E2h

Miten valita laihtuminen kirurgia

On olemassa useita erilaisia ​​laihtuminen leikkaus ja se on tärkeää ymmärtää erot joukossa. Saadakseen laihtuminen kirurgia, sinun täytyy olla Body Mass Index (BMI) on 40 tai korkeampi tai BMI on 35 tai enemmän vähintään yhden samanaikaiset sairaudet. Yhteinen perussairaus ovat diabetes, uniapnea, korkea verenpaine, nivelvaivoja ja inkontinenssin. Jokainen, joka täyttää laihtuminen kirurgia oikeutettu mihinkään laihtuminen kirurgia alla luetellut vaihtoehdot. Tässä on yleiskatsaus kolme ensisijaista tyyppisiä laihtuminen kirurgia saatavilla tänään:

 1. Kierros bändi. Vuonna kierros bändi kirurgia, laparoscopic donitsin muotoinen jäykkä silikoni bändi laittaa noin vatsassa ja kytketty porttiin aivan ihon alle seinässä vatsaan. (Putki irtoaa nauhasta ja johtaa satamaan.) Lääkärit pistää suolaliuosta porttiin säätää kierros bändi, joten se tiukempi tai löysempi.

  Kierros bändi kirurgia on puhtaasti rajoittava: Se pohjimmiltaan luo pussukka yläreunassa osa mahassa, joka koskee sekä kuinka paljon ruokaa sopii vatsaan ja kautta avanne (tai aukon alareunassa pussi). Suuret laihtuminen leikkauksia käytettävissä, kierros bändi on vähiten invasiivinen ja leikkauksia, vaatii lyhin aika nukutuksessa ja antaa ihmisille mahdollisuuden palata töihin muutaman päivän. Kuitenkin pitää mielessä seuraavat seuraukset kierros bändi kirurgia:

  • Heti leikkauksen jälkeen, potilaat ovat sallittuja vain selkeät nesteitä, ja eteneminen kiintoaineita on hidasta. (Aloitat ulos vain kahdeksan teelusikallista ruokaa!)
  • Ihmiset, joilla lap bändien täytyy syödä hitaasti, pureskella ruokaa kunnolla ja lopettaa, kun ne tuntuu täysin; vain kolme pientä annosta kolmesti päivässä ovat sallittuja.
  • Ihmiset, joilla lap bändien täytyy olla säännöllisiä lääkärintarkastuksia ja jatkohoidon että bändi on säädetty oikein.
  • Joillakin ihmisillä on vaikeuksia saada heidän bändit säädetty oikein - liian löysä ja he eivät laihtua, liian tiukka ja ne heittää usein.

  Kierros bändi vastaanottajat keskimäärin menetys 60% ylipainoa. Kierros bändi kirurgia on helppo sabotoida jos juot paljon korkean kalori nesteiden kuten pirtelöitä, joka voi aiheuttaa takaisin.

 2. Roux-en-Y mahalaukun ohitusleikkaus. Tämä leikkaus on nimetty suoliston osa luoman sugery, joka tunnetaan Roux-en-Y suoliston osa. Tässä mahalaukun ohitusleikkaus, kirurgit luoda pieni pussi yläosassa vatsan (yleensä nitomalaitteet sitä pois) ja jättää loput mahan elimistössä. Oma pussi (uusi vatsa) on hyvin pieni, perinteisesti vain ½ unssi. Ruoka ei enää kulkee pohjaan osa mahassa, joka on niitattu pois, mutta että osa mahalaukun edelleen tuottaa mahan hapot. Ohutsuolessa on kytketty suoraan alennetussa mahassa, jossa on pieni reikä kahden tunnetaan avanne. Koska ruoka ohittaa pienempi vatsaan, ensimmäinen segmentti ohutsuolessa (pohjukaissuolessa), ja ensimmäinen osa toisen segmentin ohutsuolen (jejunum), määrä kaloreita ja ravinteita laitoksen imee on huomattavasti pienempi ( tätä kutsutaan imeytymishäiriö).

  Koska ruoka kulkee mahasta suoraan suoleen miinus tavanomaisen säädellään vaikutus mahaportin venttiilin, on olemassa useita mahdollisia komplikaatioita, joihin liittyy avanne.

  • Jos suuri kimpale ruoka tulee loukkuun avanne sijaan läpi ohutsuoleen, voit päätyä oksentelua kunnes se tulee ulos tai ottaa saada se poistetaan lääkäri.
  • Ruoka, erityisesti sokeri, joskus kulkee suoraan mahasta ohutsuoleen liian nopeasti, prosessi, joka tunnetaan nimellä "vastaisten". Tulokset polkumyynnin oireyhtymä voi olla vakavia, mukaan lukien kokee pyörrytystä ja tärisee, hikoilu, pahoinvointi, heikotus, pyörtyminen, ja ripuli pian syömisen jälkeen. Noin 60% mahalaukun ohitusleikkaus potilailla esiintyy polkumyynnin oireyhtymä jossain määrin.

  Miten valita laihtuminen kirurgia. Roux-en-y mahalaukun ohitusleikkaus.
  Miten valita laihtuminen kirurgia. Roux-en-y mahalaukun ohitusleikkaus.

