E2h

Miten tallentaa lääkettä turvallisesti

Jos säilytetä oikein

Jos säilytetä oikein, lääke voi kestää pitkään, kunnes se vanhenee. Ihannetapauksessa useimmat lääkkeet tulisi säilyttää viileässä, kuivassa paikassa. Äärimmäisille lämpötiloille (liikaa lämpöä ja liian paljon kylmää) ja kosteus voivat muuttua huomattavasti kemiallinen koostumus huumeita. Kun näin tapahtuu, lääke on joko tehoton tai vaarallista käyttää. Lue oppia lisää siitä, Miten tallentaa lääkettä turvallisesti.

Miten tallentaa lääkettä turvallisesti. Säilytä lääkkeesi viileässä, kuivassa paikassa.
Miten tallentaa lääkettä turvallisesti. Säilytä lääkkeesi viileässä, kuivassa paikassa.

  1. Säilytä lääkkeesi viileässä, kuivassa paikassa. Lääkekaappi on ihanteellinen tallennuspaikka lääkettä. Useimmissa kodeissa, lääketieteen kaapit sijaitsevat kylpyhuone, joka itse asiassa ei ole sopiva paikka tallentaa kaikki lääkkeet. Kylpyhuonekaapit yleensä lämmin ja kostea, kaksi keskeistä osa jotka muuttavat kemiallista makeup huumeita. Tallentaminen lääke keittiössä on myös iso no-no, koska et kaikki ruoanlaitto ja käyttää jopa paljon lämpöä siellä.
  2. Pidä lääkkeet poissa lasten ulottuvilta. Totta puhuen. Lapset ovat aina uteliaita ja heille se tuntuu heidän talo on paikka yksi iso raadonsyöjä metsästää, jossa he voivat löytää kaikenlaisia ​​kertoimet ja päättyy epätodennäköistä paikoissa. Jos et ole liian varovainen tallentamasta lääke, he saattavat erehdyksessä pitää elintarvikkeina tai nielaista sen. Siksi kun lapsilukko kotiin, varmista, että myös pitää kaikki lääkkeet ja lääkkeet pois päästä heitä.
  3. Pidä lääke pakkaukset tiukasti suljettuina. Käytön jälkeen, varmista, että olet sulkenut kannen lääkkeesi pullotetun tai säiliöissä tiiviisti. Aina kahdesti onko olet suojannut oven lääkekaappi.
  4. Säännöllisesti tarkista päättynyt huumeita. Ainakin välein kuuden kuukauden jälkeen, tarkista lääke varastossa lääkkeitä, jotka ovat jo aikaisemmin niiden voimassaoloajat. Heitä ne pois ja täydentää joitakin lääkkeitä tarvittaessa. Älä käytä huumeita, jotka ovat muuttuneet väri, haju ja johdonmukaisuutta vaikka he eivät vielä päättynyt. Hävitä heidät, vain olla turvallisella puolella. Myös tehdä saman lääkkeitä, jotka ovat säröillä, lohjennut, sulanut, jäädytetyt, kiinni toisissaan, tai ovat altistuneet kanssa, kansi tai folio auki jonkin aikaa.
  5. Pidä lääkkeet poissa lämpöä luovuttava laitteita. Älä säilytä lääkkeitä laitteiden lähellä kuin liesi, silitysrauta, mikroaaltouuni, vedenkeitin, tai mitään, joka käyttää ja luovuttaa lämpöä.
  6. Vältä uudelleenpakkaaminen lääke. Niin paljon kuin mahdollista, pitää tabletit, pillerit, kapselit ja siirapit pulloon tai säiliöön mistä ne tulivat. Älä pakata tai siirtää ne toiseen astiaan, jos haluat matkustaa tarkoituksiin.
  7. Eivät menetä puuvilla-tulpat ja silikageelillä. Yleensä, pillerit, tabletit ja kapselit pulloissa on pumpulitukon ja silikageeli sisällä. Tämä tehdään, jotta lääkkeen tuoreen ja laajentaa sen säilyvyyttä. Älä heitä niitä pois.

Tallentaminen lääkkeet turvallisesti on yksi niistä asioista, sinun pitäisi priorisoida omassa kotona, varsinkin kun on lapsia ympärillä. Asianmukaista varastointi ja käsittely, voit myös varmistaa säilyvyyttä lääkkeesi ja saada käyttää niitä kauan kunnes ne vanhenevat.