E2h

Miten valita paras sähköhammasharja

Olemme kaikki olleet kertoneet suuhygienistin että sähköhammasharjat ovat paljon parempia kuin manuaalinen hammasharjaa, ja monet meistä ovat jopa toimineet tällä neuvoja - Loppujen lopuksi, jos voit välttää täytettä ja root kanavat, miksi et? On kuitenkin olemassa suuri valikoima erilaisia ​​sähköhammasharjat olemassa, ja se voi olla vaikea löytää oikea sinulle. Valitessaan parasta sähköhammasharjan itse, on hyvä pitää muutaman kriteerit mielessä.

  1. Harkitse koko harjaspään. Sähköhammasharjat, kuten manuaalinen hammasharjaa, on eri kokoisia harjaspäät. Yleensä, mitä pienempi henkilö on, sitä pienempi harjaspää tarvitaan, vaikka on tietenkin poikkeuksia tehdään tähän sääntöön. Ihmiset, joilla henkselit tulisi myös käyttää pienempiä harjaspäät. Jos useampi kuin yksi henkilö aikoo käyttää sähköhammasharja, sinulla voi olla eri harjaspäitä saman sähköhammasharja.
  2. Harkitse vaihto harjat. Kun ostat sähköhammasharja, muista, että sinun täytyy vaihtaa harjaspäät suunnilleen samalla taajuudella, että voisitte vaihtaa hammasharja: 3-6 kuukauden välein tai niin. Ennen kuin sitoutua tiettyyn merkki ja malli sähköhammasharja, varmista, että korvaava harjat ovat saatavilla alueellasi!
  3. Harkitse kaikki kustannukset sähköhammasharja. Vaikka olet varmasti huomannut hintaa varsinaisen sähköhammasharja, älä unohda tekijä kustannusten harjan tilalle. Jos tietyn tyyppinen harja korvaaminen ei ole käytettävissä alueellasi, voit joutua tilaamaan ja maksaa toimituskuluja.
  4. Varmista, että olet tyytyväinen laturi. Joillakin sähköhammasharjat ovat latureita, jotka ovat kompakti, helppo matka, ja vievät vähemmän tilaa, kun taas toiset saattavat olla suurempia latureita tai latureita paikka järjestää ylimääräisiä harjaspäät. Joihinkin sähköhammasharja on merkkivalo, joka näyttää, kun hammasharja on ladattu.
  5. Ajattele ajastimia. Monet sähköhammasharjat ovat sisäänrakennettu ajastimet, joko mitata kaksi minuuttia suositellaan harjaus kaikki hampaat, tai 30 sekunnin välein jokaisen neljännesympyrä suun.
  6. Harkita muita vaihtoehtoja. On mahdollista löytää sähköhammasharja, joka on eri tehoasetukset, niille, joilla on herkkä kumit. Hammasharjat ovat saatavilla pyörivällä liikkeellä, ultraääni toiminta tai sykkivä liike. Monet hammasharjat ovat kantolaukut matka.
  7. Tarkista takuu. Sähköhammasharja, kuten mikä tahansa laite, mekaaniset ja elektroniset osat, on altis mahdollisista ongelmista. Varmista, että hammasharja on takuu ja että pidät kaikki paperityöt.

Miten valita paras sähköhammasharja. Harkitse koko harjaspään.
Miten valita paras sähköhammasharja. Harkitse koko harjaspään.

Sähköhammasharjat voi ostaa apteekit, tukkukauppiaat, hammaslääkäri toimisto, ja verkossa. Käyttämällä näitä vinkkejä, sinun pitäisi pystyä löytämään paras sähköhammasharja sinulle!