E2h

Miten voittaa elintarvikkeiden riippuvuuden

Neuvoja entisen pizza Junkie

Mikä tuo taivaallinen tuoksu wafting katua? Ehkä se on pizza, tai ehkä munkkeja tai grilli. Eikö annat oikean käsivarren joidenkin että jumalallisesti savustettua lihaa? Eikö sinulla pelinappulaa vihkisormuksen vain hoikka siivu pizza pie? Kun on kuuma pizza edessä, on vaikea sanoa mitään yhden viipaleen, vaikka olet täytetty siihen pisteeseen tupaten. Usko tai älä, jos tämä kuulostaa tutulta, saatat olla ruoka addikti.

Miten voittaa elintarvikkeiden riippuvuuden. Kuinka riippuvuus toimii.
Miten voittaa elintarvikkeiden riippuvuuden. Kuinka riippuvuus toimii.

Käsite ruoka riippuvuuden usein tapasi epäuskoisesti. Useimmat pitävät "riippuvuus" on sanan sovelletaan ainoastaan ​​vakavien huumeet kuten alkoholi, nikotiini ja mene. Mutta tämä käsitys ruoan olevan harmittomia tekee riippuvuus kaiken helpompi deemphasize ja näin ollen sitäkin vaarallisempia.

 1. Kuinka riippuvuus toimii. Elintarvikkeiden addikteja vastata ruokaa paljon miten alkoholisti vastaa olutta. Maku, haju, näkö ja jopa ennakointi se vapauttaa dopamiinia aivoissa.
 2. Hyvä uutinen? Habit voi määrittää mitkä elintarvikkeet laukaista dopamiinin vapautumista. Kohtuus näistä "Guilty Pleasure" elintarvikkeet on teidän tavoite. Kicking riippuvuus näitä elintarvikkeita edellyttää, että vaihdat vanhan mielihaluja uusilla, terveistä.
 3. Mahdollisia oireita ruoka riippuvuuden.
  • Syöt vaikka et ole nälkäinen. Näky toisten syöminen, haju lempiruokia, ehdotuksia syöminen elokuvista tai kirjoista tai tapana syödä samalla kun katsot televisiota, osoittautuu mahdottomaksi voit vastustaa.
  • Tiedät ruoka on huono sinulle, mutta et voi auttaa syö sitä.
  • Ruokailutottumuksiaan johtaa syyllisyyden tunteista.
  • Sinä kiusata yli oman painon. Nimellä tietoisuutta ongelmasta johtaa kehitystä syömishäiriöt kuten anoreksia ja bulimia.
  • Syöt salassa, kun kukaan muu ei noin. Tunnet kipua syömisen noin muita, jotka syövät vähemmän kuin sinä.
  • Stressi ja surua johdattavat kuluttaa tietyissä elintarvikkeissa. Voit etsiä heille mukavuutta.
 4. Keskustele ensihoidon lääkäri. Yhteinen seuraukset pitkällä aikavälillä ruoka riippuvuus ovat lihavuus, syömishäiriöt ja diabetes. Et halua pahentaa tällaisia ​​tai muita ehtoja aikana toipuminen ruoka riippuvuuden. Keskustele lääkärisi kanssa, kun tontti hoidon aikana.
 5. Terapeutin kanssa. Nämä ammattilaiset voivat varmasti nostaa mahdollisuus periä samoin. Osa ruoka riippuvuus on psykologisia luonteeltaan. Olet käyttänyt ruokaan laastari peittää syvemmän emotionaalisia kysymyksiä. Sinun ei tarvitse kohdata näitä syvempiä asioita yksin.
 6. Tunnista laukaista elintarvikkeet. Joillekin se on sokerinen elintarvikkeita. Toiset kaipaavat pasta ja carb-kuormattuna välipaloja. Löydät juusto-addikteja, chocoholics, rasva-cravers - "laukaista elintarvikkeet" eroavat henkilöstä. Paikantamaan teidän laukaista elintarvikkeet on ensimmäinen askel toipuminen (lukuun ottamatta myönsi ongelman, tietenkin).
 7. Hitaasti vähentää määrää laukaista elintarvikkeet. Uber-aggressiivinen ruokavalion ja kylmä kalkkuna menetelmiä yleensä epäonnistuvat näyttävästi, jolloin ruoka addikti vieläkin masentunut ja tuhoisia ruokailutottumukset. Onnistuakseen, sinun täytyy omaksua vaiheittaista lähestymistapaa. Kun sinusta tuntuu ehdottomasti oltava liipaisinta ruokaa, lisää pieni auttaa hedelmiä tai vihanneksia ennen hemmotella. Tee tämä joka kerta syöt liipaisinta ruokaa tai ruoka, joka kerta lisätä hieman enemmän terveellistä ruokaa ja syö vähän vähemmän laukaista ruokaa. Lopulta, et vain yhdistää terveellistä ruokaa dopamiinin vastaus laukaista ruokaa, mutta poistaa lopulta laukaista ruokaa omasta ruokavaliosta.
 8. Liikunta. Jos ruoka addikti (kuten minkä tahansa narkomaani), laukaista elintarvikkeet tuovat paljon kaivattu korkea, palkitseva tunne kehossa. Mutta et voi ymmärtää, että liikunta voi tullessaan samanlaisia ​​ylä samoin! Tämä tekee harjoitus kaksinkertaisesti hyötyä elintarvikkeiden addikti. Ei vain se voi auttaa pitämään kehon kunnossa ja terveenä, mutta se voi myös tulla tilalle suuren unohdat päässä laukaista elintarvikkeet. Liittyminen kuntosali auttaa pitämään sinua motivoitunut, sillä saat tietää muita, jotka jakavat tavoitteesi.
 9. Sinun tehtäväsi on pienempi, useammin, ravitsevia aterioita. Helpommin sanottu kuin tehty, eikö? Mutta pienellä vaivannäöllä voit varmasti onnistua! Kun vähentää laukaista ruoan kulutusta ja korvata ruokaa ennätyksen kanssa terveellisempiä ennätyksen (kuten käyttämästä), pitää tarjota ravintoa elimistö tarvitsee syömällä vähintään kolme tasapainoista ateriaa päivässä (tai enemmän, riippuen liikunnan kuuri). Ensihoidon lääkäri tai ravitsemusterapeutin voi antaa äänen ruokavalio-ohjeet. Jos kuulut kuntosali, kouluttaja voi myös auttaa selvittämään, miten täydentymään mitä olet menettänyt liikunnan avulla.

Kanssa sitoutunut asteittain, vakaasti, voit vapauttaa itsesi elintarvikkeiden riippuvuuden. Pian, haju tuoretuotteiden tekee samaa Allure niin epäterveellistä pizza kerran ei!