E2h

Miten tehdä oman omenaviinietikkaa

Omenaviinietikkaa on äskettäin todettu olevan terve kotiin korjaamaan monia vaivoja ja parantaa terveyttä vähentämällä mahdollisuuksia sydänsairauksien, diabeteksen ja osteoporoosin alentamalla verenpainetta, valvoa sokerin tasot ja antaa enemmän kalsiumia imeytyä elimistöön. Lisäksi beta-karoteenia löytyy omenaviinietikkaa sanotaan ehkäistä syöpää. Sekoittamalla kaksi ruokalusikallista omenaviinietikkaa vedellä ja juo se kolme kertaa päivässä ennen aterioita voi vähentää ikääntymisen vaikutukset. On myös hyvä, terveellinen tapa laihduttaa, koska se parantaa ihmisen aineenvaihduntaa, joten jos olet kiinnostunut ottaa elimistössä kuten tähtiä tai halua menettää muutaman puntaa voi pukeutua että trendikäs pari omenaa pohja farkut, saatat haluta sisällyttää omenaviinietikkaa omassa ruokavaliossa. Voit varmaan ostaa sen hyllyltä, mutta ole varovainen, että mitä ostat on valmistettu luonnonmukaisesti viljellystä koko omenoita. Voit myös tehdä omia omenaviinietikkaa. Tämä on mitä sinun tarvitsee tehdä:

  1. Kerää omenat jota käytät tehdä viisi litraa omenamehua. Pick ne, jotka ovat täysin kypsiä ja vapaa matoja tai ruskea täpliä, ja joka on korkea sokeripitoisuus, kuten Gala, Golden Delicious, Fuji ja Red Delicious omenat.
  2. Leikkaa omenat pieniksi palasiksi ennen väljästi. Käytä pala cheesecloth kuin seula, tai voit käyttää hedelmä tai vihannes paina tekemään työn puolestasi. Talletus viisi litraa omenamehua osaksi mitä puhdas, ei-metalliset (muovi tai lasi) astiat olet kotona. Kesannointi quart eri astiaan.
  3. Laita kakku viiniyttämisen hiivaa litra omenamehua, että olet varattu aikaisemmin, ja sekoita kunnes se liukenee.
  4. Sekoita quart sisään muun omenamehua. Varmista, että kukin säiliö on vähintään kaksi kolmasosaa seoksen. Käytä cheesecloth kattaa suut näiden kontteja. Sen jälkeen, nämä pakkaukset on säilytettävä pimeässä paikassa 60 tai 80 astetta kolmen viikon ajan. Sinun täytyy sekoittaa omenaviinietikkaa kerran päivässä tuona aikana.
  5. Tarkenna etikka läpi cheesecloth kerran ja kaada se suuri lämmönkestävä potin. Laita se päälle tulta ja sekoita sitä usein. Tässä vaiheessa sinun tulisi pidättäytyä tekemästä muita asioita, jotka voivat häiritä sinua. Älä liität AirPort Expressin google jotain, katsella videoita YouTubessa tai pelata odotellessa tai saatat yhtäkkiä huomata, että sinulla ei ole etikkaa jäljellä!
  6. Poista etikka tulesta, kun se on keitetty 140 astetta, ja suppilo sen puhtaaksi lasi-tai muovipullot turvalliset kannet. Jos haluat, voit laittaa ne teidän kylpyamme täynnä kuumaa vettä ylimääräinen askel steriloida niitä enemmän. Anna niiden jäähtyä hieman ennen varastointia ne viileässä, kuivassa paikassa.

Miten tehdä oman omenaviinietikkaa. Leikkaa omenat pieniksi palasiksi ennen väljästi.
Miten tehdä oman omenaviinietikkaa. Leikkaa omenat pieniksi palasiksi ennen väljästi.

Jos sinulla on ylimääräistä omenoita, voit tehdä joitakin omenapiirakka samoin. Nauti tehdä omia omenaviinietikkaa ja saat yhden askeleen lähemmäksi hyvää terveyttä ja mukava hahmo.