E2h

Miten tehdä nestemäisen hapen

Hengitysilman koostuu pääasiassa kahdesta kaasuja

Hengitysilman koostuu pääasiassa kahdesta kaasuja, typpeä ja happea. Hyvin alhaisissa lämpötiloissa sekä näiden kaasujen nesteyttää. Arjen ilma, jota hengitämme voidaan muuntaa nestemäistä happea. Muuntaminen toistaa vaiheet yhä että pakkaa, viileä, ja lämmitä typpi ja happi kunnes se saavuttaa nestemäisessä muodossa.

Miten tehdä nestemäisen hapen. Hengitysilman koostuu pääasiassa kahdesta kaasuja.
Miten tehdä nestemäisen hapen. Hengitysilman koostuu pääasiassa kahdesta kaasuja.

Muuntaa typpi ja happi kaasun nesteen se on toistuvasti puristetaan paineen alaisena ja jäähdytettiin sitten laajennetaan lämmittämällä lämpötilan alentamiseksi edelleen. Happi tulee nestettä, kun se jäähdytetään -312 astetta Fahrenheitia (-183 C) ja typen nesteytyy, kun se jäähdytetään -321 astetta Fahrenheitia (-196 C). Kun typpeä kuumennetaan takaisin -312 astetta Fahrenheit (-183 C) se haihtuu jättäen puhtaan vaalean sinisiä nestemäistä happea.

Nestemäistä happea ei pidä sekoittaa nestemäistä vetyä

Nestemäistä happea ei pidä sekoittaa nestemäistä vetyä, joka on luotu käyttämällä menetelmää puristus. Nestemäistä vetyä on monia lääketieteellisiä käyttötarkoituksia, mutta on toiveikas tulevaisuuden vaihtoehtoinen polttoaine lähde polttomoottorit ja polttokennoajoneuvojen. Sen sijaan kasvihuonekaasujen Vedyn käyttö polttoaineena lähtee vain vesihöyryä.

Virtaus happea käytetään lääketieteellisesti inhalaatiohoitoon yleensä valtimoveren happipitoisuus. Suuri virtaus happea inhalaatiohoidon on menestyksellisesti käytetty monia asioita kuten klusterin päänsärkyä, keuhkoahtaumatauti, kiireellistä hoitoa, kroonisia sairauksia, ja enemmän. Virtaus happi hoitoa käytetään yleisesti sairaaloissa, ja koska kehitysten teknologian, kodeissa kaikkialla.

Nestemäistä happea ei pidä sekoittaa nestemäistä vetyä. Flow hapen käyttö on laajentunut aivan uudelle alueelle.
Nestemäistä happea ei pidä sekoittaa nestemäistä vetyä. Flow hapen käyttö on laajentunut aivan uudelle alueelle.

Nestemäistä happea voidaan tallentaa helpompaa ja paljon vähemmän tilaa kuin happikaasua. Henkilökohtainen käyttö virtaus happea on saatavilla kevyt kannettavia yksiköitä. Nämä kannettavat yksiköt voidaan täyttää päässä kotoa perustuva yksikkö tekee kodin happihoitoa erittäin kätevä. Tämä uusi ikä laite luo oma koti happea kasvien poistaa kalliiden kaupallisten happea toimitukset.

Flow hapen käyttö on laajentunut aivan uudelle alueelle

Flow hapen käyttö on laajentunut aivan uudelle alueelle. 1990-luvulla Japanissa, virtaus happea tuli suosittu kaupalliseen käyttöön. Happi Bar villitys leviää Las Vegas New Yorkiin ja monin paikoin siltä väliltä. Happi Baarit alkoi myydä ei-lääketieteellisen hapen noin yhden dollarin minuutin virkistyskäyttöön. Luomalla happi turvallisemmilla kaupallista happigeneraattorit sijaan korkean paineen sylinterien uutta teollisuutta syntyi.

On ollut radikaali muutos happihoitoa

On ollut radikaali muutos happihoitoa. Happihoito potilaat olivat aikoinaan talon sido suuria raskaita paikallaan happi säiliöt ja isot koneet. Nämä vanhat happi säiliöt olivat vaarallisia, koska happea oli varastoitu paineen ja voi olla hyvin vaarallista, jos putoaa tai käyttää avotulen. Kaupallinen kehittäminen virtaus happea keskittimien tehty kotona ja portaalin yksikköä pienempiä ja edullisempia kotikäyttöön. Enää ei ole tarpeen määrätä hapensaanti tai loppuu happi. Pienemmät turvallisempi koti yksiköt ovat korvanneet kustannuksia ja vaarana hapen säiliöt eilen. Tänään happihoito potilailla on vapaus mennä minne tahansa kevyt täytettävissä kannettava happea.