E2h

Miten tehdä nopeasti kotitekoinen lämpötyyny

Monet kivut ja säryt voidaan korjata kanssa lämpötyyny

Monet kivut ja säryt voidaan korjata kanssa lämpötyyny. Lämpöpuristusside voi helposti lievittää vatsa särkee, niskakipu, nyrjähdyksiä ja monia muita yksinkertaisia ​​lihaskouristuksia ja kipuja. Jos sinulla ei ole lämpötyyny käsillä, älä huolestu. Voit tehdä sellainen itse löytää välitöntä helpotusta. Se on edullinen ja voit käyttää monia asioita olet jo kotona.

Näin voit tehdä nopeasti kotitekoisia lämpötyyny.

  • Käytä vesipullo. Nopein tapa tehdä oma lämpötyyny on käyttää säännöllisesti vesipullo. Voit käyttää metallisäiliöstä tai lasipullon jos sinulla on sellainen. Jos käytät muovipullo, sinun täytyy varmistaa muovi on tukeva, joten älä käytä kertakäyttöisiä muovipulloja, koska nämä eivät kestä korkeita lämpötiloja. Täytä pullo kuumalla vedellä ja kansi tiiviisti. Kääri pullo pieni pyyhe ja aseta se teennäinen.  
  • Käytä vanha sukka. On vanha putki sukka että et enää käytä? Aseta se mikroaaltouuni korkean minuutin tai kaksi. Kun otat sen pois, se on valmis käytettäväksi lämpötyyny. Koska se on pitkä ja taipuisa, voit käyttää sitä selällään, pään yli tai silmät. Varmista vain, että sukka käytät on puhdasta ja tuoretta pestä!
  • Tee pad valmistettu kuuma pyyhe. Keitä vettä ja liota pieni käsipyyhe sisään muutaman minuutin. Kun pyyhe on kuuma, väännä ylimääräinen kuumaa vettä ja aseta kuuma pyyhe kehon. Jos haluat suojautua lämpöä, laita pyyhe sisällä muovinen Ziplock pussi ja se on käyttövalmis.
  • Käytä vanha tyynyliina ja kuivaa pavut. Toinen tapa tehdä omia kotitekoisia lämpötyyny on täyttää pienen heiton tyynyliina joidenkin pavut. Varmista ensin, että liina on puhdas. Seuraavaksi laita muutama kourallinen papuja sisällä pussissa. Jos sinulla ei ole papuja, voit myös käyttää kypsentämätöntä riisiä. Varmista kuitenkin, ettet käytä mikroaaltouunin lajike. Älä täytä heittää tyyny tapauksessa aina, vain noin puoliväliin. Sido toinen pää tai ommella sen kiinni. Kun haluat käyttää sitä lämpötyyny, aseta koko pussin mikroaaltouuni ja lämmön korkea minuutin. Annetaan jäähtyä muutaman sekunnin ennen kuin laitat hätävara lämpötyyny kehosi estää paahteen.
  • Tee se aromaterapia kokemus. Jotta Lisäbonuksena, voit laittaa muutama tippa eteeristä öljyä kankaalle käytät auttaa levittämään tuoksua. Laventeli, piparminttu ja eukalyptus kaikkia voidaan käyttää auttaa sinua tuntemaan rennompaa.
  • Anna sille hyvä ravistetaan ennen saattamista kehon. Kun käytät joku kotitekoisia lämpötyynyt, varmasti anna sen levätä muutaman sekunnin ja ravista sitä hieman. Näin voit tasaisesti jakaa lämpöä ja voit estää itseäsi poltettiin.


Miten tehdä nopeasti kotitekoinen lämpötyyny. Tee pad valmistettu kuuma pyyhe.
Miten tehdä nopeasti kotitekoinen lämpötyyny. Tee pad valmistettu kuuma pyyhe.

Kuten näette, muutama helppo löytää esineet, voit tehdä oman lämpötyyny ja löytää nopeasti helpotusta kehon kipuja ja särkyjä.