E2h

Miten sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa

Hyvä hartiat voivat tehdä sinulle fiksu

Hyvä hartiat voivat tehdä sinulle fiksu, seksikäs ja voimakas, auttaa sinua huokuvat luottamusta. Älä ole surullinen, jos et ole lahjakas hyvän hartiat. Kapea, rasva tai heikko pelaaja olkapäät voi sävyttää tulla laaja, kuvanveisto ja vahva pelaaja. Kun sanot virkistävä, se tarkoittaa sitä terveellistä jousto siihen.

Salilla ei sovi aikatauluusi mutta sinun kipeästi sävy hartiat kehittää luottamusta ja käyttää että hihaton tai putken päälle. Se on hyvä asia, liikunta voi olla kanssa tai ilman lisävarusteita. Jotkut käyttää painoja, kun taas toiset haluavat elastinen kuminauha. Oletko kokeillut viimeksi? Voit tuoda sen minne tahansa koska tahansa. Jos et nauti painonnostossa, tämä on tehokas tapa sävy ne olkapäät omasi, miinus pullistuma.

Miten sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa. Hyvä hartiat voivat tehdä sinulle fiksu.
Miten sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa. Hyvä hartiat voivat tehdä sinulle fiksu.

Seuraa näitä harjoituksia sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa.

Tämä ensimmäinen harjoitus vaatii vain elastinen kuminauha. Toimi näin:

1

1. Kädet sivuilla, jokainen käsi toinen pää bändi, seisovat keskellä bändin. Säädä jalat. Niitä olisi yhdenmukaistettava hartiat. Pidä selkä suorana.
2. Nyt nosta kädet eteen. Pidättäytymään lukitus kyynärpäät mutta varmista kädet ovat suorassa.
3. Laske kädet takaisin teidän puolin.
4. Toista vaiheet 2 ja 3 niin paljon kuin voit. Toistuvat liikkeet, edullisesti vähintään 60 kertaa, keskipitkällä vauhti on oikea tapa sävy lihaksia. Sen pitäisi olla keskipitkällä tahdissa estää lihasten revitään. Torn lihaksia, kun parantunut, taipumus kasvaa isompi ylimääräisiä vihaisen näköisiä laskimot.

Miten sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa.
Miten sävy hartiat käyttämällä elastista kuminauhaa.

Tämä seuraava harjoitus vaatii tuoli. Ja tällä kertaa, aseta bändi on alla tuoli.

5

5. Istu tuolille, selkä suorana ja jalat maassa.
6. Aseta kädet olalla tasolla.
7. Nosta kädet pään yläpuolella. Varmista, että olet tukevasti molemmissa päissä bändin ja heidän tulisi olla samanpituisia. Mikään muu osa kehosta pitäisi liikkua erillään hartiat ja kädet. Pidä vatsasi työntää ja selkä suorana.
8. Laske kädet takaisin olkapään tasolle.
9. Toista vaiheet 7 ja 8 niin paljon kuin haluat.

Nyt tarvitset jumppamatto sijasta tuolin.

10. Istu matolla. Laajenna jalat eteen, taivuta polvia ja flex jalat. Laita keskelle taajuusalueen jalkapohjiasi.
11. Cross bändit yli nilkkojen, vasen pää bändi menee oikealla kädellä, ja oikea pää vasemmalla kädellä. Pidä sinä selkä suorana, vatsa sisään
12. Aseta kädet samalla tasolla kuin taakse polvi, hartioiden leveydelle.
13. Vedä bändiä, levittää kädet auki mutta ei korkeampi kuin olkapäät, muodostaen V-muoto. Pidä kyynärpäät hieman koukussa.
14. Hitaasti palaa vaiheeseen 12.
15. Toista tämä niin monta kuin voit.

Miehet voivat helposti sävy lihaksiaan lyhyen ajan ansiosta testosteroni - lihaksen rakennuksen hormoni. Sitä kutsutaan myös mieshormoni, koska miehillä on enemmän määrä sen kuin naisilla. Siksi naisilla on tehtävä erittäin kova ja pidemmän aikaa kehittää lihaksia.