhemmat eivät halua mitään terveyteen liittyviä komplikaatioita vauvalle. Joten kaikki varotoimenpiteet, joita voidaan palveluksessa vanhempien ja lääkäreiden olisi noudatettava.
  4. Kuljetus. Nainen haluaa tulla korvike pitäisi myös olla vakaa ja johdonmukainen kulkuväline. Tämä on mukavuutta sekä turvallisuutta sijaissynnyttäjä ja lapsi.
  5. Hakijan tulee olla vapaa savusta ja huumeita. Osana varotoimenpiteitä terveyden lapsen, nainen haluaa tulla sijaissynnyttäjä saa olla tupakoitsija, eikä hänen pitäisi asua talossa, jossa yksi polttaa. On tunnettu tosiasia, että savu se ole terveellistä sekä äidille että lapselle. Samoin että sijaissynnyttäjä ei olisi ollut huumeiden riippuu. Huumeiden riippuvuus oliko se ennen raskautta, voi silti aiheuttaa komplikaatioita tai vaikutuksia lapselle.
  6. Paino-korkeus suhteellisuuden ja suvussa eri. Sijaissynnyttäjä olisi myös terve paino ja pituus. Suvussa sijaissynnyttäjä-to-be on myös tarkastettava jokin sairaus, joka voi tarttua lapseen. Vanhempien tulisi olla varma, että lapsi olisi vailla näitä tauteja tai sairauksia.

On parit

Miten saada tulla sijaissynnyttäjä. Edellinen ennätys raskauden.
Miten saada tulla sijaissynnyttäjä. Edellinen ennätys raskauden.

On parit, joiden avioliitto olisi ollut lähes täydellinen, jos ne vain siunattiin lapsi. On parit, jotka ovat epätoivoisia saattamaan avioliiton ottaa lapsi. Monet turvautuvat sijaissynnyttäjien vain täydentää heidän perheilleen. Nämä parit ansaitsevat sijaissynnyttäjien terve tarpeeksi tarjota heille terve lapsi.