E2h

Miten venyttää jälkeen askel aerobic istunto

Step aerobic on liikuntamuoto, joka kohdistuu suuria lihaksia ja polttaa rasvaa, parantaa keuhkojen tilavuus, ja vahvistaa sydäntä. Eroista muita aerobic on, että se käyttää ensisijaisesti kohonnut alustaa, jota kutsutaan vaiheen.

Step aerobic tavoitteet lihasryhmiä alaosassa kehon

Step aerobic tavoitteet lihasryhmiä alaosassa kehon, kuten vatsan lihaksia, vasikat, reidet, pakarat ja alaselän. Tämän vuoksi venyttely on välttämätöntä jälkeen treenin. Se ei vain hidastaa sykettä ja verenkiertoa takaisin normaaliksi, mutta se myös estää arkuus vapauttamalla kemiallisia kerääntyä lihaksia todellinen askel aerobic rutiinia. Se myös estää kouristelua ja muiden lihasten vammat.

Miten venyttää jälkeen askel aerobic istunto. Aloita jäähdyttyään.
Miten venyttää jälkeen askel aerobic istunto. Aloita jäähdyttyään.

  • Aloita jäähdyttyään. Kävele noin 5-10 minuuttia heti treenata. Hengitä sisään ja ulos syvästi kuin kävellä. Hidasta kunnes tulet pysäkki.
  • Jaloitella. Aloita päin seinää. Jalkojesi jäljellä litteänä maahan, nojata seinään, kun kerroit kädet kantavat suurimman painon. Hitaasti tanssittaa kauemmaksi seinästä kunnes tunnet takana jalat venyttää. Pidä 30 sekuntia, ennen kuin siirtämällä ne takaisin alkuasentoon. Toista kahdesti.

    Seuraavaksi taivuta oikea jalka selkäsi takana. Napata varpaat oikealla kädellä samoin ja työnnä oikea jalka lähelle pakarat. Sinun pitäisi pystyä tuntemaan venytys nelipäisiä tai lihakset sijaitsevat teidän edessä reiteen. Pidä tässä asennossa 30 sekunnin ajan. Onko tämä teidän toinen jalka.

  • Venytä kädet. Nosta molemmat kädet ylös. Yritä venyttää kädet kuin jos olet tavoitteena sormenpäilläsi koskettaa kattoon. Pidä 30 sekuntia ennen rentouttavaa. Toista kahdesti.
  • Venyttää selkää. Makuulle selkä vasten lattiaa tai jumppamatto. Laita kädet teidän puolin. Seuraavaksi taivuta molemmat polvet niin, että kantapää jalat on lähellä pakarat. Varmista, että polvet ovat kiinni tiukka yhteen. Varovasti laske molemmat polvet maahan oikealla puolella. Hitaasti käännä vartalo pois, vastakkaiseen suuntaan, kunnes tunnet selkärankaa venytys. Pidä 30 sekuntia ennen kuin tekee saman vasemmalla puolella.
  • Ryhdistäydy. Pidä jalat hieman erillään - suunnilleen yhtä leveä kuin hartiat, ja varpaat osoittaa suoraan eteenpäin. Hitaasti kumartua eteenpäin, pitää polvet hieman koukussa. Yritä päästä varpaita. Sinun ei tarvitse itse tavoittaa ne, jos et voi (ja älä työnnä itse tehdä niin). Kun tunnet venytys, pidä 30 sekuntia ja hitaasti suoristaa ylös.


Lisätietoja venyy ja jos haluat saada räätälöityjä ohjelma sinua varten, kysy kouluttaja. Muista myös, että kun venyttely, on tärkeää, ettei pomppia sillä tämä saattaa aiheuttaa lihasvaurioita. Siirrä hitaasti ja yrittää pitää jokaisen venytys vähintään 30 sekuntia ennen kuin kytket puolin. Keskity hengitykseen ja älä pidätä hengitystä kun venyttää. Happi on kiertämään kunnolla koko kehon jälkeen tiukan treenin. Kuitenkin varoa teräviä kipu tuntuu venyttämällä. Tämä tarkoittaa olet venytetty lihakset rajansa. Helppo lihakset pois ennen kuin he saavat vaurioitua.