E2h

Miten välttää selkävaivoja kanssa vesisänky

Onko selkäsi satuttaa kun nukkua vesisänky

Onko selkäsi satuttaa kun nukkua vesisänky? Suurimman osan ajasta, selkävaivat johtuvat makuuasentoon, erityisesti kaarevuus selkääsi nukkuessasi. Suunnittelun, vesisänky yleensä muotoa kehon kun nukut. Selkää kipeytyy kun se pysyy yhtenä asennossa koko yön. Tämä voi aiheuttaa vakavia selkävaivoja pitkällä aikavälillä.

Miten välttää selkävaivoja kanssa vesisänky. Valitse vesisänky rajoitettu aaltoja.
Miten välttää selkävaivoja kanssa vesisänky. Valitse vesisänky rajoitettu aaltoja.

Näin voit välttää ongelmia käytettäessä vesisänky.

  • Valitse vesisänky rajoitettu aaltoja. Modern vuodepaikkaa tarjoavat yleensä rajoitettu aaltoja. Koska vesi sängyt ovat ortopedian, työkalut itsensä selkärankaa, se antaa sinulle all-over tukea. Vesi vuodepaikkaa, jotka ovat liian laineikas aiheuttaa selkärangan liikkumaan huonosti yöllä. Sinun pitäisi harkita sijoittamista vesisänky, joka sopii tarpeisiisi, koska se saattaa vain aiheuttaa sinulle pysyvä selkäkipu jos ohitat sen.
  • Neuvottele osaavaa ihmistä ennen ostamista. Voit tarkistaa myyjän ennen valintaa vesisänky. Heillä on tietoa, joka vesisängyt sopii tarpeisiisi.
  • Go lämmitetty vesisängyt. Lämmitetty vesisängyt käsittelee lihakset niskan, selän ja lantion. Käytä lämmitetty vesisängyt terapeuttisilla lämpötilat että voit asettaa. Nämä voivat estää takaisin haavaumat.
  • Säädä vesisänky. Vesi vuodetta voidaan säätää sopivaksi. Voit säätää sitä vaihtelemalla vesimäärää - voit lisätä tai vähentää veden sisälle., Toiveidesi mukaan. Joissakin vesivuoteet on myös muita asetuksia, kuten lämpötila, aaltojen, ja vastaavat.
  • Yritä käyttää. Selkäkivut voidaan lievittää kevyt liikunta. Sillä exaple, voit kävellä. Kävely voi auttaa sinua vähentää kipua olet jo kokeneet. Muuta kuin että se estää myös selkäkipuja.
  • Säilyttää hyvä ryhti taas sängyssä. Slouching omassa sängyssä antaa sinulle huono takaisin ongelma. Et tunne sitä heti, mutta lopulta tuntea kipua kun seisomaan tai alaselässä voi ottaa painoa enää. Alaselässä yleensä paljon ylävartalo painoa kun laahustaa.
  • Mene lääkäriin ja pyydä takaisin tarkistaa. Äärimmäisissä tai krooninen kipu, mentävä lääkäriin. Joissakin tapauksissa lääkäri saattaa neuvoa sinua muuttamaan vuodepaikkaa. Erityisesti jotkut lääkärit suosittelevat ortopediset vuoteet, jotka ovat kiinteämmät kuin tavallista patja.

Et halua kääntyä akuutti selkäkipu pitkäaikainen

Et halua kääntyä akuutti selkäkipu pitkäaikainen. Akuutti selkäkipu iskee heti ja voimakkaasti, kun taas krooninen selkäkipu lyön kovaa ja tarttuu noin pitkiä aikoja, mikä voi ulottua kuukausia tai jopa vuosia. Valitse oikeanlaista vesisänky, jotta voit välttää ongelmat, jotka liittyvät huono ryhti.

Saat parhaat tulokset

Saat parhaat tulokset, kokeilla vesisänky ennen ostoa. Testaa sen elastisuus, kovuus ja mukavuutta. Älä epäröi pyytää esittelyä ja oikeudenkäyntiä vaikka olet vielä kaupassa. Onhan se oman terveyden ja mukavuuden se vaakalaudalla.