E2h

Miten tehdä Tunisian crochet jooga laukku

Jos pidät itseäsi yksi lukemattomista osallistuneisiin henkilöihin jooga kokemus, eikö olisi siistiä tehdä ikioma handmade Tunisian virkkaa jooga laukku? Yksinkertaisilla virkkaaminen tekniikoita, voit keksiä yksi mielenkiintoisimmista laukku malleja. Ei vain on prosessi, jossa pussin jännitystenpoistohehkutus ja terapeuttista, voit myös pystyä käyttämään mitä olet tehnyt luokassa. Jos pidät lukemisesta, olet yhden askeleen päässä tehdä Tunisian crochet jooga laukku!

  • Valmistele tarvittavat materiaalit laukkuun. Hanketta ehkä käydä lähimmässä käsitöitä tallentaa napata kiinni noin 160 metriä villaa, koukku virkkaaminen (mieluiten I / 9), jotkin painikkeet ja jos päätät laukku pitäisi olla enemmän joustavaa, muovi-pohjainen kankaalle. Varten tämä opetusohjelma, sinulla on mahdollisuus valita värit teidän villa.
  • Tunnettava virkkaa silmukkaa. Koska useimmat jotka harjoittavat tätä hanketta ovat aloittelijoille virkkausta, yksinkertaisempi ja perusvapauksien ompeleita käytetään. Koska se on Tunisian jooga laukku, sinun täytyy oppia säätiön eteenpäin ja taaksepäin Syötöt jotka molemmat kuuluvat Tunisian Simple Stitch perheeseen. Keskustele jonkun kanssa, joka osaa virkata joitakin neuvoja.
  • Alkaa tehdä rakenne jooga laukku. Aloita valitsemasi villan värin ja käyttää säätiön Forward Pass luoda yhden rivin jälkeen säätiön Return Pass toista. Tämä osa voi saada varsin väsyttävä, koska se on pohjimmiltaan toistuvaa. Pidä vuorotellen molempien kulkee kunnes olet suorittanut toisen viisikymmentäyhdeksän rivit. Kun olet suorittanut tällaista, voit varmistaa ompelemalla paikoilleen.
  • Virkkaa puolin teidän jooga laukku. Koska on olemassa kaksi puolta (vasen ja oikea), sinun täytyy käyttää kahta väriä. Olitpa päättää käyttää toista väriä tai ei, nyt on aika sinun hyödyntää virkkausta koukku. Molemmin puolin kuuluu yksitoista rivien jälkeen tietyn kuvion samanlainen kuin edellä luetellut. Voisi olla parasta kuulla jonkun, joka voi auttaa sinua järkeä ulos virkkaaminen tekniikoita, koska se tulee usein eri kuin sekava aloittelijoille. Muista varmistaa ompeleen paikalleen jotta se hajoamassa.
  • Lisää viimeinen silauksen laukkuun. Älä tätä kohdistamalla perusrakenne teidän jooga laukku sivuosien juuri virkatut. Käyttämällä whipstitch, sitoo nämä osat yhteen. Voit tehdä pieniä lisäyksiä laukkuun kuin lisäämällä joitakin hihnoja tai kahvoja. Käytä painikkeita ompelemalla ne kiinni laukkuun. Voit myös käyttää niitä laukku sisustus jos halusi. Käytä muovi-pohjainen kangas ja se jaetaan kahteen. Aseta nämä osaksi puolin teidän huono entistä joustava viimeistely. Voila! Olet kaikki asetettu joitakin jooga.


Moni joogaa on kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana

Miten tehdä Tunisian crochet jooga laukku. Valmistele tarvittavat materiaalit laukkuun.
Miten tehdä Tunisian crochet jooga laukku. Valmistele tarvittavat materiaalit laukkuun.

Moni joogaa on kolminkertaistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Hype koskevat jooga on varmasti enemmän kuin vain se. Sen zenmäisestä ja hengellinen tavalla liikunta, valtaosa joogan harjoittajat ovat muuttaneet elintapoja ja ovat valinneet puhtaamman ja rauhallista elämäntapaa.