E2h

Miten valita tanssi kunto-ohjelma

Tanssi Fitness luokat ovat loistava tapa saada kuntoon ja auttavat eroon muutaman kilon. Tanssi kuntoilu yhdistyvät hauskaa tanssia sydän ja aerobinen harjoitus on suunniteltu toimimaan lihaksia, sydäntä ja usein auttaa lisäämään joustavuutta. Tanssi kunto-ohjelmia, toisin kuin muut harjoitukset ovat joustavuus tehdään kaikkialla voit seisomaan ja on tilaa liikkua. Tanssi kunto-ohjelmia voi auttaa parantamaan ryhtiä, ja myös opettaa sinulle muutamia liikkeitä keuliminen seuraavan kerran mennä ulos viikonloppuna yönä.

  1. On olemassa monia erilaisia ​​tanssi kunto-ohjelmia saatavilla. Tarkista paikalliselta kuntosalilla tai tanssistudio nähdä millaisia ​​luokkia tarjotaan, vaikeusasteen sekä lyhyet kuvaukset luokkiin.
  2. Harkitse oman liikuntaa valmiudet. Jos olet aloittelija, harkita hitaampaa temp luokkiin kuten balettia tai juhlasali. Jos olet kuntoutukseen tai kärsii aiempien vahinkoa, harkitse aqua aerobic tanssitunnilla opetetaan allas vähäinen vaikutus käyttää.
  3. Rekisteröidy oppitunneille ja varmista, että olet läsnä. Usein asiakas kulkee ovat saatavilla, jotta voit maistella luokkia ennen sitouduttava. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan erilaisia ​​luokkia, tiedustella onko kaikki kulkulupaa.
  4. Perehdy luokat. Seuraavassa on lyhyt kuvaus joistakin suosituimmista tyyppisiä tanssi fitness ohjelmia tarjotaan eri paikoissa ja kuntosaleja.

Miten valita tanssi kunto-ohjelma. Harkitse oman liikuntaa valmiudet.
Miten valita tanssi kunto-ohjelma. Harkitse oman liikuntaa valmiudet.

Aquatic Dance - Aquatic tanssi ohjelmat voivat sisältää monia tanssityylejä kuten baletti ja jooga. Esittävän harjoitus vesi on vähäinen vaikutus ympäristöön. Aquatic tanssi ohjelmat voivat vaihdella vaikeuksissa aloittelijasta luokissa keskitytään joustavuutta ja koordinointi edistyneiden tunneilla suunniteltu aerobinen harjoitus.

Ballet - Ballet käyttää täyteläinen musiikkia ja on suuri aloittelijasta keskitason kykyä. Baletti keskittyy ryhti, joka auttaa edistämään joustavuutta sekä rakentaa voimaa.

Latin Dance - On olemassa erilaisia ​​Latinalainen tanssi fitness ohjelmia valita. Jotkut suosittuja tyyppejä ovat salsaa, rumba ja samba. Latinalainen tanssi liikuntatunteja sisällyttää elinvoimainen ja pirteä Latinalaisen musiikkia nopeaa askelta ja kierrosta voimakas sydän workout.

Belly Dance

Belly dance. Rekisteröidy oppitunneille ja varmista, että olet läsnä.
Belly dance. Rekisteröidy oppitunneille ja varmista, että olet läsnä.

Belly Dance - Vatsatanssi kunto-ohjelmia yhdistää toiveikas arabian musiikkia hiostava liikkuu. Belly Dance toimii ulos sekä alavartalon sekä ydin-ja ylävartalon. Pikaohjeet ja nopea musiikki antaa hyvän aerobinen harjoitus samalla ainutlaatuisen liikkeet workout ne usein laiminlyöty ydin ja viistot lihaksia.

Jazz - Jazz harjoitusohjelmat sisällyttää suosittu jazz liikkuu jännitystä jazzmusiikin. Nämä luokat auttaa parantamaan ryhtiä ja joustavuutta samalla voit polttaa kaloreita.