E2h

Miten syödä sydänpotilaan ruokavaliota

Sydänpotilaan tai joku sydänvika tarvitsee muuttaa tapaa hän syö. Lääkitys voi varmasti lievittää oireita, mutta ilman tukea terveellisempää ruokavaliota, sydän ongelmat säilyvät. Tässä on ehdotuksia tehdä ruokavalio terveempiä sydämelle.

  • Vältä huonoa kolesterolia. Liian paljon pahaa kolesterolia tai LDL (low-density-lipoproteiinien) on luultavasti mikä aiheutti sydänongelmia ensimmäinen paikka. LDL on runsaasti eläinrasvaa. Jos et voi elää ilman lihaa, voit ainakin mennä vähärasvaista naudanlihaa. Mutta sinulla on vielä kuluttaa paljon pienempi määrä kuin ennen. Siipikarjan kanssa, jotta iho (poista se ennen paistoa) ja syö vain valkoista lihaa rintojen osista. Laittaa enemmän kalaa teidän ruokavalio. Kala on tiedossa on omega-3, joka on rasvahappo, joka kuuluu hyvän kolesterolin ryhmä tai HDL: n (high-density lipoprotein). Muista, että liha ei ole ainoa syyllinen. Varo meijeri rasvoja (voita, täysmaitoa), ja kolesterolin munia, ja käytä vain monityydyttymättömiä öljyjä. Pysy kaukana roskaruoka kokonaan!
  • Go muiden proteiinin lähteitä. Vain koska tulet syö vähemmän lihaa, joka ei tarkoita sinua saamaan vähemmän proteiinia. Kala on jo proteiinipitoista. Mutta on olemassa myös hyviä kasvi proteiinin lähteitä. Palkokasvit ovat yksi niistä. Nämä olisivat pavut, linssit, herneet, jne. Soija on myös runsaasti proteiinia ja vähän rasvaa. On olemassa tapoja kokata tofu, että ei hälytä sinun tuntemattomia makuhermoja. Jotkut aamiaismurot myös tulevat täydennettyjä soijaproteiinia.
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää. Sydän potilas on altis muihin sairauksiin. Yhteiset flunssa Esimerkiksi voi vaikeuttaa nykyistä kuntoa ja nostaa verenpainetta vaaralliselle tasolle. Ratkaisu on suojautua bakteeri-tai virusinfektio ottamalla enemmän C-vitamiinia Sitrushedelmät ovat suosittuja lähde. Se on vähemmän tunnettu mutta lehtivihannekset vihreät vihannekset ovat myös todella täynnä C-vitamiinia lisäksi hedelmät ja vihannekset, on mausteet lääkinnällisiä ominaisuuksia, kuten valkosipuli ja kurkuma että suoraan taistella infektiota. Valkosipuli on lisäetu auttaa sydän ongelmia. Sinkkiä suositellaan myös koskemattomuus tehosterokotus tai auttaa elimistöä viruksilta.
  • Syö usein mutta pienempi määrä. Useimmat ihmiset sydänongelmia ovat yli paino. Mutta vain koska olet vaihtanut ruokavaliota terveempiä tyyppisiä elintarvikkeita, jotka eivät anna sinulle edelleen lisenssin yli-syödä. Strategia poistamiseksi tämä paha tapa on lisätä taajuus ateriat vaan vähentää määrää kullekin. Kun kuluttaa liikaa yhdellä istumalla, laittaa paljon paineita haima. Et halua lisätä diabeteksen teidän jo heikentynyt sydän kunnossa.


Miten syödä sydänpotilaan ruokavaliota. Vältä huonoa kolesterolia.
Miten syödä sydänpotilaan ruokavaliota. Vältä huonoa kolesterolia.

Useimmat ihmiset ajattelevat, että sydänpotilaan ruokavalio koostuu mitäänsanomaton ja surkeasti mauton aterioita. Että ei tarvitse olla. On olemassa paljon vähärasvainen keittokirjoja siellä, jotka voivat opettaa sinulle, miten valmistautua herkullisia aterioita, jotka ovat edelleen hyvä sydän.