E2h

Miten hoitoon virtsankarkailu

Virtsankarkailu on hallinnan menetys rakko

Virtsankarkailu on hallinnan menetys rakko, joka aiheuttaa tahatonta virtsan vuoto. Se voi olla kiusallista, mutta tämä ehto on hoidettavissa. Virtsanpidätyskyvyttömyys voi usein esiintyä naisilla yli 50-vuotiaita, mutta lasten ja uros inkontinenssin ovat myös mahdollisia. Se voi johtua tiettyjen sairauksien anatominen luonteeltaan, kuten joilla on heikot lantionpohjan lihaksia.

Luonnollisesti, virtsankarkailu joskus vain kadota

Luonnollisesti, virtsankarkailu joskus vain kadota. Kapasiteetti rakko pian kasvaa mahtuu enemmän virtsaa, mikä lisää virtsaumpi. Kehosi oppivat myös normalisoida antidiureettisen hormonin (ADH) tuotanto, hormoni, joka hidastaa tekemistä virtsan. Lapset voivat voittaa inkontinenssin ilman hoitoa oppimalla vastaamaan niiden elimistön hälytykset osoittaa, että on aika virtsata.

Virtsankarkailu hoidot voivat olla monenlaisia, kuten:

Miten hoitoon virtsankarkailu. Käyttäessään lantion lihaksia on yksi yleisimmistä hoitoja.
Miten hoitoon virtsankarkailu. Käyttäessään lantion lihaksia on yksi yleisimmistä hoitoja.

 • Osallistuvat laihtuminen ohjelma.
 • Imukykyisellä tuotteita, kuten vaippoja ja alusvaatteet välttää hämmennystä.
 • Käyttäessään lantion lihaksia on yksi yleisimmistä hoitoja. Yksi suositeltava käyttää rutiineja on Kegel liikunta, johon kuuluu rentouttava ja sopimusten lihaksia, jotka ovat osa lantionpohjan. Tämä voi myös vahvistaa teidän alempi lantiota.
 • Lyhyt istuntojen sähköstimulaation on samanlaisia ​​vaikutuksia kuin käyttäessään. Tilapäisesti asettamalla elektrodit peräsuolen tai emättimen voidaan normalisoida hyperaktiivinen lihaksia ja edistää supistuminen virtsaputken lihaksia.
 • Biofeedback käyttäen päiväkirjoja tai sähkölaitteet voivat auttaa sinua ennakoimaan milloin virtsaputken lihakset ja virtsarakon supistuu niin, että voit ehkä saada valvoa niitä. Biofeedback voidaan käyttää myös koulutukseen virtsarakon aikataulun virtsaamista.
 • Naisten inkontinenssi, lääkinnällinen laite kutsutaan emätinpuikko emättimeen ja puristaa virtsaputkea nostamaan virtsarakon kaulan. Kuitenkin infektioita voi esiintyä käytät tätä laitetta, jolloin lääkärit olisi seurattava säännöllisesti.
 • Jos inkontinenssi johtuu virtsarakon, joka ei tyhjentää kokonaan, katetri voidaan käyttää. Tämä on putki työnnetään virtsaputken ja virtsarakon tyhjentämiseksi virtsaan. Pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa virtsatietulehduksia.
 • Inkontinenssi leikkaus on myös mahdollista. Vaikka paljon inkontinenssin leikkauksia on suuri menestys hinnat, lääkärit vain suositella tätä menettelyä, kun kaikki muut hoidot kokeiltu. Yleisimpiä kirurgisia toimenpiteitä ovat repositioning virtsarakon ja virtsarakon kaulan suspension leikkaus.
 • Yleisin suosiminen naaraat ponnistusinkontinenssi on rintareppu menettely. Rintareppu, joka koostuu synteettistä verkkomateriaalista, biomateriaalien tai potilaiden kudosten, toimii korvaavan lantionpohjan lihakset ja toimii tukea virtsaputkeen.
 • Lääkitys tuotteet ovat saatavilla hoitoon inkontinenssin. Jotkut lääkkeet normalisoida yliaktiivinen rakko. Jotkut rentouttaa lihaksia, jotka mahdollistavat täydellisen tyhjenemisen virtsarakon, kun taas toiset kiristä virtsarakon kaulan ja virtsaputken vuotojen estämiseksi. Jotkut hormonit voivat myös normalisoida lihakset osallistuvat virtsaaminen. Lääkkeitä ovat ajankohtaisia ​​tai emättimen estrogeenit, tolterodiini, oxybutyni ja trospiumia. Käyttö riippuu potilaan tilanteeseen, inkontinenssi tilasta ja syitä ja jne.
 • Lapsille lisää ADH tasoilla desmopressiiniä pillereitä tai suihke voi hoitaa inkontinenssia esiintyy yöllä. Kuitenkin, yhteensä kuiviin tämän tuotteen kanssa saavutetaan ainoastaan ​​hyvin harvoilla potilailla. Jos lapsen inkontinenssi johtuu hyperaktiivinen virtsarakon, lääke, joka normalisoi virtsarakon lihasten on määrätty.

On suositeltavaa neuvotella lääkärin sinulle virtsankarkailua välttää riskiä saada ihottumaa ja edelleen infektiot sekä ehkäistä sosiaalista tai psykologista trauman vuoksi pelkoa ja hämmennystä.