E2h

Miten välttää nukkumaanmenoa ongelmia teidän taapero

Yksi yleisempiä kysymyksiä

Yksi yleisempiä kysymyksiä, että useimmat vanhemmat ovat heidän leikki on kysymys nukkumaanmenoa ongelmia. Kun pikkulapset saavat liikaa valvoa heidän vanhempansa, heillä on taipumus manipuloida heidän vanhempansa vain sitä, mitä he haluavat, mikä luo nämä nukkumaanmenoa ongelmat vanhemmat kohtaavat liian usein. Tässä on pari vinkkejä siitä, miten voit välttää ennen nukkumaanmenoa ongelmia, että lapsi voi tiskaamassa ulos.

  1. Säilytetään täyden kontrollin. Annetaan lapselle jonkinlaista valvontaa on todella hyvä idea. Kerroit lapsi poimia satukirjan että aiot lukea hänelle, tai mikä pyjamat hän on yllään nukkumaan, antaa hänelle mahdollisuuden ajatella, että hänellä on valvoa tilannetta. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi olisi laittaa paljon vähemmän vastustusta koko nukkumaanmenoa prosessi, varsinkin kun lapsi ajattelee, että hänellä on valvoa tilannetta. Varmista kuitenkin, että sinulla on täysi määräysvalta koko tilannetta. On vielä jopa voit määrittää, milloin lapsi pitäisi nukkua, ja missä ne pitäisi nukkua.
  2. Vältä liian pitkä keskipäivän nokoset. Taaperot tarvitsevat vain noin puoli tuntia ja tunnin päiväunilla. Sallimalla lapsi ottaa päiväunia, että kestää yli kaksi tai kolme tuntia vain tekevät taapero enemmän hyper loppuun mennessä päivän. Tämä voi tarkoittaa ongelmia sinulle, varsinkin kun tulee aika laittaa lapsi nukkumaan. Hän voi olla vaikea nukkua kerran haluat häntä, joten varmista, että voit seurata, miten yksinäinen lapsi ottaa hänen päiväunia päivällä.
  3. Lieventää jännitystä illalla. Kun ilta tulee, sinun täytyy yrittää ja sävy alas vauvan jännitystä, varsinkin jos haluat taapero nukkumaan aikaisin tai ainakin kerran haluat hänet. Vaikka saada lapsi rauhoittumaan, erityisesti päivän jännitystä ja hauskaa, voi olla vaikeaa, mutta se ei ole mahdotonta. Sinun tarvitsee vain aloittaa aikaisin illalla, ja saada lapsi rentoutumaan ja lieventää jännitystä.
  4. Vältä kofeiinia ja välipaloja. Kun yöllä tulee, sinun pitäisi välttää antamasta taapero mitään välipaloja tai kofeiinia, joka voisi piristää häntä hieman, mikä vaikeuttaa saada hänet rauhoittumaan myöhemmin illalla.
  5. Aloita nukkumaanmenoa valmistelut aikaisin. Hanki lapsi kylpyyn aikaisemmin sijaan saada hänet kylpyyn juuri ennen sleeping. Kuuma kylpy auttaa rentoutumaan ja rauhoittamaan lapsi alas yöksi.

Miten välttää nukkumaanmenoa ongelmia teidän taapero. Säilytetään täyden kontrollin.
Miten välttää nukkumaanmenoa ongelmia teidän taapero. Säilytetään täyden kontrollin.

Välttäminen ennen nukkumaanmenoa ongelmia teidän taaperoille ei ole niin vaikea tehdä, varsinkin jos tiedät mitä toimenpiteitä täytyy tehdä, jotta saat taapero nukkumaan ei paljon vastustusta ja ongelmia. Seuraa näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, ja sinun pitäisi pystyä saavuttamaan juuri sitä.