E2h

Miten valita paino kone merkkejä ja malleja

Fitness asiantuntijat suosittelevat, että henkilö harjoittaa kahta workout toimintaa: yksi kestävyyttä ja sydän koulutusta, saada hänen sydämen pumppaus ja parantaa hänen verenkiertoa ja kestävyyttä, ja toinen painon ja lihasten koulutusta, lisätä hänen voimansa ja kehittää hänen lihaskuntoa. Molemmat harjoitukset tehdään vähintään 30 minuuttia joka toinen päivä tulee pyrkiä kokonaisvaltaisempaan ja tehokasta käyttämistä hoito ja tehokkaasti aikaan kestävyyttä, yleistä parempaan terveyteen ja laihtuminen.

Monet ihmiset osallistuvat kestävyyttä ja sydän koulutuksen kautta aerobista toimintaa, kuten lenkkeily ja pyöräily. Paino koulutus voitaisiin kannattavasti tehdä ilman varusteita; esimerkkejä yhteisiä voimaharjoittelun rutiinit ovat tekemässä punnerruksia, pull-ups ja sit-ups. Kuitenkin ottaa harjoitus koneita voit kohdistaa tietyille alueille kehon lisälaite. Siksi monet fitness kouluttajien suositella harjoitus koneita. Lisäksi, vaikka paino koulutusta voitaisiin tehdä yksinkertaisesti tangoille ja painot, paino koneet pidetään turvallisempi, koska siellä on vähemmän vaaraa pudota painot kehon - kun vapautat painot sisältyvät paino kone, ne toimivat pudota turvallisesti takaisin paikoilleen. Plus ne on helpompi käyttää.

Jos päätät ostaa lihas kone tai painoa koneen, se on tärkeää, että mitä ostat on, että olet tottunut käyttämään, ja joka sinun nimenomaan tarvitaan. (Vaikka se ehkä kuulosti ilmeinen vihje, se yhteinen riittää taipumus monet ihmiset yksinkertaisesti ostaa tahansa monimutkainen näköisiä paino koneen tietämättä, mitä he varten, tarkalleen. Tämä ei ole kovin viisasta.)

Tästä huolimatta, ennen kuin ostat painoa koneen kotiin, on tärkeää, että et jotkut alkuperäisen tutkimuksen ensin. Joitakin tietoja tutkia myös eri painon konemerkkeihin saatavilla, niiden tarjoamia malleja, ja mitä nämä mallit tavoite ja mitä koneen rutiineja voitaisiin tehdä heidän kanssaan.

Miten valita paino kone merkkejä ja malleja. Kaupalliset jalka koneet.
Miten valita paino kone merkkejä ja malleja. Kaupalliset jalka koneet.

Yksi suositeltava tekniikka, joka toimisi on ensin valittava erityisesti kohdealueilla että haluat työskennellä, ja kone rutiineja, jotka sinun täytyy tehdä. Kun olet päättänyt tämän voit rajata haun koskemaan eri tuotenimiä, jotka tarjoavat koneita että tarvitset.

Yhtä yhteistä kuntolaite sisältää fosfatoitu alas ja takaisin koneilla. Tämä konetyyppi on kiinnitetyt kaapelit säädettävät painot, jotka vedät alas töihin käsivarteen ja venyttää selkää lihaksia, kun olet istuen. Jotkut merkit, jotka valmistavat tämä harjoitus kone kuuluu BodyCraft, Body Solid ja Star Trec.

Toinen tyyppi on kaapeli crossover kone. Kuten nimestäkin voi päätellä, se on tehty intercrossing kaapelien painon liitetiedostoja. Vedät nämä kaapelit vahvistamaan teidän ylempi ja alempi käsivarret ja olkapäät.

Kaupalliset jalka koneet

Kaupallinen jalka koneet, jalka painaa ja vasikka koneiden auttaa vahvistamaan lantion, jalkojen ja vasikka alueilla. Useimmissa malleissa olet istuu, ja jalat esiin painot alareunassa alueella koneen. Jotkut merkit ja mallit sisältävät Body Solid reisiojennus / reisikoukistus kone, ja Powertec Compact Leg Sled.

Miten valita paino kone merkkejä ja malleja.
Miten valita paino kone merkkejä ja malleja.

Saat lisätietoja eri käytettävissä koneita, kuten painon puristimet, Varsijouset jne., tässä on joitakin sivustoja voisit tarkistaa: universalweightmachine.com , bigfitness.com ja livingincomfort.com .

Vain muistaa avaimet valita paras paino koneen merkkejä ja malleja sinulle - varmista, että teet runsaasti tutkimus selvittää mitkä olisivat todella toimii teidän kohdealueilla ja tilata maineikkaimpiin vain. Mutta ennen kaikkea, käytä sitä! Se, kuinka paljon käytät itse käyttäessään ja pohtii, että tekee kaikki ero. Onnea!