E2h

Miten selvitä klaustrofobia

Klaustrofobia on sairaus

Klaustrofobia on sairaus, jossa henkilö kärsii se pelkää olla suljettuja tai pienissä tiloissa. Kun hän saa yhden, hän kärsii paniikkikohtaus. Joillekin, joilla ei ole tätä ehtoa, se voi tuntua järjettömiä tai perusteettomia, mutta niille, jotka tekevät, klaustrofobia se on hyvin todellinen ja kivulias. Henkilö, joka kärsii klaustrofobia kutsutaan klaustrofobinen. Klaustrofobinen henkilön toiminta rajoittuu tämän takia. Hän ei halua mennä paikkaan tai tapahtumaan jos hän tietää, että siellä on paljon ihmisiä, ja paikka on hyvin täynnä. Joskus hän reiät itsensä hänen huoneessaan pelossa ollessa väentungoksessa. Jos olet yksi niistä, jotka kärsii samasta ongelma, lukea oppia lisää klaustrofobia ja mitä parhaita tapoja voittaa se.

  • Tunnistaa ja hyväksyä se, että sinulla on ongelma. Kieltäminen tilasi saa sinua mihinkään. Hyväksyminen on ensimmäinen askel hyödyntämistä.
  • G o menneeseen. Muista tapahtumia elämässäsi, jotka vaikuttivat nykyinen tila. Tekemällä tämän, sinun tulee selvittää, mikä aiheutti sinun tulee klaustrofobinen. On vain suljetussa tila kauan kun olit lapsi? Tämä on voinut laukaista oman klaustrofobia.
  • Pyytäkää apua ystävien ja perheen. Puhu heille ja kertoa heille, että olet klaustrofobinen. Pyydä heitä auttamaan sinua voittamaan teidän kunnossa ja todennäköisemmin kuin ei, he tehostettava lautaselle ja tekevät parhaansa saada sinut ulos tilanteesta. Jos he todella tuntevat ja rakastavat sinua, he eivät tuomitse sinua.
  • Puhu ammattilainen. Käyttävät palveluja psykiatri voi auttaa sinua takaisin. Hän antaa sinulle ammatillisia neuvoja ja hän voi lisäperusteluja lisää klaustrofobia niin että ymmärrät miten se kuluttaa henkilön kuin itsesi. Hän voi ohjata sinut terapeutin tehdä kognitiivinen käyttäytymisterapia. Tällainen hoito keskittyy saamaan claustrophobics tiellä elpymistä.
  • Ota se yksi askel kerrallaan. Ensimmäinen henkilö, joka voi todella auttaa sinua on itse. Kokeile mennä suljettuun tilaan kotona ja sulje silmäsi. Kerro itsestäsi, että voit tehdä tämän, että voit voittaa pelkosi. Rentoudu ja hengitä syvään. Hitaasti avaa silmäsi ja tunnet paljon paremmin. Tee tämä muutaman kerran, kunnes et enää tunne mitään pelkoa kun olet tiukka tilaa.


Tämä ehto on hyvin hoidettavissa

Miten selvitä klaustrofobia. Tunnistaa ja hyväksyä se, että sinulla on ongelma.
Miten selvitä klaustrofobia. Tunnistaa ja hyväksyä se, että sinulla on ongelma.

Tämä ehto on hyvin hoidettavissa. Yksi tapa, että voit olla vapaa klaustrofobia on yhteistyö. Jos terapiaa, seurata kaikkea että terapeutti käskee tekemään. Älä vastustaa, muuten et vain tuhlaa aikaa ja rahaa terapiassa jos et ole yhteistyöhaluinen. Hoitomuodot voi olla hyvin kallista, joten varmista hoito kannattaa jokaisen pennin, että olet kuperasta ja tekemään kaiken kykyyn vastata hoitoon.