E2h

Miten seurata kalorien kulutusta

Vanha laihduttaminen motto "kaloreita, kaloreita ulos" pitäisi oikeastaan ​​soveltaa, jos haluat seurata tiukkaa ruokavaliota pysyä kauniisti kunnossa ja terveenä, mutta et voi tehdä tätä, jos sinulla ei ole mitään tapaa edes suunnilleen seurata, kuinka paljon kaloreita saat päivittäin ruokaa.

On olemassa paljon online sivustoja, jotka voivat suuresti auttaa sinua tarjoamalla tietoa sijoittautunut tai räätälöityjä ruokavalio suunnitelmia, jotka keskittyvät laihtuminen, asianmukaisen hoitamisen tai oikeiden terveellistä ruokaa, joka on runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita. Voit yleensä saada sellaisia ​​tietoja, joiden avulla voit parantaa oman henkilökohtaisen ruokailutottumukset ja ruokavalio ilmaiseksi, mutta hyödyntää tätä tietoa saattaa vielä ilmestyä vähän vaikea ja pelottava. Mitä tarvitset kaikkea on tahtoa pysyä radalla. Sinun tulee myös seurata päivittäistä kalorimäärää. Voit käyttää sähköisiä kalorilaskuri tekemään työn puolestasi, tai voit tehdä sen itse. Seuranta alas kaloreita manuaalisesti voi olla ikävä, mutta helppoa. Tässä on muutaman askeleen seurata niin voit seurata kalorien kulutus:

Miten seurata kalorien kulutusta. Aseta lähtötilanteessa elintarvikkeet, että syöt.
Miten seurata kalorien kulutusta. Aseta lähtötilanteessa elintarvikkeet, että syöt.

  1. Aseta lähtötilanteessa elintarvikkeet, että syöt. Sisällytä ruokaa, joka tekee oman säännöllinen ruokavalio, kuten ruokaa, että ostat viikoittain ruokakauppaan, ruokaa yleensä tilata kun syöt ulkona, ja jopa ne, että syöt vain satunnaisesti.
  2. Huomioi määrä kaloreita, jotka vastaavat kukin ruoka. Luultavasti paljon kamaa, että ostat ruokakauppaan tuottaa niiden ravinto tietoja takana tai sivulla sen paketin tai laatikko, joten sinun tarvitsee vain hiukkaakaan näihin alas muistikirjan. Selvitä suoran määrän kaloreita loput muita kohteita etsimällä niitä verkossa. Myös terveys kirjoja, jotka voivat auttaa sinua keksimään lukuja. Kun olet lukuja, kirjoita ne ylös kannettavan ja luoda indeksin.
  3. Suunnittele päivittäin strategiaa. Jos pystyt, toteuttamaan ruokavalion seurata päivittäin. Tämä helpottaa voit laskea kaloreita. Jos sinulla ei ole suunniteltu päivittäinen menu, voit luetella alas ruokaa että olet syönyt joka päivä ja etsiä paljon kaloreita olet ottanut sisään Käytä indeksi olet valmis viitteenä.

Jos et halua seurata näitä manuaalisesti

Jos et halua seurata näitä käsin, sitten pitää tilin sivuston kuten Daily Plate auttaa sinua pitämään huolellinen kirjaa ruokailutottumukset, paino ja määrä kaloreita voit polttaa pois liikunnan avulla. Daily Plate antaa sinulle yhteensä kaloria päivässä, plus syvällistä tietoa elintarvikkeiden että syöt ja erilaisia ​​taulukoita ja kaavioita näyttää viikoittain kulutusta ja suositeltava päivittäinen saanti kohteita. Tämä taso yksityiskohtaisesti seurata mitä saat irti ruoka auttaa sinua löytämään malleja syöminen tapa mikä saattaa selittää, miksi olet menettänyt tai saanut joitakin kiloa. Lisääntyminen natriumin saanti, esimerkiksi voisi myös tarkoittaa painonnousu johtuu nesteen kertyminen, eikä välttämättä koska otit enemmän rasvaa.