  Sen lisäksi, että mahdolliset komplikaatiot, joihin avanne, on olemassa muita seurauksia harkitsemaan:

  • Välillä 5-15% ajasta, välinen yhteys mahan ja suoliston kapenee, mikä aiheuttaa pahoinvointia ja oksentelua syömisen jälkeen.
  • Heti leikkauksen jälkeen, sinun tulee olla kirkas neste ruokavaliota. Tulet sitten siirtyä ruokavalioon pureed elintarvikkeisiin. Kuukausi leikkauksen jälkeen, sinulla on mahdollisuus edetä entistä säännöllisemmin elintarvikkeita, vaikka jotkut ihmiset palaamaan soseuttaa ruokia koska ne ovat helpommin siedettyjä.
  • Et voi syödä suuria annoksia kerralla (keskimääräinen osuus on noin 1/2 cup).
  • Raudan ja B 12-vitamiinin puutos esiintyy yli 30% ajasta, ja noin puolet niistä ihmisistä, joilla raudanpuute kehittyä anemia.
  • Haavaumat, tyrät, ja laajentuminen ohitetaan vatsa ovat muita mahdollisia komplikaatioita.
  • Olet myös pysty enää ottamaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID).

  Noin 30% mahalaukun ohitusleikkaus potilailla esiintyy merkittävää painon nousun, mutta onnistunut mahalaukun ohitusleikkaus potilaat menettävät 60-75% niiden ylipaino.

 3. Pohjukaissuolen kytkin on nimetty pohjukaissuolessa, joka on ensimmäinen segmentti ohutsuolesta. Pohjukaissuolen kytkin on suhteellisen uusi tulokas laihtuminen kirurgia vaihtoehdoista, jotka ovat olleet voimassa vuodesta myöhään eighties. Pohjukaissuoli on enemmän invasiivinen leikkaus ja on vaikea leikkaus oppia ja tehdä, mutta pohjukaissuolen kytkin leikkaus ei näytä käsitellään monia pitkän aikavälin kysymyksistä esittämien muiden laihtuminen kirurgia vaihtoehtoja.
 4. In pohjukaissuolen kytkin leikkaus

  In pohjukaissuolen kytkin leikkaus, koko ohutsuolen mitataan, sitten jaettu 60/40-suhde. Alaosan suoli on neljäkymmentä prosenttia ja se on nostettu ylös ja kytketty alapuolella mahaportin venttiilin mahan, luodaan enteeriset osa, jonka läpi ruoka kulkee. Kuusikymmentä prosenttia jäljellä pysyy liitetty maksan ja haiman niin, että sapen ja haiman nesteitä edelleen virrata, että osa suolistosta, joka kytketään suolistossa raajan noin 100 cm paksusuoleen. Koska sappi ja haiman nesteen ovat tarpeen sulatella rasvoja, sinun sulatella rasvoja vain viimeisen 100 cm teidän suolistossa, eli noin 18 prosenttia rasvaa normaalisti sulatella. Proteiinit ja hiilihydraatit ovat myös imeytyvät 60 prosenttia suhde, mutta sokeri imeytyy on 100 prosenttia. Niinpä joku läpi tämän tyyppinen leikkaus on oltava halukkaita alentamaan sokerin nauttiminen merkittävästi.

  Yhdessä suolistoleikkaus

  Yhdessä suolistoleikkaus, osittainen pystysuora holkki gastrectomy suoritetaan mahassa, jossa ulompi kaarevuus vatsa on poistettu (vähentää yleistä mahassa noin 75-90 prosenttia). Loput mahassa edelleen toimii normaalisti ja yleensä kaikkialla 3-6 unssia. Koska pystysuora holkki gastrectomy edelleen mahdollistaa vatsan toimimaan normaalisti, potilaat voivat silti ottaa tulehduskipulääkkeitä. Tyypillisesti sappirakko ja liite poistetaan myös. Yleinen harhaluulo on, että suoli on poistettu tämän leikkauksen, mutta näin ei ole asian-no suolisto poistetaan pohjukaissuolen kytkin leikkausta.

  Mahdolliset komplikaatiot pohjukaissuolen kytkin leikkaus kuuluu mahdollisuus aliravitsemuksen takia imeytymishäiriö ravintoaineita. Jotta vältettäisiin tämän, sinun täytyy ottaa monivitamiini päivittäin ja 1500-2000 mg kalsiumia päivässä. Sinun täytyy myös seurata säännöllisesti teidän kirurgi ja säännöllisesti verta työtä varmistaakseen, että sinulla ei ole vitamiininpuutokset. Koska olet vain imeä 60% proteiinia kuluttaa, sinun täytyy syödä vähintään 60-80 grammaa proteiinia päivässä.

  In pohjukaissuolen kytkin leikkaus. Pohjukaissuolen kytkin.
  In pohjukaissuolen kytkin leikkaus. Pohjukaissuolen kytkin.

  Viime kymmenen vuoden tutkimuksen pohjukaissuolen kytkin leikkaus potilailla esiintyi menetys 80% ylipainoa säilyy kymmenen vuoden ajan.

Riskejä yhteinen kaikille painon leikkauksia ovat vaarassa nukutuksessa (joka on korkeampi niille, jotka ovat lihavia). Muista päivittäisessä laatua elämääsi, kun päättää laihtuminen leikkaus, joka sopii sinulle.