E2h

Miten tunnistaa oireet vaginismus

Vaginismus on tiukentamista lihaksia lantionpohjan on naisen ruumis, joka estää lähes kaikki yleistymistä emättimessä. Jos sinulla on ongelmia käyttää tamponeja tai joutuvat kivulias yhdyntä, saatat olla vaginismus. Se voisi myös liittyä edelliseen sairaus, joten sinun täytyy olla tietoisia oireiden saada asianmukaista hoitoa. Se on luokiteltu psychogenic sairaus, koska fyysinen kipu on kasvanut emotionaalinen tekijä, joka on vaikuttanut.

Miten tunnistaa oireet vaginismus. Tunnistaminen oireita vaginismus voi olla monimutkainen.
Miten tunnistaa oireet vaginismus. Tunnistaminen oireita vaginismus voi olla monimutkainen.

  1. Dyspareunia. On kokemaa kipua naisilla ennen, sen aikana ja / tai sen jälkeen emätin yhdynnässä. Se voi liittyä vaginismus, mutta kysy gynekologi. Tämä voi myös kokenut miehet, mutta useimmiten se johtuu joidenkin sairaudesta niin se on enemmän liittyy naisiin. Kipu voi sijaita sukupuolielimissä alueella tai lantioon. Kuitenkin jotkut kipua yhdynnässä on hyväksyttävää, voimakas kipu voi olla merkki vaginismus.
  2. Tyyppejä. On olemassa kahdenlaisia ​​emätinkouristuksen, joka luokitellaan ensisijainen ja toissijainen. Ensisijainen emätinkouristuksen esiintyy naisilla, jotka kokevat yhdynnässä ensimmäistä kertaa. Koska emättimen seinämät kiristä, on mahdotonta tahansa tunkeutumisen tapahtua. Toissijaisena tapahtuu, kun nainen on ollut kivuton yhdynnässä ennen yhtäkkiä kokee vastoinkäymisiä sukupuoliyhteyteen tai orgasmeja. Tämä voi johtua äkillisestä kiristys emättimen seinämät ennen tai yhdynnän aikana. Luokittelu voi olla vaikeaa, koska jotkut naiset voivat oikeastaan ​​vain sietää kipua yhdynnän vuosia kenenkään tietämättä.
  3. Ahdistus. Voisi tuntua ahdistusta noin ottaa emätin yhdynnässä takia kipua. Tämä voi johtua kokemuksia tai ongelmia aikaisemmin. Seksuaalinen trauma, kuten raiskaus tai luonnollinen synnytys saattaa aiheuttaa vaginismus. Suhde ongelmia, kuten jännitys, mustasukkaisuus voi myös vaikeuttaa kanssakäymistä ja voi myös vaikuttaa siihen, että yhdynnän loukkaantunut. Tämä voi myös aiheuttaa apareunia, joka estää yhteensä levinneisyys.
  4. Väestötiedot. Tutkimukset osoittavat, että noin 15% kaikista naisista kokemusta kipu elämänsä aikana, mutta tämä ei välttämättä ole merkki emätinkouristuksen. Mahdollisuus ottaa vaginismus kasvaa, jos sellainen on seksuaalisesti hyväksikäytetty. On myös huomattava, että tapauksia, emätinkouristuksen ovat suurempia ottaa ensimmäisen kerran yhdynnässä, vaikka tämä voi johtua siitä, että rikkoutuminen immenkalvo. Naiset yli 50-vuotiaita on myös suurempi riski vaginismus. On ehdotettu, että te kuulla teidän gynekologille, jos olet yli 50-vuotiaita.

Tunnistaminen oireita vaginismus voi olla monimutkainen

Tunnistaminen oireita vaginismus voi olla vaikeaa, varsinkin jos nainen on ollut ahdistusta tai ei ole kokenut yhdyntää. Jos sinulla on useita luetelluista oireista täällä, kuten johdonmukainen ja vaikea yhdyntä kipua, ota gynekologi hän saattaa pystyä suositella psykoterapeutti. Voit myös läpi ultraääni ja lantion tutkiminen, onko olemassa muita huolenaiheita syrjään mainittuja oireita. Hyvä sivusto tietoa, tukea ja hoitoa osoitteessa: vaginismus.com