E2h

Miten tehdä rintojen itse tutkimusta

On 180000 naisia ​​ja enemmän yksin Euroopassa kärsivät rintasyöpään vuosittain. Tämä ajatus ja luku on tarpeeksi voit ajatella suorittaa säännöllisesti rintojen itsestään tentti. Euroopan Cancer Society neuvoo naisten yli 20-vuotiaille itse tutkia niiden rintojen kuukausittain. On helppo itse tutkia rintojen oikein. Alla on vinkkejä ja ohjeita siitä, miten tehdä rintojen itsestään tentti.

  • Ymmärtää, mitä tarkkailla ja huomata suorittaa rintojen itsestään tentti. Huomautus muutoksia rintojen, kuten kaikki hilseilevä iho, kokkareet, laastareita, päästöt, sekä muutokset kokoa nännit. On rintojen kyhmyjä, jotka eivät ole syöpä, mutta ne on vielä tarkastettava lääkärin.
  • On sama itsensä tutkiminen päivämäärä rintojen kuukausittain. On suositeltavaa tutkia itseäsi 2-3 päivää sen jälkeen, kun kuukautiset. Jos aika on kulunut, sitten poimia päivä tai joka muistat helposti tutkia itseäsi. Ensimmäisenä sunnuntaina tai ensimmäisenä päivänä kunkin kuukauden on helppo päivä / päivämäärä muistaa.
  • Katso itseäsi peilistä suorittamisessa rintojen itsestään tentti. Tätä kautta voit helposti nähdä muutoksia muotoa tai kokoa rinta, ja voit helposti huomaa onko puristusupotuksessa ja puckering teidän nännit ja ihoa.
  • Lukko kädet takaisin päähäsi, työnnä päätäsi kevyesti taipua rintalihasten. Huomioi, ja huomata jos on poikkeavuuksia rintojen tarkastelemalla lähemmin itseäsi peilistä.
  • Nosta käsivarsi pään yläpuolella, jatka tutkimalla itse käyttäen toisaalta. Painostamaan jäljittää pieniin osiin ihoa ja sen alla olevan kudoksen pyörivin liikkein, kiila lähestymistapa tai ylös ja alas liikettä. Huomioi jokainen osa teidän rintojen tarkasti. Käyttämällä öljyä, jauhe tai lotion auttaa siirrät sormesi tasaisesti iholle pinnalle. Yritä tarkkailla rintojen taas suihkussa saippua vaahdon avulla siirrät sormesi tasaisesti iholle.
  • Tarkkaile koko rinta. Sisällytä nänni alueet ja ympäröivän kainaloon oman havainnon. Vaihda aseita toista sitten itsesi tarkastelu teidän muiden rintojen. Focus jos on hilseileviä laikkuja iholle, koska se näyttää tavallista ihon ärsytystä, mutta se voi olla osoitus harvinainen rintasyöpä on tunnettu Pagetin tauti.
  • Toista vaiheet 5 ja 6. Nyt, tee se kun olet makuulla. Prop pyyhe tai pieni tyyny alla olkapää käsivarren joka on pään yläpuolella.
  • Keskustele lääkärin nopeasti onko turvotusta, dimplings, vääristymät, ihoärsytystä, scaliness, nänni sulkeutuminen, thickenings tai muita muutoksia. Älä tuhlaa arvokasta aikaa, ota heti yhteys lääkäriisi. Muista, että on parempi katsoa kuin katua.

Miten tehdä rintojen itse tutkimusta. On sama itsensä tutkiminen päivämäärä rintojen kuukausittain.
Miten tehdä rintojen itse tutkimusta. On sama itsensä tutkiminen päivämäärä rintojen kuukausittain.

Säännöllinen rintojen omatarkkailu auttaa sinua tuntemaan rintojen mikä auttaa huomaat muutoksia. Perusteellista rintojen itsestään tentti, ota yhteyttä lääkäriin vinkkejä ja neuvoja.