E2h

Miten tunnistaa aivokasvain oireet

Oireita aivokasvain voi löytyä ihmisiä, jotka eivät oikeastaan ​​ole aivokasvaimia, ja voivat vaihdella henkilöstä toiseen. On suositeltavaa, että jos sinulla on toistuvia oireita alla, on parasta heti yhteys lääkäriin ja saada aivojen skannaus lievittää pelkoja.

On puhkeamista, oireet aivokasvain ovat lieviä ja vähitellen kasvaa, kun kasvain kasvaa. Koska aivot kasvain kehittyy ja etenee muita varoitusmerkkejä kasvaa, mutta usein unohdetaan.

Miten tunnistaa aivokasvain oireet. Heikkous kädet ja jalat.
Miten tunnistaa aivokasvain oireet. Heikkous kädet ja jalat.

Nämä ovat joitakin yleisiä oireita, jotka esiintyvät usein potilailla aivokasvain:

Ensimmäinen ja yleisin oireita ovat päänsärky, joka yleensä esiintyy ja ovat voimakkaampia aamulla ja lievittyvät koko päivän. Päänsärkyä esiintyy, koska lisääntynyt aiheuttama paine kasvaimen sisällä kallo. Päänsärkyä aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua sekä ja pahentaa kumartuneena tai kun menee vessaan. Jos mentävä lääkäriin, muista mainita lääkärille, miten erilaisia ​​ovat päänsärkyä olet kokenut kuin sinulla oli ennen.

Toinen on kohtauksia, jotka tapahtuvat ennen vahvistettu diagnoosi tehdään. Kohtaukset voi tapahtua, kun potilas yhtäkkiä menettää tajuntansa tai ulos sininen, muuttuu käyttäytyminen ja tahtomattaan menettää lihas tunne tai valvontaa. Kohtauksia oire voi vaihdella yksinkertaisesta nykiminen lihaksia, valo vapina raajojen äkillisen ravistelun että voi kääntää väkivaltainen tai jopa yhteensä tajunnan menetys. Puhe ongelmia, näkökyvyn ja tuijottaa tyhjyyteen muitakin käyttäytymismalleja, jotka voidaan nähdä potilas on kohtaus.

Vaikka kohtauksia voi johtua korkea kuume, aivohalvaus, epilepsia, trauma, ja muut häiriöt, se on oire, joka ei pidä jättää huomiotta.

Heikkous kädet ja jalat

Heikkous kädet ja jalat, ja outoja tuntemuksia pään, käsien tai kasvojen lihakset, ovat muita oireita mahdollisen aivokasvain. Jotkut potilaat yhtäkkiä pudota esineitä, pudota, tai näyttää epäsymmetrinen ilme, oireita myös mahdollista iskua. Nämä oireet pidetään hätätilanteessa ja sinun pitäisi sinun mennä ensiapuun hakemaan hoitoa.

Muita oireita voivat olla näkö tai kuulo-ongelmia. Jos luulet jotain on vialla.
Muita oireita voivat olla näkö tai kuulo-ongelmia. Jos luulet jotain on vialla.

Havaittu eikä ilmoitettu käyttäytymiseen ja kognitiiviset muutokset voivat sisältää kyvyttömyys keskittyä tai löytää oikeita sanoja sanoa, tehdä asioita, jotka eivät sovellu tilanteeseen, menettää kärsivällisyyttä tai sitä ei suvaita tietyissä tilanteissa. Ongelmia muistuttaa viimeaikaisista tapahtumista ovat myös oireita mahdollisen aivokasvain.

Muita oireita voivat olla näkö tai kuulo-ongelmia

Muita oireita voivat olla näkö tai kuulo-ongelmia. On suositeltavaa on ongelmia kuulon tai näön välittömästi tarkistaa, koska se on todettu, että silmälääkärit voivat tehdä alustava diagnoosi aivokasvain, kun ne näyttävät silmissä potilaan. He näkevät merkkejä kallonsisäisen paineen kohoamisesta ja yleensä suositella lisätutkimuksia.

Luetellut mahdolliset aivokasvain oireet voivat myös olla seurausta muiden vaivoja, mutta se on vain lääkäri, joka voi tehdä ero. On suositeltavaa pyytää lausuntoa laillistettu lääkäri kun koet jonkin mahdollisen aivokasvain oireet.

Jos luulet jotain on vialla

Jos luulet jotain on vialla, kerro lääkärille, että olet huolissasi voi olla aivokasvain. Koska aivokasvaimia ovat harvinaisia, ensihoito lääkärit eivät yleensä tarkista aivokasvain. Ne katsovat yleisempiä syitä oireita. Jotkut potilaat ovat jopa ilmoittaneet, että he ovat saaneet oireita yli kuukausi ennen oikean diagnoosin aivokasvain tehtiin. Saat pahanlaatuisen aivokasvaimen, kuukauden hoidon viivästyessä voi johtaa huonompaan tulokseen. Aikaisemmin olet oikein diagnosoitu, sitä parempi.