E2h

Miten tehdä Jenny Craig ruokavalio

Oletko motivoivat kaikki Jenny Craig laihtuminen mainoksia näet televisiossa? Jos hinta jäsenyys on ainoa asia, joka pitää sinut vihdoin syöksyä ja sitoutumalla laihdutus, kokeile tätä tee-se-itse ohjata laihtuminen, Jenny Craig tavalla.

Vaihe 1

Ymmärtää, miten ruokavalio toimii. Jenny Craig ruokavalio keskittyy tekemään parempaa, terveellisempää ruokaa valintoja. Se opettaa sinulle hyvä ravitsemus, riittävä osat ja aktiivisempaa elämäntapaa. Se ei ole niin paljon ruokavaliota, koska se on elämäntapa. Joten jos aiot tehdä Jenny Craig ruokavalio, olla valmis tekemään joitakin pysyviä muutoksia, jos haluat menettää painoa ja pitää se pois päältä.

Vaihe 2

Miten tehdä Jenny Craig ruokavalio. Ymmärtää, miten ruokavalio toimii.
Miten tehdä Jenny Craig ruokavalio. Ymmärtää, miten ruokavalio toimii.

Ruoka valinta luultavasti muuttuu. Et voi syödä tavalliseen ollut kun olet Jenny Craig ruokavalio. Jenny Craig myy valmiiksi pakattuina, oikein portioned aterioita. Joten pää teidän sekatavarakauppa pakastin käytävällä ja etsiä yksittäisiä, terveys-tajuissaan ateriat (kuten Lean Cuisine). Näin et voi syödä liikaa ja voit nopeasti oppia vähän elimistösi tarvitsee syödä toimiakseen. Mutta ruokavalio ei ole kaikki pakasteet. Sinun täytyy myös varastoida hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaisia ​​maitotuotteita. Syö tämä välipaloja ja lisukkeita teidän jäädytetty entrees. Mutta varmasti rajoittaa kulutusta minimaalinen annoskokoja. (On edelleen mahdollista syödä liikaa ja lihoa hedelmistä ja vihanneksista!)

Kun olet alkanut saavuttaa laihtuminen maalia, voit alkaa asteittain pakastetut Lean aterioita. Mutta tämä ei tarkoita, että voit mennä takaisin epäterveellinen tapa syödä. Sen sijaan, sinun täytyy alkaa tehdä omia terveellisiä aterioita. Ja sinun täytyy varmistaa, että nämä ovat täynnä ravitsevia, täyttämällä ainesosia oikeassa suhteessa.

Jos olet onnistunut toisessa vaiheessa, sinun pitäisi pystyä vähitellen takaisin joitakin suosikki välipaloja. Kun olet lähellä teidän tavoite painon, sinun pitäisi valmistella syödä tällä tavalla loppuelämäsi, aina pitää silmällä osan mitoitus ja ravintoarvoa.

Vaihe 3

Ruoka valinta luultavasti muuttuu. Onko oikea määrä liikuntaa.
Ruoka valinta luultavasti muuttuu. Onko oikea määrä liikuntaa.

Onko oikea määrä liikuntaa. Jenny Craig ruokavalio edellyttää myös, että et päivittäistä liikuntaa. Tämä auttaa aineenvaihduntaa pumppaus, lisätä rasvaa polttaa ja yleistä laihtuminen. Jenny Craig ruokavalio suosittelee vähintään 30 minuuttia liikuntaa 5 päivänä viikossa. Tämä voi olla mitä tahansa kävely uinti ja juoksu ja pyöräily. Yleensä sinun tarvitsee vain olla aktiivisempia. Jopa teidän päivää pois, varmista, että olet aina vie aikansa saada kehosi ylös ja liikkuu. Näin näet eniten tuloksia teidän Jenny Craig ruokavalio.


Nämä ovat perusvaihetta tehdä Jenny Craig ruokavalio suunnitelma. Vieraile osoitteessa http://www.jennycraig.com/ lisätietoja reseptejä. Et voi liittyä mukaan keskusteluihin tai työn henkilökohtainen konsultti, mutta voit myös ei tarvitse maksaa 40€ kuukaudessa jäsenmaksuja plus 15€ päivässä ruokaa. Se on sen arvoista nähdä, jos voit tehdä Jenny Craig ruokavalion itse.