E2h

Miten välttää PMS

Kuukautisia edeltävä oireyhtymä

Kuukautisia edeltävä oireyhtymä, jota kutsutaan myös PMS, nähdään usein naisilla aikana kuukautiskierron aikana. Joitakin merkkejä PMS ovat energian puute, akne, mielialan vaihtelut, lisääntynyt ruokahalu, kouristukset, ja päänsärkyä. Jotkut naiset kokevat vakavia oireita PMS. Jotta vältettäisiin PMS, nainen voi tehdä monia asioita ennen hänen kuukautiskierto.

Miten välttää PMS. Syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia.
Miten välttää PMS. Syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia.

  • Juo runsaasti vettä. Juo vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä. Lopeta juominen tuotteiden kofeiinia. Tämä auttaa välttämään saada PMS.
  • Syö enemmän hedelmiä ja vihanneksia, kuten banaaneja, mansikoita ja parsaa. Näillä hedelmillä on paljon kaliumia, joka ottaa puute voi aiheuttaa PMS. Pysy kaukana rasvaisia ​​ja sokeripitoisia ruokia. Syö kuusi pientä ateriaa päivässä. Syöminen paljon roskaruokaa yleensä laukaisee PMS.
  • Säilytetään käyttää rutiininomaisesti, kuten jooga, pilates, ja jopa kävely. Onko käyttää rutiininomaisesti vähintään kolme kertaa viikossa. Kotona, käyttää workout videoita. Tämä tulee vähentää PMS-oireita tai jopa poistaa ne kokonaan.
  • Lääkäriin, jos mielialan vaihtelut ovat pysyviä. Lääkäri voi määrätä lääkettä, joka lievittää mielialan vaihtelut. Jotkut naiset kokevat mielialan vaihtelut aikana PMS, joita ei voi välttää ruokavalion ja liikunnan. Heidän täytyy ottaa reseptilääkkeitä, kuten YAZ tai masennuslääke.
  • Ylläpitää ihon puhdistus akne. Joillakin ihmisillä on taipumus saada akne vain aikana kuukautiskierron aikana, joten käytä lempeä puhdistusaineet ja akne kerma päivittäin estää leimahduksia syntymisen. Käytä luonnollisia ihonhoitotuotteita, kuten teepuuöljy. Käytä maski ja hankaa myös viikoittain pitämään ihon selvä akne.
  • Siirry kylpylä ja vietä rentouttava päivä. Hanki hieronta tai mennä saunaan. Vain rentoutua ja hemmotella itseään varten päivä. Tämä rentouttaa tunnelmaa välttäen PMS.
  • Take kuin reseptilääkkeitä lievittää PMS-oireita, kuten Parasetamoli, excedrin ja Aleve. Myös lämpötyyny auttaa kramppeja samoin.
  • Juo rauhoittava teetä rauhoittaa tunnelman. Kamomilla ja vihreää teetä voi varoa PMS. Se auttaa myös henkilöä nukkumaan paremmin yöllä.
  • Ottaa täydentää. Joskus PMS voidaan laukaista ei saada oikea määrä vitamiineja ja kivennäisaineita kehon. Yhden vitamiinin, joka olisi otettava on Omega-3, joka löytyy pellavansiemenöljy.
  • Nukkua vähintään kahdeksan tuntia joka yö. Mielialan vaihtelut käynnistyvät saa tarpeeksi unta. Tee se tapa mennä nukkumaan joka ilta samaan aikaan. Älä myöskään syö myöhään illalla. Tämä aiheuttaa unettomuutta, mikä tekee sinut äkäinen aamulla. Ota mukava rentouttava kylpy välttää PMS. Se helpottaa kramppeja ja rentoutua mielen. Mukavan lämmin kylpy auttaa henkilö nukkua läpi yön.