E2h

Miten välttää närästys kipua

Useimmat

Useimmat, elleivät kaikki nauttia syöminen. Mikään ei voita tunnetta rikas makuja herkullista ruokaa halkeaman suussa tai vaahtoava jään kahvila juoma rauhoittava alas rutikuiva kurkkuun. Kuitenkin ottaen mitään ylimääräistä aiheuttaa närästystä kipua. Närästys kipu ei luonanne pitkä. Voit hallita sitä oikeus tietoon. Jos närästys kipu saa viipyä se voi pahentaa osaksi happamat röyhtäykset. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua lopettamaan närästys kipua aikaisin.

Miten välttää närästys kipua. Leikkaa ja kuutioi se.
Miten välttää närästys kipua. Leikkaa ja kuutioi se.

  • Junk roskaruoka. Ei ole väliä mitä ruokavaliota olet vegaani tai kaikki liha, syö roskaruokaa tarkoittaa olet vahingoittamasta itseään. Sitä kutsutaan roskaruokaa syystä. Pienellä hyötyä save rikas ja maukas maku, roskaruoka antaa sinulle myrkyllisyyttä MSG. Joten seuraavan kerran aiot rouskuttaa että pussi pelimerkkejä mieti uudestaan.
  • Juo terveydelle. Sen jälkeen polkumyyntiä että iso säkki namia suolaista pelimerkkejä, makea suklaapatukoita, suklaa karkkeja, munkkeja, jäätelöä, paistettua pikkunaposteltavia, evästeet ja brownies seuraavaan syyllinen närästys kipua. On aika turvallinen vartija itsesi mehuista kuten appelsiini, sitruuna, greippi, tomaatti ja karpalo. He ovat terveitä totta, mutta jos otetaan liikaa ne varmasti aiheuttaa närästystä kipua. Nämä juomat ja sekä elintarvikkeita, kuten punainen liha, chili, mausteinen elintarvikkeet, sipulit ja salaatinkastikkeet ovat yleisiä syitä närästys kipua. Jokainen ihminen on erilainen affiniteetti kohti ruokaa. Joten oppia ja selvittää, mitä ruokaa ja juomaa olet enemmän hapan.
  • Round niitä u s.. Paremmin torjua närästys kipu tehdä listan tai ruoka päiväkirjaa. Teidän ruoka päiväkirjaa, päiväkirja, jos olet mies, hiukkaakaan alas mitä olet syönyt ja juonut. Näin voit seurata, kuinka kehosi reagoi siihen, mitä olette nauttineet. Voit myös luetella alas ruokaa että olet allerginen. Muista tietäen on puoli taistelu.
  • Leikkaa ja kuutioi se. Syöminen suuria paloja lihaa yhdellä aterialla on varma palo tapa saada närästys kipua. Syömisen sijaan se yhdeltä istumalta. On parempi syödä muutaman aterioita pienempiä annoksia.
  • Pois sohvalta mennä. Useimmilla on tämä paha tapa lounging sohvalla television edessä yhden täyden aterian. Kokeile liikkuvat vähän. Se ei edellytä tiukkaa käyttää rutiininomaisesti. Vain välttää vajoamassa että sohvalla.
  • Chew, pureskella, pureskella. Vaikka olet nälkää yli tunnin, pureskele ruokasi hyvin. Syöminen hitaasti ja perusteellisesti pureskelu auttaa prosessin ruuansulatusta. Joten vie se helppoa välttää närästys kipua.
  • Mitä rasvaa?! Rasva edistää myös rakentaa jopa närästys kipua. Liikaa rasvaa vatsan tuloksia paine, joka aiheuttaa kipua. On parasta, että voit ylläpitää oikean painon kautta liikunnan ja oikean ruokavalion.
  • Kun on savua, siellä on kipua. Tupakointi on toinen varapuheenjohtaja, joka johtaa närästys kipua.

Närästys kipu on lifestyle-pohjainen sairaus. Se on yksinkertaisia ​​asioita, jotka aiheuttavat kipua, mutta samalla tavalla se on vähän asioita, jotka pitävät sinut terveenä ja hyvin.