E2h

Miten tehdä sitruunamehua puhdistaa

Sitruunan mehu puhdistaa on samanlainen kuin appelsiinimehu puhdistus ruokavalio. Molemmat kutsutaan mestari puhdistus ruokavalio ja Molempia hoitoja koostu vain tuorepuristettua sitrushedelmiä. Tämä ruokavalio on hyvin yksinkertainen, mutta voi olla vaarallista, jos ei tehdä oikein ja jos sitä harjoitetaan liian kauan ilman apua lääkäri. Lue oppia lisää siitä, miten tehdä sitruunan mehu puhdistaa.

Miten tehdä sitruunamehua puhdistaa. Menestyksekkäästi puhdistaa kehosi toivottuja myrkkyjä.
Miten tehdä sitruunamehua puhdistaa. Menestyksekkäästi puhdistaa kehosi toivottuja myrkkyjä.

  1. Menestyksekkäästi puhdistaa kehosi toivottuja myrkkyjä, on erittäin tärkeää, että ymmärrät miten kehosi toimii. Myrkyt ovat todella suurimpana syövän, stressi ja lähes kaikenlaisia ​​sairauksia. Voit helposti saada tämän liikaa kofeiinin, alkoholin, savujen (nikotiini), kemikaalit (kemiallisesti aiheutettuja, kuten lisäaineiden ja vastaavat), hengittämisen saastuminen, torjunta, epäterveellinen ruokavalio, ei tarpeeksi unta eikä tarpeeksi liikuntaa. Nämä ovat asioita, jotka luovat myrkkyjä kehossamme siten tehden immuunijärjestelmä heikko ja seota. Jos poistat nämä myrkkyjä kehosta, sinun tulee terveempiä. Se voi myös lievittää kipua lihaksissa, migreeni tai päänsärkyä, paljon sairauksia, allergioita ja vastaavia.
  2. Heti kun olet todella ymmärtäneet tämän, voit nyt aloittaa sitruunamehua puhdistus. Tämäntyyppinen kehon puhdistus on todella helppoa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on juoda kuusi-kaksitoista lasillista päivässä tuoretta sitruunamehua. Vain sekoita seuraavat ainekset: puoli kuppi tuoretta sitruunamehua (on tärkeää, että saat tämän oikeilta, tuorepuristettua sitruunaa!), Kaksi rkl vaahterasiirappia, cayennepippuria (noudata oman maun) ja kahdeksan unssin puhdasta, steriloitu vettä. Laita se kaikki yhteen ja sekoita hyvin.
  3. Tee näin johdonmukaisesti jopa kaksi viikkoa. Tulet hämmästymään, kuinka nopeasti sinusta tuntuu merkittävä muutos elimistössä. Saat yleensä kokea muutoksen kolmen neljän päivän aikana. Tämän prosessin aikana, älä syö mitään. Jos nälkä, juo lasillinen tämän sitruunamehua. On erittäin tärkeää, että juot paljon puhdasta vettä (vältä kylmää vettä). Näin voit huuhdella pois kaikki myrkkyjä hyvin helposti. Odottaa vessassa melko usein, joten varmista, että sinulla on aina nopean pääsyn john. Se voi olla hieman vaikeaa aluksi. Opi kurittaa itseäsi ja älä luovuta mitään mielihaluja! Tämä varmasti antaa sinulle kevyempi olo.
  4. Oikea jälkeen puhdistuksen aikana, älä liioittele kehon syömällä suuria lihapaloja ja hiilihydraatteja. Tämä saattaa järkyttää kehon järjestelmä ja voit pahoin kun teet tämän. Varmista, että olet vain saanti ruokaa joka on hyvin helppo sulattaa. Kahden ensimmäisen päivän aikana syö vihanneksia ja hedelmiä vain ovat paras ja ainoa tapa tehdä tämä. Kolmantena päivänä vasta loppuviikosta, voit siirtyä munia ja kalaa. Älä syö maitotuotteita, jalostettu tai kemiallisesti aiheuttama sokeri ja ruoka, punainen liha ja vastaavat. Tee näin viikon ajan ennen vähitellen palaamassa normaaliin ruokavalioon.
  5. Vaikka et puhdistuksen, varmista, että tavallisesti juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä joka ikinen päivä!

Tämä ruokavalio on todella yksinkertainen ja edullinen

Tämä ruokavalio on todella yksinkertainen ja edullinen. Muista aina käyttää vain tuoretta sitruunat. Älä koskaan osta valmiita sitruunan mehua ruokaostokset. Nämä tuotteet ovat lisäaineet ja kaikki kemiallisesti aiheuttama tuote on iso no-no! Onnea!