E2h

Miten vähentää kehon rasvaprosentti

Kehon rasvaprosentti viittaa rasvapitoisuuden tietyillä kehon alueilla. Se ei välttämättä viittaa painon tai herpaantunut. Itse asiassa jopa leanest henkilö voi olla suuri osuus kehon rasvaa tietyillä alueilla. Siksi vähentää kehon rasvaprosentti voi olla varsin vaikeaa, koska se voi olla vaikeaa mitata tehokkuutta teidän ruokavaliota tai liikuntaa. Todellisuudessa vähentää kehon rasvaprosentti, polttaminen niin paljon kaloreita kuin voit, mieluummin enemmän kuin kuluttaa, on tarpeen. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että et todellakaan voi määritellä alueet, jotka haluat pienentää. Nyt, vaikka haasteita te, tiedät että voit vielä vähentää kehon rasvaprosenttia toteuttamalla vähäkalorinen ruokavalio ja korkea kalorien palamista harjoituksia. Tässä muutamia vinkkejä.

  • Varo kalorimäärää. Kuten aiemmin mainittiin, rasvaa ei oikeastaan ​​liittynyt painon. Voit itse olla laiha ja tarkoittaa, mutta on suuri kehon rasvaprosentin. Näin ollen kyse ei ole rasvaa tai hiilihydraatteja kulutukseen vaan kalorimäärää. Se sanoi, voit syödä paljon ruokaa, joka sisältää rasvaa tai hiilihydraatteja, mutta se ei välttämättä vaikuta kehon rasvaprosentin. Se todellakin pohjimmiltaan säilyttämään hyväksyttävän ruokavalio, joka koostuu minimaalinen kalori sisältöä. Vähemmän kaloreita voit kuluttaa, sitä vähemmän rasvaa sinulla on.

    Tätä varten sinun kannattaa olla muutamia asioita, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan tällaista ruokavaliota. Koska sinun täytyy tietää tarkan kalori sisältöä jokaisen ruoasta, se olisi ihanteellinen saada luettelo elintarvikkeista ja niiden vastaavia kalori sisältöä. Käy nämä sivustot luettelo kilokaloria tyyppistä ruokaa: Laihtuminen kaikille ja Miken kalorien ja rasvan grammaa kaavio . Nämä paikat on kalori sisällön erilaisia ​​elintarvikkeita sekä muita hyödyllisiä tietoja. Jälkimmäinen on laajin luettelo ja lajitellaan aakkosjärjestykseen helppo tarkastettavaksi.

  • Liikunta on avain. Jos luulet, että harjoitukset kuten rutistuksia, sit ups, punnerrusta ja vastaavat voivat merkittävästi keskittyä polttamalla rasvaa tietyillä alueilla kehoa, tietää, että olet hirveän väärässä. Nämä harjoitukset vain polttaa lihaskudoksiin, ilmastointi ja vahvistaa niitä prosessissa. He eivät polta rasvaa ja vain polttaa muutaman kaloria. Näin ollen, jos etsit nopeuttaa kehon rasvan, olet varmasti erehdymme puuhun.

    Paras tapa polttaa kaloreita, mikä puolestaan ​​vähentää kehon rasvaa, on kautta sydän harjoitukset kuten lenkkeily, kävely, aerobic, pyöräily, uinti, ja vastaavat. Nämä harjoitukset polttaa jopa eniten kaloreita, koska intensiivistä toimintaa kehossa. Tietenkin nämä harjoitukset, et todellakaan voi valita ruumiinosia polttaa eniten, minkä vuoksi on suositeltavaa, että päivittäinen hoito tämäntyyppisiä harjoituksia. Muista, sitä enemmän kaloreita voit polttaa enemmän rasvaa sinua kitkemiseksi. Ja jos pidät sitä, lopulta rasvaa tietyillä alueilla vähenee.


Nyt, tämä ei välttämättä tarkoita, että sinun pitäisi luopua painonnostossa tai muuta voimaa vahvistavia harjoituksia. Voit itse täydentää kalorien palamista harjoituksia muiden lihasten kiinteytymistä harjoituksia.

Miten vähentää kehon rasvaprosentti. Varo kalorimäärää.
Miten vähentää kehon rasvaprosentti. Varo kalorimäärää.

Kehon rasvan on riippuvainen hyvä vähäkalorinen ruokavalio sekä terve seos aerobista ja sydän-harjoituksia. Jos voit luoda hyvä tasapaino, sinun pitäisi pystyä merkittävästi vähentää kehon rasvaprosentti ei ole aikaa.