E2h

Miten tunnistaa INFJ

INFJ, mikä tarkoittaa Introvertti, intuitio, tunne, päätellen, on yksi kuudestatoista persoonallisuuden mukaan Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). MBTI on psykometrinen testi, joka oli muotoiltu määritellä miten eri ihmiset pitävät itseään ja maailmaa.

  • Tietää joitakin kuuluisuudet jotka ovat infjs. Tämän persoonallisuuden tyyppi on todella pidetään harvinaisin, arviolta 1% 3% väestöstä, jolla tämä persoonallisuus. Jotkut tunnustettu INFJs ovat seuraavat: Pres. Jimmy Carter, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela, Oprah Winfrey ja Äiti Teresa.
  • Tiedä, mitä INFJ tarkoittaa. INFJ vuonna Yksinkertaisesti sanottuna, on joku joka on perfektionisti, joka on hyvin organisoitu, joka rakastaa palvella, joka on ihanteellinen visioita tehdä myönteinen vaikutus maailmaan, ja on erittäin oivaltava siitä toisten tarpeisiin.
  • Mistä tietää INFJ kun näet sellaisen. Voit kertoa, jos ystäväsi tai työtoverisi on INFJ tyyppiä jos hänellä on taipumus kertoa muille, mitä tehdä, ja jos hän tekee mikään salaisuus, mitä hänen visioita ja pyrkimykset ovat hänen oma elämä, ja jopa toisten elämään - tai maailmaa. He eivät pelkää kovaa työtä ja sitoutumista, ja ne osoittavat äärimmäistä tarkkuutta ja halu huippuosaamisen mitä he lähtivät tekemään.
  • Tiedä heikkoudet infj. Kaikkine vahvuudet, on olemassa myös joitakin huomattavia puutteita, jotka INFJs hallussaan. Esimerkiksi he pyrkivät pitämään kaunaa, ja ne saattavat asettaa samat korkeat vaatimukset muille, että he ovat asettaneet itselleen. Ne voivat taipumus saada siedä toisten heikkouksia, ja se voi myös olla taipumus luulevat aina oikeassa, ja näin erottaa neuvoja ja oivalluksia toisten.
  • Tiedä miten infjs yleensä kommunikoida. INFJs ovat yleensä introvertti, että he mieluummin vastata eikä aloittaa vuoropuhelu. He ovat hyvin luovia ideoita heidän päässään, mutta ne voivat olla vaikea kommunikoida muiden kanssa - tämä on, koska he ovat yleensä varsin paljon riippuvaisia ​​intuitioon, joka voi olla vaikea ilmaista tai selittää sanallisesti. INFJs ovat oivaltavia ja voi yleensä tuntea eri puolille asiasta, ja niin he yleensä ole ongelmia ymmärtämisestä missä muut tulevat. Vaikka INFJs ovat huolehtiva ja haluavat välttää konflikteja, monet ovat melko itsepäinen osalta niiden intuitioon, visio ja näkemys sekä taipumus jättää muiden mielipiteitä.
  • Tiedä missä olet todennäköisesti löytää infj. Palvelukeskeiset uraa ovat yleistä tyyppiä uraa, INFJs yleensä kukoistaa, koska nämä palvelevat niiden tarve palvella muita ja tehdä vaikutus maailmaan. Jotkut näistä uran ovat seuraavat: koulutus, neuvonta, lääketiede, henkilöresursseja ja hyväntekeväisyysjärjestöt tai advocacies. He myös viihtyvät ammateissa, jotka antavat heille mahdollisuuden kunnostautua taiteen tai jos he voivat työskennellä itsenäisesti.


Miten tunnistaa INFJ. Tietää joitakin kuuluisuudet jotka ovat infjs.
Miten tunnistaa INFJ. Tietää joitakin kuuluisuudet jotka ovat infjs.

Muista, että jokainen yksilö on ainutlaatuinen, mutta testit ovat tyypillisiä piirteitä ovat varmasti hyödyllisiä ohjaavat meitä kohti kuinka maksimoida suhteita eri ihmisiä ja että harmonia ja hyvät suhteet säilyvät. Jos et itse INFJ, niin se on hyvä tietää tapoja vahvistaa mahdollisuutenne ja parantaa teidän heikkouksia.