E2h

Miten säästää rahaa plastiikkakirurgia


Plastiikkakirurgia on varmasti jotain et halua kitsastella ulos. Mutta se ei tarkoita, sinun täytyy käyttää itse ulos talon ja kotiin siitä. Tässä muutamia vinkkejä, jotka pitäisi auttaa sinua säästää rahaa plastiikkakirurgia.

Vaihe 1

Go suolaliuoksella implantit sijasta silikoni niistä. Jos etsit säästää rahaa plastiikkakirurgia teidän rinnat, sinun pitäisi valita halvempi (tosin aivan yhtä turvallinen) suolaliuoksella implantit. Vaikka ne eivät ole niin paljon luonnollisen ulkonäön tai tuntuu, sillä on alhaisempi komplikaatiot leikkauksen jälkeen. Ja he säästävät vähintään 750€ verrattuna perinteisiin silikoniproteesien.

Vaihe 2

Miten säästää rahaa plastiikkakirurgia. Go suolaliuoksella implantit sijasta silikoni niistä.
Miten säästää rahaa plastiikkakirurgia. Go suolaliuoksella implantit sijasta silikoni niistä.

Harkitse yrittää Sculptra sijaan yleisempiä täyteaineita. Vaikka tämä ei ole täysin hyväksynyt FDA useimpien kosmeettisia käyttötarkoituksia, jotkut plastiikkakirurgien haluavat käyttää Sculptra off-label. Se toimii täyttää onttoon läikät silmäsi ja muilla naamasi joka voi esiintyä laiha. Lisäbonuksena Sculptra täyteaineita yleensä kestää 3-5 vuotta, kun taas perinteiset täyteaineet voivat kestää vain 1 vuosi. Säästät tuhansia pitkällä elämää tämän plastiikkakirurgia täyteaineena.

Vaihe 3

Valitse perinteinen Rasvaimu. Ultraääni rasvaimu ja jopa laser rasvaimu ei näytä paljon parempia tuloksia kuin perinteinen rasvaimu. Suhteellisen samaan lopputulokseen, voit päästä eroon ei-toivotut rasvaa ja säästää muutama tuhat dollaria valitsemalla tämän perinteisen tämän plastiikkakirurgia.

Vaihe 4

Yritä vaihtoehto laserhoitoa. Ilmeinen tapa säästää rahaa plastiikkakirurgia on mennä ilman sitä! Jos haluat parantaa ulkonäköä kasvot, voit saada lähes sama ilme kemiallinen kuorinta kuin voit perinteisillä laser kasvohoidot. Kemiallinen kuorinta kuten Blue Peel tulee huomattavasti pienempi hintalappu ja voit silti saada etuja nuoremman ja terveemmän näköinen kasvot.

Vaihe 5

Harkitse yrittää sculptra sijaan yleisempiä täyteaineita. Valitse perinteinen rasvaimu.
Harkitse yrittää sculptra sijaan yleisempiä täyteaineita. Valitse perinteinen rasvaimu.

Ojennatte botox. Saatat käyttää enemmän Botox kuin haluat. Katso jos voit säästää rahaa tämän tyyppinen plastiikkakirurgia hajauttamalla teidän Botox käytöstä. Sen sijaan, että laittaisit 20 yksikköä omaan otsaan, miksi ei nähdä, jos olet vielä tyytyväinen 10 yksikköä otsaasi? Tämä jättää sinulle ylimääräistä 10 yksikkö laittaa leuka, huulen tai posken! On järkevää saada irti rahaa, joten älä liioittele tätä plastiikkakirurgiaa injektio. Tulet nopeasti huomaamaan, kuinka paljon rahaa voit säästää vähentämällä Botox saat.

Vaihe 6

Lähesty vakuutusyhtiö. Nyt tietenkin vakuutusyhtiö ei aio laskun oman rintaimplantit, pusku hissi tai masu karkki. Mutta, jos sinulla on aito tarve plastiikkakirurgia, voit vain pystyä hakemaan taloudellista tukea niihin laskuja vakuutusyhtiöön. Sinun tarvitsee vain osoittaa tarvetta leikkaukseen, tai todiste korjaavat plastiikkakirurgia on hyödyllistä ja tarpeen terveydelle. Joten jos rinnat ovat liian suuret ja aiheuttaa sinulle selkäkipuja, tai jos masentunut silmäluomet estää visio, voit todennäköisesti olla sairausvakuutus kattaa kaikki tai ainakin osa tästä kustannuksella. Jos voit todistaa sen, tämä on hyvä tapa säästää nippu rahaa plastiikkakirurgia.