E2h

Miten tukea joku anoreksia

Anoreksia nervosa ei kevyt aihe puhua

Anoreksia nervosa ei kevyt aihe puhua. Se kuuluu ihmisen menetys käsitystä itsestään ja psykologisia kysymyksiä, hän ei myönnä. Tämä syömishäiriö vaikuttaa enimmäkseen naisia ​​vielä voi vaikuttaa myös miehiä. Se voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia ja johtaa kuolemaan. Jokainen, joka on anoreksia olisi ystäviä ja perheenjäseniä, jotka ovat siellä häntä, tukea häntä kohti elpymistä. Jos olet yksi niistä, jotka tietävät jonkun, joka on langenneen tämän tappavan syömishäiriö, tässä on muutamia ehdotuksia siitä, miten tukea häntä.

Miten tukea joku anoreksia. Univaikeudet on yksi niistä tekijöistä.
Miten tukea joku anoreksia. Univaikeudet on yksi niistä tekijöistä.

  1. Hän on ärtyisä. Hän löytää vika pienin asioita. Sinun täytyy käyttää kärsivällisyyttä varsinkin jos asuu hänen kanssaan. Ole se, joka on rauhallinen ja järkevä. Se ei ole helppoa tiedän, mutta sinun täytyy aina pitää mielessä, että hänellä on syömishäiriö ja tämä vaikuttaa hänen käyttäytymiseen.
  2. Joku, joka on anoreksia voi olla vakavia keskittymistä ja huomiota ongelmiin. Jos hän osoittaa näitä oireita auttaa häntä tekemällä hänet muistaa asioita ja pyydä häntä keskittää käsillä olevaan tehtävään. Hän ei kysy apua mutta jos tulee enemmän tarkkaavainen, voit nähdä, että hän näyttää tappiolla joskus.
  3. Univaikeudet on yksi niistä tekijöistä, että hän joutuu käsittelemään. Hän voi heittelehtiä ja käännä yöllä. Ajattelematta liikaa ja korostaa hänen ulkonäkö, hänen painonsa ja hänen elämänsä. Tämä tekisi hänet väsynyt päivisin. Apua kotityöt ilman pyydetty, niin paljon kuin voit. Se tekee hänen tuntea niin paljon paremmin ja tehdä päivän kevyempi hänelle.
  4. Se voi näyttää hyvä asia, että hän haluaa liian miellyttää kaikkia. Tämä on toinen osa anoreksia. Hän voi noustaan ​​liikaa tekemään ystäviä tai tekee kaiken työn. Voisit olla tekemisissä äärimmäisen anteliaisuuden tai hyvyys, joka ei oikeastaan ​​kuulu kuka hän todella on. Tämä on myös vaarallinen käyttäytyminen, joka voi johtaa ryhdytty hyväkseen muita ihmisiä. Varmista, että olet varoa hänen toimia ja mitä on tarpeen pysäyttää häntä antamasta liikaa itsestään.
  5. Hän tulee aina käsitellä asioita ruoasta. Kuinka paljon ruokaa hän vie, mitä hän ei halua syödä, oksettaa ja jopa tehdä osia syöminen, joka ei ole normaalia. Voit halutessasi liittyä ryhmään, joka käsittelee anoreksia. Täällä hän voi toipua nopeammin, koska hän on ihmisiä, jotka ovat parhaillaan sama häiriö. Puhu hänelle ja vakuuttaa hänelle, että hän tarvitsee apua. Voit tarkistaa sivuston National Association of anorexia nervosa ja niihin syömishäiriöt tai ANAD. Se sisältää hyödyllisiä linkkejä hoitoa, palveluja he tarjoavat, ja puhelinpalvelu voisit soittaa. Ehdottomasti jonnekin hän voisi ymmärtää, että elämä voisi olla parempi.

Se ei tule olemaan helppoa elää jonkun kanssa

Se ei tule olemaan helppoa elää jonkun kanssa, joka on anoreksia. Olisi aina vaikeampi joka on menossa läpi kuitenkin. Joten on tarpeeksi kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Ole siellä kuunnella ja varmistaa, että kaikki tulee olemaan kunnossa. Etsi apua muilta, jotka ovat läpikäyneet saman häiriö. Lue lisää ja voi taistella tätä häiriö hänen kanssaan.