E2h

Miten syödä terveellistä

Syöminen terveellistä on ensimmäinen askel terveenä

Syöminen terveellistä on ensimmäinen askel terveenä. Jos olet valmis saada oman terveyden ja ruokatottumukset takaisin raiteilleen, jatka lukemista. Seuraa näitä ohjeita ja sinulla on opas syöminen terveellistä elämää.

  1. Aloita lukeminen tarrat. Joskus polku terveellistä ruokavaliota alkaa silmiä avaavaa tarkastella ainesosat suosikki pakattuja elintarvikkeita.
  2. Valita elintarvikkeita, jotka esiinny luonnossa. Jälkeen monimutkaisia ​​ruokavalion jotka tarjoavat tyhjiä lupauksia voi olla turhauttavaa teitä mihinkään. Sen sijaan, että yritetään aloittaa laskemisen ainesosia tai selvittämisessä ravitsemus merkinnät, aloita yksinkertainen. Valitse luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita tunnistatte kuten lihaa, hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita. Jos et voi kertoa alkuperäisen muodon jotain katsomalla sitä sitten se on käsitelty ja enää säilyttää luonnolliset ominaisuudet.
  3. Syö säännölliset ateriat. Olitpa mennä kolme ateriaa päivässä tai viisi pientä ateriaa on sinun ja mikä sopii sinun elämäntapa. Vain olla varma, että aloitat päiväsi aamiaisella ja syödä vähintään neljän tunnin välein koko päivän.
  4. Ellet kasvissyöjä jo alkaa rajoittaa eläinproteiinien yhden aterian päivässä. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua proteiinia. Sen sijaan sinun pitäisi vähentää eläinrasvojen olet vievää rajoittamalla eläinproteiinia ja korvaamalla ne pähkinöitä, palkokasveja ja soijaa tai tofua tuotteita. Naudan-ja muut eläinproteiinit ovat hitaasti hajoavat elimistössä ja usein sisältävät rasvoja, jotka voivat olla epäterveellistä teidän sydän-järjestelmä.
  5. Pyrkikää lajikkeen hedelmiä ja vihanneksia. Lajike löytyy värejä ja kuvioita ruoan. Syömisen sijaan saman salaattia joka päivä lounaalla, kokeile ravistellen asioita antamalla porkkanoita tai keltainen paprika yksi päivä, tomaatit toiseen tai jopa siirtyä pinaatti tai kurkkua teidän voileivän. Sama toimii hedelmiä. Sen sijaan vain syö omena ja banaani joka päivä, lisätä vesimeloni, mansikat, papaija, mango tai kiivi teidän hedelmien saannin. Lajike auttaa varmistamaan, että saat kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet tarvitset teidän elintarvikkeita.
  6. Pysy sammutettua. Kun vaihdat ruokavaliota roskaa ja jalostettuja sokereita, kehosi reagoi. Kaasu ja turvotus ovat yleisiä, kun vaihdat elintarvikkeita enemmän luonnonkuitua kuten hedelmiä ja vihanneksia. Juomalla vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä voit tehdä tämä siirtyminen kertaa mukavampaa.
  7. Salli itsesi harvojen. Muista, että sokeri ei esiinny luonnossa, joten jos olet himo makea hoitoon harkita jälkiruoka, joka sisältää hedelmiä ja pieni pala luonnollista sokeria. Vältä jalostettuja sokereita ja karkkia, mutta älä pelkää olla hoitoon joskus.

Making muutos syödä terveellisesti voi olla ylivoimainen

Miten syödä terveellistä. Aloita lukeminen tarrat.
Miten syödä terveellistä. Aloita lukeminen tarrat.

Making muutos syödä terveellisesti voi olla ylivoimainen. Seurannan sijaan joitakin tiukkaa ruokavaliota, kokeile luonnollinen tapa sijaan. Syödä elintarvikkeita, joita ei ole käsitelty. Jos se tulee ruutuun tai sisältää ainesosia ei voi alkaa äännetään, ohita se. Kun vaiheet syödä terveellistä antaa elinikäisen tuloksia.