E2h

Miten välttää riskit verihyytymiä

Ajatus saada veritulppa on kauhistuttava useimmille meistä

Ajatus saada veritulppa on kauhistuttava useimmille meistä. Kukaan ei voi olla varma, että ne eivät saa veritulppa, mutta on vaiheita voit alentaa riskiä saada niitä. Seuraavat artikkeli antaa ehdotuksia mitä voit tehdä auttaa alentamaan riskiä sairastua verihyytymiä.

Ensinnäkin, pitää liikkuva ja aktiivinen

Ensinnäkin, pitää liikkuva ja aktiivinen. Veritulppa voi syntyä, kun elimistö on aktiivinen tai liikkumaton. Veresi on kuin virtaava vesi virrassa. Sydän pumppaa ulos, mutta se on liikkeen lihaksia ja kehon joka auttaa pumppu takaisin sydämeen. Jos olet aktiivinen tai liikkumatonta veresi voi tulla pysähtynyt suonissa ja muodostaa hyytymiä.

Miten välttää riskit verihyytymiä. Ajatus saada veritulppa on kauhistuttava useimmille meistä.
Miten välttää riskit verihyytymiä. Ajatus saada veritulppa on kauhistuttava useimmille meistä.

Jos käytät pitkää auton tai lentokoneen matka, jossa sinua istuu pidemmän aikaa pysähtyä ja saada ulos autosta ja kävelemään ja venyttää muutaman minuutin. Myös käynnissä paikallaan tai jonkinlainen aerobinen harjoitus voidaan tehdä muutaman minuutin edistää verenkiertoa. Kun lentokoneessa pitkillä lennoilla, nouse ylös ja liikkua matkustamon. Jos voit löytää avointa tilaa, voit venyttää tai kävele paikallasi. Ellei avoin tila on käytettävissä, voit aina mennä vessaan ja kuntoilla kevyesti siellä. Myös välttää yllään tiukat vaatteet lentäessään koska tämä voi rajoittaa verenkiertoa. Tärkeintä on pitää veren liikkuvat ja kiertävä koko kehon.

Tietyt lääkkeet on riskitekijä verihyytymien

Tietyt lääkkeet on riskitekijä verihyytymiä. Hormonit ja syntyvyyden tuotteet ovat rohkeita varoituksia riskeistä muodostaa veritulppia. Tarkista lääkärisi kanssa ennen näitä lääkkeitä, jos sinulla on suvussa veritulppien, koska tämä lisää riskiä saada niitä.

Oletko kuullut K-vitamiinin elintarvikkeita? Nämä ovat elintarvikkeita runsaasti K-vitamiinin ja he voivat paksuuntua veressä aiheuttaa teidän riski on suurempi. Jotkut K-vitamiini elintarvikkeet ovat lehtivihannekset vihreät elintarvikkeita, kuten pinaatti, nauris, collards, lehtikaali, sinappi vihreät, sokerijuurikkaan vihreät, nauris, parsakaali, ruusukaali, salaatti, parsa, hapankaali, okra, selleri, kaali, ja monet muut. Syöminen näitä elintarvikkeita maltillisuus on avain säilyttää tasapainoinen ruokavalio, mutta ruokavalion, joka koostuu liikaa näitä elintarvikkeita voi laittaa sinut suurempi riski verihyytymien. Jokainen henkilö, jolla on verenohennuslääkettä lääkitys on suositeltavaa syödä näitä elintarvikkeita.

Leikkaus ja sairaus voi laittaa sinut vaarassa verihyytymien

Ensinnäkin, pitää liikkuva ja aktiivinen. Tietyt lääkkeet on riskitekijä verihyytymien.
Ensinnäkin, pitää liikkuva ja aktiivinen. Tietyt lääkkeet on riskitekijä verihyytymien.

Leikkaus ja sairaus voi laittaa sinut vaarassa hyytymiä. Jos sinulla on leikkaus he luultavasti laittaa sinut verenohennuslääkettä lyhyen aikaa. He myös yrittää pitää sinut liikkuvat ja mahdollisimman aktiivinen auttaa verenkiertoa. Ted letku on tiukka hierovat sukkahousut, joita suositellaan myös aikana sairaalassa. Joskus olet koukussa jopa kone, joka puristaa ja hieronta jalat parantamaan verenkiertoa. Jos sinulla on suuri leikkaus tai sairaus, keskustele lääkärisi ohjeiden alentaa veren hyytymistä riskiä.

Yhteenvetona: pitää aktiivisesti, jotta vältyttäisiin liikkumaton pitkiä aikoja, katsella lääkitys veritulppa riski, syödä terveellistä tasapainoista ruokavaliota ja ryhtyä toimiin alentaa riskiä, ​​kun sairas tai ottaa leikkaus.