E2h

Miten selviytyä terminaalin mesoteliooma syöpädiagnoosin

Mesothelioma syöpä on syöpä, joka kärsii ulompi vuoraukseen sisäelimet, ja on yleisesti asbestin aiheuttama myrkytys.

Miten selviytyä terminaalin mesoteliooma syöpädiagnoosin. Etsi toista lausuntoa.
Miten selviytyä terminaalin mesoteliooma syöpädiagnoosin. Etsi toista lausuntoa.

Eri tapoja selviytyä terminaalin mesotelioomaa syöpä diagnoosi:

  • Etsi toista lausuntoa. Ennen kuin valmistautua väistämätön, määrittää, että syöpä on todellakin pääte. Etsi tunnustettu asiantuntija mesotelioomaa syöpä, ota hänelle teidän tapauksessa ja toimittamaan hänelle liittyvät asiakirjat siihen. Vasta kun riippumaton viranomainen on vahvistanut alkuperäisen diagnoosin pitäisi aiot eteenpäin sitä.
  • Tutkimus mesotelioomaa syöpä. Tuntemalla enemmän tietoa sisäisestä vihollinen, voit vähentää pelkoa mukana kohti tuntematonta. Kysy lääkäriltä siitä yksityiskohtien teidän tapauksessa niin tutkimus sen käyttämällä online-lähteistä ja lääketieteellisiä kirjastoja. Opi mitä odottaa tulevina viikkoina ja kuukausina ja ennakoida tarpeitasi. Priorisoida tehtävät ja tavoitteet perustuvat kykysi tehdä niitä eri vaiheissa.
  • Kerro ystävien ja sukulaisten. Rakkaansa ansaitsevat tietää tilasi ensikäden. Onko luotettu suhteellinen ota valitsemasi luettelon henkilöistä teille, anna hänen vastata kysymyksiin syöpä ja nykyinen tila. Lapset tarvitsevat myös apua painiskelevat sairauden luonne ja sen eri vaiheita lähikuukausina.
  • Kirjoita lehdessä. Lehden avulla voit ilmaista omia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita kuin voit käsitellä syöpä on day-to-päivän välein. Tämä antaa katharsis mitään stressiä olet pullottaminen sisälle. Osta komea Moleskine Notebook auttaa sinua keräämään ajatuksia tyylillä. Voit myös päivittää oma blogi ja post kuvia ja videoita, jotka keräävät kokemuksenne tänä aikana.
  • Osallistu tukiryhmä. Tukiryhmä syöpäpotilaiden voivat auttaa toisiaan sadun toistensa ahdingosta ja annetaan vinkkejä ja kokemusta eri vaiheissa syövän kasvua. Katso online-tukea ryhmien omalla alueella, soita järjestäjille ja järjestää istua alas. Osallistu näyte kokouksessa ja katso jos tunnet olosi mukavaksi muiden potilaiden ja toimintojen ne harjoittavat. Voit myös osallistua verkossa ilmoitustauluja omistettu mesoteliooma syöpä ja keskustella sairauden kanssa eri puolilta maata.
  • Tilaa kliinisissä tutkimuksissa. Jos tutkimus paljastaa kokeelliset hoidot mesoteliooma syöpä, selvittää missä testejä pidetään on hakea sitä. Määritä vaatimukset huomioon ja toimitettava asiakirjat, jotka liittyvät teidän tapauksessa. Jos jotain, se pitää sinut kiireisenä tarpeeksi saada mielesi pois kunnossa.
  • Ratkaista asiasi. Ennen syöpä etenee siihen pisteeseen, kun se incapacitates sinua, käsitellä keskeneräisiä asioita elämässäsi. Kirjoita tahtoa, tehdä rauha ihmisten ympärillä ja laittaa sulkeminen elämässäsi. Jos et vieläkään voi sanoa asioita haluat sanoa valituille ihmisille, jätä videotallennus ohje pelata sen jälkeen sinun kulkevan. Lopuksi, antaa opetusta omassa hautausjärjestelyt teidän omaisille.

Terminal mesoteliooma syöpä on taistelua käsitellä, mutta sen avulla oman rakkaansa, voit syleillä sinun kohtalosi ja hyödyntää aikaa sinulla on jäljellä.