E2h

Miten toipua itsemurhayritys

Surviving itsemurhayritys voi olla uskomattoman hämmentävältä kokemus

Surviving itsemurhayritys voi olla uskomattoman hämmentävältä kokemus. Saatat tuntea mitään iloa epätoivo että vaivaa tappaa itsesi ei toimi. Lisäksi olosuhteet teidän itsemurhayritys voi edistää tunteita hämmennystä, häpeää ja sosiaalinen leimautuminen. Lopuksi, olet saattanut aiheuttaa fyysistä vahinkoa itsellesi, joka vaatii elpymistä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit palauttaa jälkeen itsemurhayritys.

  1. Jos olet saanut hoitoa. Jos sinulla on hoidettu ensiapuun tai muiden lääketieteen laitos, selvittää mitä lääkkeitä ja menettelyjä olet saanut. Pyydä kopio potilastiedot ja ottaa nämä mukaasi myöhemmin lääkärin tai terapeutin tapaamisia.
  2. Jos et ole saanut hoitoa. Jos olet tehnyt mitään kehon vahingoittaa sitä, sinun täytyy hakeutua lääkärin hoitoon. Jos yliannostuksen, sinulle annetaan verikokeita, ja voidaan antaa lääkehiiltä, ​​joka sitoutuu tiettyjä lääkkeitä, jotta elimistö ei absorboi niitä. Huumeiden yliannostus voi tehdä vakavia vaurioita maksaan niin sinun ehdottomasti täytyy seurata kanssa lääkäri, ei väliä mitä.
  3. Jos tulee sairaalaan. Ihmiset, jotka uskotaan olevan vaarassa yrittää itsemurhaa uudelleen tai jotka tarvitsevat välitöntä hoitoa mielisairaus voidaan sairaalaan. Aikuisilla on oikeus kieltäytyä hoidosta, vaikka lääkäri on mahdollisuus tahaton varauksellisia, jos hän katsoo, että saatat olla riski itsellesi tai muille. Lakeja tahattomat varauksellisia vaihtelevat osavaltioittain.
  4. Therapy. Hoito auttaa kehittämään uusia tapoja käsitellä tunteita toivottomuuden ja negatiivisuus. Se on kaikki-tärkeää, että löydät terapeutti, joka on halukas päästä lainkaan tuntia hätätilanteessa ja joka on työskennellyt itsemurha potilaille ennen. Sinun tulisi myös olla hyvä tunne teidän terapeutin ja kunnioittaa hänen lausuntonsa. Tee tapaaminen terapeutin heti! Tutkimus suoritettiin National Institute of Mental Health (NIMH) ja Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vuonna 2005 osoittaa, että ne, jotka ovat yrittäneet itsemurhaa, jotka sitten saivat kohdennettua muoto kognitiivinen terapia oli 50 prosenttia vähemmän todennäköisesti yrittää tappaa itsensä jälleen sisällä 18 kuukautta saatuaan hoitoa.
  5. Kehittää turvallisuussuunnitelma. Jälkeen itsemurhayritys, oman itsemurhan riski on kasvanut noin 40 kertaa. Se on melkein kuin jos kerran linja on ylitetty, se on helpompi ylittää uudelleen. Siksi tarvitaan turvallisuuden suunnitelma, niin että sinun pitäisi tuntea itsemurha tulevaisuudessa, voit seurata ohjeita suunnitelman. Piirrä turvallisuussuunnitelma up terapeutin kanssa ja nimi ja yhteystiedot ihmisiä, jotka voit kutsua apua, jos itsemurha tunteita. On useita itsemurha hätänumeron puhelinnumerot suunnitelman lisäksi kuin lääkärit, perhe ja ystävät. Säilytä kopio turvallisuuden suunnitelman paikassa voit aina löytää sen.
  6. Kehitetään tukijärjestelmä. Etsi ystäviä, perheenjäseniä, tukiryhmä tai millainen tukijärjestelmä voit kokoontumispaikoilla joten jos sinusta tuntuu itsemurha uudelleen, sinun täytyy jonnekin kääntyä. Tiedän, että tämä ei ole helppo, ettei tukijärjestelmä saattaa hyvinkin olla yksi syy siihen, että olet ajettiin yrittää ottaa elämäsi ensimmäinen paikka. Mutta se on ehdottoman välttämätön toimenpide, ja koska olet oppinut, panokset ovat korkeat. Tavoittaa ihmisiä, jotka ovat valmiita tukemaan teitä tänä vaikeana aikana. Voit myös löytää tukea verkossa sivustolla kuten Befrienders maailmanlaajuisesti .
  7. Hanki takaisin rutiinia. Syödä kolme ateriaa päivässä, mennä nukkumaan ja herätä samaan aikaan joka päivä, käyttää säännöllisesti, ja tehdä mitä muuta voit antaa oman päivän luontainen rakenne. Yrittää itsemurhaa todella heittää elämäsi kaaokseen ja sinun täytyy tehdä mitä voit solmiessa tilauksen. Jos voit integroida säännöllisiä tapaamisia ystävien osaksi rutiinia, aina parempi. Mitä me menossa tässä on loppu tunteita kaaosta ja eristäytymiseen alussa tunteet osallisuuden ja rutiinia. Lisää vain toimintaa kuin tunnet pystyä, tarvitset silti alas aikaa toipua emotionaalisesti, fyysisesti ja henkisesti.

Kehityskaari palautuminen on lähes mahdotonta ennustaa

Miten toipua itsemurhayritys. Jos olet saanut hoitoa.
Miten toipua itsemurhayritys. Jos olet saanut hoitoa.

Kehityskaari palautuminen on lähes mahdotonta ennustaa. Recovery on yhdistelmä niin monia tekijöitä, kuten kykyäsi reframe Outlook, sinun yleisen fyysisen ja psyykkisen terveyden, sosiaalisen verkon ja niin edelleen. Mutta olet sen velkaa itsellesi ja niille, jotka rakastavat sinua yrittää parhaansa toipua, ja kuunnella neuvoja mielenterveyden ammattilaisia, jotka auttavat teitä. Monet ihmiset ovat menneet elää täyttää elämää jälkeen itsemurhayrityksiä - ihmisiä kuten sinäkin.